Şimdi Ara

Bütçeye Göre Cihaz Tavsiyeleri [MART 2022] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.608
Cevap
75
Favori
267.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hocam redmi note 5 pro (AI) cihazını cepportdan alsam yazılım olarak sıkıntılı gelme ihtimali daha az olur değilmi rom işlerinden pek anlamam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrıca yurt geneli kvk servisleri bakarmı acaba cihaza bu ve mi a1 ikilisi arasında kaldım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1500 1700 civarında Türkiye garantili bir telefon bakıyoruz. Krediyle taksitli alınacak. Önerileri bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KVK garantili deniyor bakması gerekiyor sonuçta, detaylı bilgi için satıcı ile iletişime geçmenizi öneririm.

    A1 ile Pro arasında bariz fark var 636 ile 625 olmak üzere. Ayrıca A1 çok kusursuz bir cihaz değil Redmi 5 Plus ondan daha iyi, hiç değilse yazılımı A1 gibi sıkıntılara sahip değil. 8.1 Oreo'dan sonra problemler çıkmaya başladı cihazda.



    ---

    1500 1700 TL'den ziyade aşağısı ve yukarısı olmak üzere incelemenizi öneririm. 1900 TL'ye Nokia 8 (Donanım olarak üst seviye, TR Garanti) ile 1350 TL'ye XA1 Plus (Sony TR Garantili) cihazlar bulunuyor. Bunlar haricinde Redmi 5 Pro (KVK) ile Meizu M6 Note (Meizu TR Garantili) cihazlarına göz gezdirebilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam iyi günler bütçem 2000 2500 civarı. Aradığım özellikler en az 3 yol stabil gitsin. Şarjı uzun gitsin ısınmasın kasmasin donmasin. Garanti Türkiye olursa iyi olur sanki. Çok üst düzey programlar oyunlar kullanmam. Navigasyon Instagram Facebook vs. Ne önerirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turk110 kullanıcısına yanıt
    Hocam siz sanki orta üst ile üst segment arasında sıkışıp kalmışsınız gibi geldi bana. Fiyat bandı da bunu gösteriyor.
    Bir defa kesinlikle önem arz eden şey uzun süre kullanacağınız bir cihazın RAM kapasitesinin 4GB olması gerekiyor. Zaten çoğu Androidli cebin o fiyat segmentindeki cihazları 4 GB RAM taşıyor ama diğer husus da bu cihazların dahili depolamasının 64 GB olmasının gerekliliği. Şöyle anlatayım, ART ile uygulama boyutları arttı, sonra yeni bir taban geliştirilir bunda da boyutlar artarsa depolama eksikliği çekersiniz. Bu büyük sıkıntı. Fotoğraf kaliteleri artmaya başladı, bu da en basitinden çektiğiniz fotoğrafların boyutlarını etkiledi. 3 sene öncesindeki 32 GB lüksü öldü aksine 64 GB aşağısı alanların pişmanlıkları ile dolmaya başladı genel yorumlar. Bu iki husus önemli. Dikkat etmenizi öneririm.
    Orta-üstte istediğiniz özellikleri sunan cihazlar var : Zenfone 5, Mi Note 3 gibi. Mi Note 3 daha çok performanslı, pil kapasitesi daha büyük; Zenfone 5 kamera odaklı. İki cihaz da iyidir. Önerebilirim rahatlıkla.
    Bir nebze düşük fiyata bulunabilecek ve pil konusunda üzmeyecek M6 Note (evet bayağı uygun) ile Redmi 5 Pro (uygun fiyatlı olan Redmi5Plus) cihazlar da düşünülebilir. Çift kamera donanımları yüzünden kamera konusunda da ihtiyaçlarınızı görebilirler diye düşünüyorum. Pil konusunda iddialı iki cihaz da. Artık eskiden o yüzüne bile bakmadığımız düşük fiyat segmentinde de iş yapan Çinli üreticilerin cihazları artıyor gün geçtikçe. Bu da aklınızda bulunsun. Çünkü istekleriniz (Sosyal medya, uzun kullanım, pil ömrü) bu fiyatta da yapılamayacak şeyler değil onu söylemek isterim. O istediklerinizin yanında bu üç cihazla birlikte uzun pil ömrü de eklenmiş oluyor o kadar.
    Bir de bu fiyata alabileceğiniz amiral vari özellikler sunan Mi6 ile Nokia 8'i düşünebilirsiniz. Geçen senenin üst seviye işlemcisi S835 bulunuyor iki cihazda da. Pil konusunda üstteki cihazlar kadar iddialı süreler beklemenin anlamı olmasa da performans konusunda başarılı cihazlar.

