Şimdi Ara

Bütün cihazlar için dokunmatik sorunu çözümü (lg-huawei-samsung-iphone-xiamio-generalmobile-...)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • SORUN: Arkadaşlar oncellikle merhaba bu benim ilk forumum elimde iki aydır satmak istediğim bir cihaz vardi. Cihaz general Mobile ama başka telefonlarda da denendi bu çözüm ekranın belli bir kısmının hiç tepki vermemesi bir daha söylüyorum belli bir kisimdan sürekli tepki alamaması üst köşe alt köşe ortada heryerde olabilir bende ortada oldu ama çözümü yaptigim kişilerde alt üst köşelerdeydi.
    Evet ekran resmi ekliyorum eğer yazımdan anlayamadiysaniz ne demek istediğimi resimde orta kısim basmıyor bu bir dokunmatik test programı arkadaşlar ekrana çizim yaptım ve algilamayan kısmı gösterdim. Ekranların elimizdeki statik elektirikle çalıştığını öğrendiğim ve aklıma bir çözüm geldi ⬇️⬇️⬇️⬇️👇👇👇👇

    SORUN2:Dokunmatigin kendi kendine basması sorununu da bu şekilde duzeltebilirsiniz.


    ÇÖZÜM: Oncellikle evinizde veya markette alabileceğiniz 1-2 liralık basmalı çakmaklar çevirmeli değil. Bunları bastığınız yeri çıkarıyorsunuz altında statik elektirikle gazı yakmaya çalışan ufak bir parça var (bu parçayı küçükken okulda yolda arkadaşlarla sakalasirken ufak bir elektirik verdirirdik) bu parcayi çakmaktan cikariyoruz ve parçanın alt kısmında sarı,kirmizi,beyaz veya siyah olan kablonun ucunu bir santim açıyoruz. Burayı dikkatli dinleyin telefonunuz şarjda olmasin lütfen ekranın bozuk kısmına iki kez basıyoruz sonra bir daha deniyoruz düzelmiş mi diye bu düzelme işlemi için telefonunuzdaki play Store'dan veya istore den dokunmatik testi indirin daha sonra duzelmediyse iki kez daha yukarı aşağıya farklı koseler şok verin bu işlemi her yaptıktan sonra deneyin düzelmiş mi diye defalarca tekrarliyabilirsiniz bu işlemi düzelene kadar umarım sorununuz cozulmustur.

    (Extra:Bu benim ilk yazimdi sorun çözümü ariyan değilde sorun çözümü üreten olmak istiyorum mesaj yorum üste çıkararak yardımcı olabilirsiniz bana)

    (Ex:Yazım hataları için kusura bakmayın bu benim ilk yazım ve gecenin bir vakti yazıyorum bunu )

    (Ex2:Bu şekilde duzelmeyen kişiler için başka bir cozumum daha var en kısa sürede eklenecektir bilginize)

    (Ex3:Ekran resimlerini inceleyeniz daha açıklayıcı olucaktir)
    Bütün cihazlar için dokunmatik sorunu çözümü (lg-huawei-samsung-iphone-xiamio-generalmobile-...)
    Bütün cihazlar için dokunmatik sorunu çözümü (lg-huawei-samsung-iphone-xiamio-generalmobile-...)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Curlybuthard -- 24 Eylül 2018; 6:8:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.