Şimdi Ara

Bütçeye Göre Cihaz Tavsiyeleri [MART 2022] (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.608
Cevap
75
Favori
267.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar hocam, OnePlus 7T (3200-3400 TL) ve 7T PRO McLaren (5000-5400 TL) modelleri hakkında neler düşünüyorsunuz?
    Bu fiyat bandında daha mantıklı olan cihazlarla kıyaslama yapabilir misiniz?
    Ve markanın kalitesi hakkında biraz bilgilendirebilir misiniz? Kendi duyumlarınız/görüşleriniz vs. katabilirseniz memnun kalırım.

    Ve belki biliyorsunuzdur diye soracağım. bu cihazların resmi TR satışları olmadığı için ekranı kırıldığında ya da batarya değişimleri olması gerektiği durumlarda nasıl bir yol yordam izleniyor Bilgi sahibiyseniz aydınlatırsanız teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bende telefon derdine düştüm bütçem 2500 civarı. aklımda redmi note8 pro vardı. bu aralar kayıtsız telefonlara da bakar oldum. mi9t pro var şuan gözüme çarpan fiyat performans olarak. sizin tavsiye edeceğiniz bi model var mı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam merhabalar babam için 1000 tl lik bir telefon bakıyoruz ne önerirsiniz. Şuan kullandığı telefon ace 2 neye geçerse geçsin tatmin olucağını düşünüyorum :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Masarifane kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle kusuruma bakmayın masaüstü sürümde problem olduğunu düşünüyorum çünkü bildirimiz görünmekte fakat mesaj içeriğini ancak mobile baktığımda görebildim o da bugün.
    Op7 serisi kamera anlamında oldukça başarılı. Performans konusunda diyecek tek bir söz yok zaten. En güçlü cihazlar kulvarında. Oneplus yalnızca amiral gemisi üretiyor zaten.
    7t ile Pro/ Pro Mclaren 5G arasındaki farklar
    1. Pro ile Pro Mclaren 12GB RAM seçeneği de sunuyor. 7t 8GB. 8GB RAM de oldukça ideal bir seçenek.
    2. Pro Mclaren 5G desteği sunuyor.
    Geri kalanında donanımlarına kadar aynı cihazlar.
    3. Hocam bu telefonlarda amoled ekran bulunuyor. Alpler ekranı kırdığınızda cihaz kadar değerli bir değişim ücreti ile karşı karşıya kalırsınız. Size önerim Spigen gibi Baseus gibi oldukça dayanıklı standartlara sahip kılıfla cihazı sarıp ekran koruyucusunu da kaliteli bir ürün seçtikten sonra her şey size kalıyor.
    Şunu da unutmayın piyasadaki amiral gemisi cihazların çoğu artık amoled ekran kullanıyor ve garanti dışı yapılan bu tamir fiyatları sadece bir marka için böyle değil. Çoğu marka cihazda böyle. Buna göre kullanmanız gerekmekte.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Malum yolla mi kaydedeceksiniz hocam. Gittigidiyorda uygun fiyata satan satıcıları gördüm onlar da mı aynı mantıkta ilerliyor diye sormak istedim.
    Donanım olarak oldukça iyi bir telefon Mi9t pro. Bunu söyleyebiliriz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oguzhandere5858 kullanıcısına yanıt
    Hocam ace 2 benim de ilk kullandığım akıllı telefondu. Bu1q kadar sene dayanabilmesine hayret ettim.
    Hocam ilk önerim Redmi 8 olurdu. 8a da bir tercih olabilir fakat 2GB RAM günümüz koşullarında yetersiz gelebilir.
    Peki üst bir tercih de ne olabilirdi diye soracak olursanız da size önerim Realme 3 Pro'ya bakmanızı önerirdim. İthalatçı versiyon fiyatı 1399 TL. VOOC şarj aleti ile satan satıcıları özelden yazarsanız bildirebilirim size. Fiyat farkı Redmi 8 ile oldukça az. 4GB RAM'a sahip bir cihaz. Performansı daha iyi (S710>S439). Uzun yıllar kullanır sahibi. Çünkü yıllarca Ace 2 kullanılmasından dolayı anladığım bu.
    Tabi Redmi 8 kötü bir cihaz değil bunu belirtelim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • High Sierra kullanıcısına yanıt
    sahibindende kayıtlı olarak verdiklerini söyleyenler var hocam. ama bütçemi arttırabilirsem op7 veya 7t de çok muhteşem gözüküyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar biliyorsunuz 1500 2000 tl arası telefonlarda rekabet çinli telefonların gelmesi ile baya arttı.
    1550 TL civarına redmi note 8 64 GB
    1999 Tl ye Redmi note 8 pro 64 GB (migrosta bu fiyat şu anda)
    1699 TL ye Realme 5 pro 128 GB
    1700 TL civarına samsung m30s
    1500 TL ye meizu x8 64 Gb.
    alınabiliyor.
    uzun süre kullanılabilecek sizce bu telefon yada başka telefon hangisini tavsiye edersiniz?
  • High Sierra kullanıcısına yanıt
    Estağfirullah hocam.