    Redmi 5 Pro KVK garantili bulunuyor.
    Mi Note 3 şu an stoklarda yalnızca ithalatçı garantisi olarak bulunuyor. Garantinin pek bir anlamı olmadığını düşünenlerdenim.
    Nokia8 hepsiburada'dan bakmanız gerekiyor bu fiyat aralığı için.
    Mi6 yı KVK satan yer var mı varsa da bu fiyat bandına yakın mı ne yazık ki hatırlamıyorum.
    Nokia 8 genel olarak kamera konusunda eleştirilen bir cihaz sanırım Nokia ilk denemesinde aşırı iddialı bir performansa sahip kamera üretmediğinden geliyor bu durum.

    Üstte yapabileceğiniz tercihlerden bahsettim ben 3 cihazı yorumlayacağım burada sizin için.

    Mi Note 3 genel olarak pil konusunda baş ağrıtmayan, bunun yanında 6 GB RAM'i beraberinde getirip uzun zamanın problemi olan RAM kapasitesinin yetersizliğine tepki olarak sunulmuş bir cihaz. Şimdinin çoğu amiralinde 6 GB RAM'ın ön tanımlı gelmiş olmasından da anlıyoruz vaziyetin nereye yönlendiğini.

    İleri dönük cihazlar olarak Nokia 8'in performansından ödün vermeyeceğini düşünüyorum, ancak pil konusunda yüksek beklentilere girilmemesi takdirinde. Aynı şekilde Mi Note3 ile Zenfone 5'in de tatmin edici cihazlar olduğunu düşünmekteyim. Zenfone 5 performans olarak Mi Note3'ün bir tık gerisinde kalıyor işlemci ve RAM kapasitesi olarak, geri kalanında cihazlar günlük kullanımda benzer performansları sunacaklar.
    Karar sizin aradığınız özelliklere göre 3 farklı cihaz var,
    Biri kamera konusunda geride kalmış gibi görünse de performansta rakipsiz, ayrıca yazılım konusunda da güncellemeleri erken alanlardan. : Nokia 8.
    Biri yazılım, donanım, pil kapasitesi, çift kamera düzeneği ile tatminkar özellikler sunuyor. : Note 3.
    Biri de yazılım ve pil kapasitesi konusunda tatmin ediyor, kamera konusunda da oldukça iyi iş çıkarıyor. : Zenfone 5.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi High Sierra -- 20 Temmuz 2018; 1:34:44 >




  • Hocam yine kararsız kalıyorum bunlar arasında işte ne yapsam bilemedim sıkıştım kaldım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turk110 kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin için donanım önemliyse Nokia 8'e,

    Kamera önemliyse Zenfone 5'e,

    Genel kullanım önemliyse Mi Note 3'e bakmanızı öneririm.

    Mi Note 3 donanım konusunda da iki cihazın arasına konumlanıyor. Pil performansı konusunda da pilinin kapasitesi bu üç cihaz arasında en iyi olsa da Zenfone 5'in işlemcisinin pil verimliliği odaklı olduğunu da göz önüne alarak kafa kafaya değerler sunacağını düşünebiliriz.

    Bu arada not düşmek gerekiyor ki Zenfone 5 aralarında en yeni ve doğal olarak en güncel cihaz. Yani 8.0 ile çıkan bu cihaz 10'a kadar gelecek güncellemeler ile.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi High Sierra -- 20 Temmuz 2018; 16:23:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütçem 1600 lira ne öneririsin. Bu fiyata yurtdışı garantszi p20 lite buldum ama kararsızım tavsiyeni bekliyorum
  • Ronguman kullanıcısına yanıt
    2000 lira kesinlikle P20 Lite'in hak ettiği bir fiyat değil. Bunu fark etmiş olmanız çok güzel öncelikle onu söylemem lazım ama fiyatın mümkünse biraz daha indirilmesi kaydıyla (kayıt masrafı yapacağınız için, zaten sıfırı 2100 TL garantisiz bir cihaz ile yola devam edeceksiniz.) tam o fiyata alınabilecek cihaz P20 Lite. Bunda itirazım yok kesinlikle. Redmi 5 Pro'ya da bakabilirsiniz. Fiyatınız sınır biraz o fiyata bir bu cihazları bulursunuz. Bir de sınırın aşağısında bulunan Redmi 5 Plus ve M6 Note.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • High Sierra kullanıcısına yanıt
    2000 olsa gene iyi 2400lere çıkarmışlar normal piyasada.
    Kayıt işini halletmişler, Hat tak kullan diyor. Ama garanti durumu biraz korkutmuyor değil. Tavsiyelerin için sağol.
    Şu mi6x bataryası bi tık fazla olsa direk alırdım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ronguman -- 20 Temmuz 2018; 17:13:24 >
  • Ronguman kullanıcısına yanıt
    Umarım cihazdan memnun kalırsınız. Garantili olup olmaması çoğu konuda bir fark oluşturmuyor. Cihazın IMEI sorgusunu yapmayı unutmayınız. Hayırlı olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • High Sierra kullanıcısına yanıt
    hocam zenfone 5 ile nokia 8 arasındayım.ikisinden birini alacağım.

    ısınmasın donmasın en az 3 yıl gitsin pili de iyi olsun kriterlerine göre hangisini seçmeliyim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: turk110

    hocam zenfone 5 ile nokia 8 arasındayım.ikisinden birini alacağım.

    ısınmasın donmasın en az 3 yıl gitsin pili de iyi olsun kriterlerine göre hangisini seçmeliyim
    Hocam Zenfone 5 güzel bir cihazdır memnun olacağınızı düşünüyorum.
    Nokia 8 ile Mi Note 3 Nougat ile çıkıyor kutudan, Zenfone 5 Oreo ile çıkıyor bu da önemli şayet aralarında en çok güncel kalacak cihaz da Zenfone 5 oluyor haliyle. Pil konusunda da Nokia 8 normal pil süreleri sunacaktır ancak Zenfone 5'in 3300 mAh pili ve pil gücünden tasarruf etmeye yarayan S636 platformundaki işlemcisi ile pil konusunda üzecek bir cihaza benzemiyor Zenfone 5. Bunu da belirtmek isterim.
    Mi Note 3 düşünmemeniz takirde Mi 6X'e de göz atmanızı öneririm, aynı donanım ama güncel arayüz, 18:9 ekran gibi avantajlarla dönüyor size. Çok daha uyguna geliyor bu iki cihaza göre. S660 arada duruyor bu iki cihazın işlemcisinin sunduğu performansa göre. Uygun fiyata sahip olduğundan diyorum Mi 6X'i yoksa Zenfone 5 de alınmayacak cihaz değil.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: R.U.N.O

    Hocam bu cihaz nasıl sizce ? Alınık mı ?


    https://urun.n11.com/cep-telefonu/hiking-blade-x9-3gb-ram32gb-rom-hiking-turkiye-garantili-P227003952?cid=700501&utm_source=comp_cimri&utm_medium=cpc&utm_campaign=cimri_genel
    Hocam Kaan N2'ye de göz atmanızı öneririm. Bu cihaza göre çoğu konuda üstün.
    Hiking bildiğim Trident adlı çakma ürünler satan firmanın gömlek değiştirmiş hali. Başka bir şey değil.

    Ayrıca naçizane önerim bu kadar fiyata böyle telefon alacağınıza 1000 lira verin G5S Plus alın. Hiç değilse Motorola kalitesini alın.

    https://www.hepsiburada.com/lenovo-moto-g5s-plus-32-gb-lenovo-turkiye-garantili-p-HBV000008CYWP?magaza=Hepsiburada&wt_gl=cpc.elk.telefon.pla&gclid=CjwKCAjwkMbaBRBAEiwAlH5v_ryIfgvHsfE3YzT-KQV9Nm6KoVJ_vy-9QI68uwNT7A_4QYG7PO7IZRoCDZYQAvD_BwE




  • 3000 TL civarı telefon bakıyorum arkadaşlar. Hepsiburada da 3100 civarına S8 ler bulunuyor. Farklı tavsiyeleri olan var mı?
  • Çift hatlı şık iyi kameralı 2500e kadar???

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefona fazla para vermek istemiyorum şu sıralar telefon ihtiyacım var V3 5580 özellik olarak kağıt üzerinde iyi duruyor ekran yoğunluğu benim için önemli sadece sosyal medya amaçlı kullanıcam alsam mı almasam mı diye ikilemde kaldım fiyat olarak epey uygun biraz daha fazlasına moto e4 plus var ancak ekran ppi değeri düşük sizce venüs alınabilir mi ?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.