Şimdi Ara

Bütçeye Göre Cihaz Tavsiyeleri [MART 2022] (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.608
Cevap
75
Favori
267.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • serkan_4234 kullanıcısına yanıt
    Hocam M31 (128GB) tercih sebebi olarak sırf pil için yapılır fakat işlemcisi bakımından geri planda kalan bir cihaz olduğu için tercih sıralamasında arka planda bırakıyorum Redmi Note 9S'e göre. Temel sebebi budur. Takdir edersiniz ki uzun süreli kullanımda işlemci performansının cihaz kaderini belirlemedeki rolü oldukça büyük.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3000TL bir butceyle xiaomi note 9s ile xiaomi mi 9t arasinda kaldim. Pubg oynayacak alacak arkadas hangisini tavsiye edersiniz veya haricinde tavsiye edeceginiz telefon varmi tskler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: High Sierra

    Hocam o zaman TCL Plex.
    Ben pil sizin için çok önemli olduğunu düşündüm ilk tercih hususunuzu pil olarak belirttiğinizden ötürü. Derseniz ki bu cihaz pil konusunda kötü mü? Hayır değil fakat çok mükemmel sonuçlar da sunmasını beklememek lazım. Evet Realme 5i ile 6i panel konusunda 720p ekranları sebebiyle mükemmel bir deneyim yaşatmıyorlar.
    Hocam mağazada göremeyeceğim salgından dolayı. Renkleri biraz enteresan hangi renk önerirsin ? Beyaz olan modeli kadınsı durur mu pembe vs yoğun mu arkasındaki parlamalarda, sizin tercihiniz ne olurdu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1600 tl bütçe için,

    MEIZU 8x stok mevcut olmadığı için, alternatif olarak aşağıdaki cihazları belirledim

    Huawei Y6s - Oppo A5s - oppo realme c2

    kullanım ağırlıklı olarak whatsup ve sosyal medya olacak, oyun vs kullanılmayacak.

    düşünceniz nedir ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grcim -- 27 Mayıs 2020; 17:19:10 >
  • High Sierra kullanıcısına yanıt
    Evet 9s her açıdan daha mantıklı. Önümüzdeki hafta içi satın alırım sanırım. Şu an 2999 olarak gözüküyor belki düşer biraz daha.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar elimde mi note 3 var. Gaddar bir telefon kibarlık gerektirmiyor sağolsun. Rom du googlecamdi derken hala batarya ve kamera olarak işimi görüyor. Bunu anneye verip yerine kamera olarak daha iyisini, batarya olarak en azından aynısını verebilecek(günlük 7 saatekran süresi verebilen)(oyun oynamam), yine nispeten narin olmayan bi telefon arıyorum. bunların dışında en önemli kriterim fiyatına göre performansının yüksek olması ve elimdekinden iyi olması. Garantili garantisiz bilinmiş bilinmemiş her seçeneğe açığım. Yeter ki 2 sene önce 2.el alıp hala taş gibi kullandığım mi note 3 gibi her kuruşunu sonuna kadar hak eden bi ürün olsun. Bütçe max 3.5.. bütçenin tamamını kullanmak zorunda değilim.

    Aklımdakiler; tcl plex fiyatıyla göz kırpıyor
    Redmi serisi ekran olarak biraz narin diye düşünüyorum yanlışım da olabilir. O yüzden eledim
    Bütçeyi arttırıp oneplus 7t alayım geçeyim diyorum ama parça sıkıntısı olabiliyormuş gerekirse
    Çok memnun olduğum mi note serisinin 10u var ama ekran kavisi korkutuyor düşünce gider diye.
    Mi 9t pro olabilir belki.
    Ya da sizlerin tavsiyeleri...
    Şimdiden teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ottomanturk06 kullanıcısına yanıt
    Hocam iki cihazın da performansı birbirine yakın yalnız Redmi Note 9S'in barındırdığı S720G işlemcisi; Mi 9T'de bulunan S730'a göre daha yeni. S720G CPU ve GPU frekanslarında artım, daha iyi bir deneyim sunuyor S730'a nazaran. Mi9T bir ekranı ile öne çıkabilir Redmi Note 9S'e göre. Geri kalan çoğu hususta (Pil, performans, güncel bir cihaz olması) Redmi Note 9S daha iyi bir tercih olacaktır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • grcim G kullanıcısına yanıt
    Hocam malesef bütçenizin dışına çıkmış Meizu X8 haklısınız. Hepsiburada'da 1800 liradan satılıyor an itibariyle.
    Hocam bu bütçede 32GB telefon almanızı asla önermem. Evet vergi artışı sebebiyle seçenekler azaldı ama epey ve akakçe sitelerindeki fiyatları baz alarak :
    - Realme 5i (64GB) - Mediamarkt
    - GM 9 Pro (64GB) - Trendyol
    modellerini incelemenizi özellikle öneririm. İki cihaz da bütçeniz aralığında. 5i'nin pil ve yazılım avantajı bulunuyor iken GM9 Pro'nun ana kamera sensörü iyi ve ekran çözünürlüğü FHD (5i'de 720p). Bir de Realme 5i, GM 9 Pro'da bulunan S660 (14nm) işlemcinin bir nesil daha yenilenmiş ve iyileştirilmiş üretim sürecinden geçmiş S665 (12nm) işlemcisi bulunuyor. Tercih sizin hangi cihazı daha çok beğeniyorsanız onu inceleyin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İplenmemekten Bıkan Adam kullanıcısına yanıt
    Hocam youtube'da Donanımhaber incelemesine bakabilirsiniz ilgili cihazın. Bana o kadar da pembe gelmedi bilemiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • drummer_bjk D kullanıcısına yanıt
    Evet hocam kısıtlı bir bütçede TCL PLEX gayet iyi bir seçenek. Hele bir de vergi artışından etkilenmeyen bir telefon olması ise şahane bir durum. Yalnız pil konusunda çok iddialı bir telefon değil. Günü rahat çıkarır fakat yoğun kullanımda bunu oldukça güç başarır.
    Mi Note 10 serisinde o bahsettiğiniz kıvrım var malesef.
    Redmi Note 9 Pro ile 9S modellerinin arkası cam. Bu durumda eğer bir kılıf ile koruma sağlamazsanız cihazın sonu malum. Pil kapasiteleri de gayet iyi (5000 mAh pil)
    Gerçekten daha iyi bir performans almak istiyorsanız telefonda tercihiniz S7XX serisi daha da açık belirtecek olursak S720G işlemcisinden güç alan cihazlara öncelik vermeniz yönünde olur.
    Redmi Note 9S (128GB) bu sebeple bu fiyat aralığının fiyat performans oranı en yüksek modeli oluyor. İlk tavsiyem bu yönde olacaktır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gsm operatoru disinda taksitle telefon alabilecegimiz bir yer var mi ?Banka kredisine bulasmadan ..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: umudumsun

    Gsm operatoru disinda taksitle telefon alabilecegimiz bir yer var mi ?Banka kredisine bulasmadan ..
    Hayır hocam alışveriş kredisi ile operatörler haricinde bir seçenek yok. General Mobile gibi firmalar 9 taksit sunuyoruz diye belirtmişler ama temelinde alışveriş kredisinin aynısı muhabbet.
  • Merhaba, Redmi Note 9s mi? Samsung A71 mi? Aradaki fiyat farkına değer mi?
  • High Sierra kullanıcısına yanıt
    nazik cevaplarınız için çok teşekkürler, 5i çok güzel duruyor ama GM9 proyu da iyice inceliyeceğim,
    Xiaomi Mi A2 Lite 64 GB için düşünceniz nedir ? çok mu eski 1700 tl
  • Merhaba arkadaşlar, babama telefon almak istiyorum. Bütçe 1000 lira civarında. Tavsiyede bulunmak istediğiniz bir telefon var mı? Veya Alcatel 1S kullanmış olan birisi varsa bu telefon hakkında yorumu ne olur?
  • Selamlar 2300 tl civarı bir bütçem var bir ay öncesine kadar note 8 veya pro modelini düşünürken fiyatlarındaki ani yükseliş onları dışarı itti malesef oppo a9 2020 düşünüyorum onunda ekran çözünürlüğü kısmı kafama takılıyor bu model hakkında yorumu olan yada baska tavsiyede bulunabilecek herkese simdiden teşekkürler

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kosopt K kullanıcısına yanıt
    Hocam NFC ile AMOLED ekran farkı bulunuyor A71'de. Pil konusuda 9S'in pil kapasitesi daha büyük. A71'de daha fazla RAM bulunuyor. Malzeme kaltesi bakımından da 9S daha iyi.
  • grcim G kullanıcısına yanıt
    Hocam oldukça eski ayrıca Xiaomi de General mobile gibi Android one işini beceremedi. Donanım bakımından da diğer iki cihazın gerisinde.
  • NeverLover kullanıcısına yanıt
    Hocam Vestel'in modellerine baksanız daha iyi olur diye düşünüyorum özellikle de V7 (64GB)'a. Alcatel 1S'deki Unisoc işlemci Cortex A55 gibi yeni nesil çekirdekleri taşıyor. Buraya kadar güzel fakat işlemcinin 28nm olması ile işler değişiyor. Üstelik 3000 mAh pil kapasitesi işi yokuşa sürüklüyor bu verimsiz işlemcisi ile. Hiç değilse venus v7'deki Helio P22 genelgeçer bir işlemci. Optimize edilmiş pile uygun biçimde.
  • yusufcrek Y kullanıcısına yanıt
    Oppo A9 2020 normal kullanımda işlemcisi ve pil kapasitesi bakımından yarı yolda bırakmaz fakat ilk önerim de TCL PLEX olurdu. S675 işlemci, 6GB RAM, 128GB depolama. orta segmentin kabul gören üst seviye özellikleri bunlar. Tabi sizin için pil daha önemliyse A9 2020 tercihinde bulunabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.