    bu süreçte birkaç satıcı arkadaşa danıştım. teknik destek sağladıklarını söyleyenler de var ortalama ekran değişim ücretinin 1500 lira civarı olacağını söylediler. Bugünün kuru ve gerekli hizmet bedelleri karşılığında. İlerleyen dönemlerde ne olur ne biter kesin bir şey demek mümkün değil zaten. Benim de kafama yattığı için Şubat ayı içerisinde muhtemelen bir adet ONEPLUS 7T versiyonunu alacağım.

    Size de gerekli bilgi ve açıklamalarınız için teşekkür ederim.
    Saygılarımlaa..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • High Sierra kullanıcısına yanıt
    hocam bu arada gittigidiyora baktım ama sadece 1 satıcı gördüm 2800e satıyor o da.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sapphire S kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi arasında kaldığınız cihazlar arasında Meizu X8 güncelleme almıyor bu sebeple mağdur kalabilirsiniz. Redmi N8 S665'e sahip bu seçenek de performans bakımından S710, S675 gibi çipsetli cihazlara göre daha geride kalacağından ilk tercihiniz olarak önermem. M30s pil kapasitesi dışında performans vaadi sunmuyor, grafik işlemcisine göre mantıksız bir seçenek oluyor bu sebeple.
    Realme 5 Pro ile N8 Pro bu fiyat aralığındaki en iyi seçenekler. 5 Pro'nun fiyatı 1899 TL'ye yükselecek, bu fiyat ön sipariş fiyatı. Eğer bu cihazda karar kıldıysanız cihazı alma süresini uzun tutmamanızı öneririm.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi High Sierra -- 27 Ocak 2020; 17:21:58 >
  • Merhabalar. Yakın zamanda bir telefon almak niyetindeyim ve forumların, incelemelerin içersinde kayboluyorum. 1500-2000TL civarı bana sağlam fiyat/performans bir telefon önerebilirmisiniz? 1 kere alıp çok uzun süre kullanmak niyetindeyim öyle modayı takip eder gibi telefon değiştirenlerden değilim.
  • Hocam demek o satıcıların ürünleri kapanmış, özel mesaj gönderip cihazın detaylarını öğrenebilirsiniz.
    Op7 serisine de bakmışsınız. Evet Oneplus 7 ve 7T serisi de güzel bir tercih hocam. Özellikle kamera konusunda çok daha başarılı bir model/seri.
  • fermous F kullanıcısına yanıt
    Hocam Realme 5 Pro kampanyasını incelemenizi öneririm kesinlikle. 128GB, UFS 2.1 depolama standartına sahip bir cihazın ana markası Oppo'nun S665 cihazları sattığı fiyata satıyor. Performansı S712 işlemcisi günlük kullanımda oldukça iyi iş çıkarıyor.
    Genel olarak önerebileceğim bir model. Diğer bir öneri olarak da Redmi Note8 Pro modeline bakabilirsiniz. CPU performansı iyi. GPU konusunda Qualcomm çipsetlerin avantajı daha çok. Ancak fiyat sınırınızın üstüne (Migros hariç) ve 64GB versiyonu 128GB depolamanın oluşturacağı avantaj kadar uzun ömürlü olmayacaktır. Tabi tercih sizin.
  • High Sierra kullanıcısına yanıt
    Valla hocam öncelikle ışık hızında verdiğiniz cevap için teşekkür ediyorum. Biraz göz attım da sıklıkla realme 3 pro dan bahsediyorsunuz ve bende biraz araştırdım gerçekten çok f/p bir telefon olduğu kanaatine vardım zira sonrasında bana realme 3 pro tavsiyesi yerine bu diğer iki telefonu tavsiye etmeniz kafamı karıştırdı. Fiyat aralığından mı acaba? Çünkü realme 3 pro şu an 1399 gibi bir rakama alınabiliyor. Peki 500 daha verip o tavsiye ettiğiniz 2 telefondan birine yönelmek mantıklımıdır? Teşekkür ediyorum tekrardan.
  • fermous F kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam. Burada da karar yine sizin. Sizin için maddeleyerek iki cihazı birbiriyle kıyasladım.

    Temel farklarından söz edecek olursak (3 Pro ve 5 Pro.)
    + CPU ve GPU konusunda CPU çekirdek hızı öneme alınmayacak derecede arttırılmış 5 Pro'da. Kıyas konusu dahi etmiyorum 100 MHz.
    + Realme 5 Pro Type-C portu ile geliyor. Realme 3 Pro ise tipik MicroUSB fakat iki cihaz da VOOC şarj desteği ile geliyor. Yani soketin tipinin ne kadar önemsiz olduğunu anlamışsınızdır sunduğu hızlı şarj kapasitesinin yanında iki cihazın da. Hocam burada özelden bana mesaj atmanızı isteyeceğim sizden bazı satıcılar kutudan orijinal şarj aletini çıkarıyormuş diye okudum. Bu şarj aleti olmadan hızlı şarj edemezsiniz ne yazık ki. Bunu yapmayan veya yapmadığını düşündüğüm satıcıları size listeleyebilirim.
    + Pil kapasiteleri benzer.
    + GSM Arena sitesi Realme 5 Pro'nun ekranının Gorilla Glass 3 olduğunu yazmış. Bu bilgiyi teyit eden bir sayfa daha bulamadım ama Realme 3 Pro'da Gorilla Glass 5 bulunduğunu göz önüne alarak emin olamıyorum bilginin kesinliğine. Realme 3 Pro camın dayanıklılığı konusunda biraz daha iyi.
    + Depolama birimi Realme 5 Pro'da UFS 2.1 standartını destekliyor. 3 Pro'da bu yok. Bunun önemi depolama birimi dolmaya başladıkça klasik eMMC standartına sahip cihazlarda belli oranda depolama biriminin sunduğu tepkisellikte yavaşlama görünürken UFS standardında bu söz konusu olmamaktadır.
    + Depolama birimi kıyaslamasında 1399 TL'ye satılan versiyonda 64GB, 1699 liralık 5 Pro'da 128GB depolama bulunuyor.
    İki cihazın temel kıyaslamasını bu şekilde yapabiliriz hocam. Aklınızda herhangi bir soru bulunuyorsa yardımcı olabilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi High Sierra -- 27 Ocak 2020; 20:10:58 >




  • High Sierra kullanıcısına yanıt
    İnanın şu hizmeti para ile bile, ne hastanelerde ne de herhangi bir devlet kuruluşunda elde edemiyorsunuz. Tek tek detaylı ve anlaşılır bir şekilde yazmışsınız ne kadar teşekkür etsem az. Ayrıca özelden yazmak esasen ilk tercihimdi ama bu kadar insana yardımcı olmaya çalıştığınızı görüp bunaltmak istememiştim. Ben sıraladığınız etkenler ele alındığında aralarında depolama ve UFS 2.1 dışında herhangi bir farklılık gözlemlemedim ve depolamayıda çok kullanmayacağımı da düşündüğüm için Realme 3 pro da karar kıldım. