Şimdi Ara

Bütün bu olanların Ali Koç'un üzerine atılmasından korkuyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hiç laga luga yapmayalım. Adam gibi eğri oturup doğru konuşalım. Malum kesim ve Aziz Yıldırım el birliğiyle operasyon ve 3 Temmuz ayağı çekmeye başladıysa bu işin ucunda başka bir şey daha var. O da Ali Koç'un önünün kesilmesi. Olay basit, Aziz Yıldırım diyecek ki Ali Koç taraftarı böldü, o adam soktu, onun adamları yaptı hede hödö.

    Eğer olur da böyle bir şey olursa veya Ali Koç hükümetin müdahalesiyle engellenirse, bu takımı bir süre tutmayı bırakacağım. Yazıklar olsun!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 20 Nisan 2018; 19:5:34 >



  • Şunu da söyleyeyim Ali Koç'un seçilmesi Türk futbolu açısından da olumlu etki yaratacaktır burada bazı sivri zekalı GS ve BJK fanatikleri Aziz Yıldırım'ı destekliyor ama tehlikenin farkında değilsiniz.
  • atıldı bile
  • Fulton F kullanıcısına yanıt
    aziz varken top oynamıyorsunuz ondan destekliyoruz. olur da Ali Koç gelirse o kadar kaynakla fenerin tepeye ulaşması çok sürmez
  • Koç ailesi de fetöcü olur yakında
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rock.n.Rolla

    aziz varken top oynamıyorsunuz ondan destekliyoruz. olur da Ali Koç gelirse o kadar kaynakla fenerin tepeye ulaşması çok sürmez
    İyi de görmüyor musunuz Aziz Yıldırım'ın varlığı aynı Demirören neyse onun gibi Türk futboluna da zarar veriyor, sırf rakibiz diye Aziz Yıldırım'ı desteklemeniz bir yerden sonra mantıksız kalıyor. Ali Koç Türk futboluna da bir şeyler katabilecek vizyona sahip bir adam hepiniz bal gibi biliyorsunuz.
  • Fulton F kullanıcısına yanıt
    arkadaşım sanki biz destekleyince mi duruyor aziz. git kendi bağnaz taraftarına anlat bunu. adam ne yaparsa yapsın yine seçiyorsunuz , müstehak.
  • Sıkar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah aziz yıldırımı fenerin başından eksik etmesin . Başkanınız süper biz çok memnunuz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 Temmuz'da deviremediler, şimdi Ali Koç'u kullanarak devirmeye çalışıyorlar.

    Maçta gerginlik yok ama ne hikmetse korner köşelerinde sürekli yabancı madde atılıyor sahaya.

    BJK 10 kişi kalmış, FB berabere kalsa bile turu geçiyor ama FB taraftarı durduk yere olay çıkartıp maçın tatil olmasına sebep oluyor.

    Sizlere afiyet olsun, ben yemedim.
  • Rumpelstilzchen kullanıcısına yanıt
    16 yıldır yiyen yiyor, 3-5 kişi yememişiz çok mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün öğlen 12.30'daki Atv yayını, vakti olan bulsun o dakikaları da izlesin..Atv: "Fenerbahçe'nin seçim öncesi, mevcut başkanının yıpratılması mı isteniyor?" "Tribünlere 'YERLEŞTİRİLEN' bu taraftar grupları bir organizasyon muydu?" gibi Aziz Yıldırım'ı koruyup rakibini hedef gösteren, sorunun içinde yine cevabı kendilerinin verdiği, net bir şekilde Ali Koç'u hedeflediği yayınlar yapılıyor..Sanırım olayı Fetö'ye bağlayıp aday olduğuna pişman edecekler adamı..Bu iki diktatörden de kurtalamayacağız sanırım..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rising_Sun

    Bugün öğlen 12.30'daki Atv yayını, vakti olan bulsun o dakikaları da izlesin..Atv: "Fenerbahçe'nin seçim öncesi, mevcut başkanının yıpratılması mı isteniyor?" "Tribünlere 'YERLEŞTİRİLEN' bu taraftar grupları bir organizasyon muydu?" gibi Aziz Yıldırım'ı koruyup rakibini hedef gösteren, sorunun içinde yine cevabı kendilerinin verdiği, net bir şekilde Ali Koç'u hedeflediği yayınlar yapılıyor..Sanırım olayı Fetö'ye bağlayıp aday olduğuna pişman edecekler adamı..Bu iki diktatörden de kurtalamayacağız sanırım..
    Şu haberi yapanların birazcık aklı olsaydı seçimi kazanacağı zaten belli olan 10 binin üzerinde kendisine imza toplandığı belli olan bir şahsın neden böyle bir şey yapacağını, zaten böyle bir şeye ihtiyacı olmadığını her türlü favori ve istenen biri olduğunu düşünürlerdi.

    Diyecek çok şey var da malum çok özgür bir ülke olduğumuz için (!) her şeyi ifade edemiyoruz.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.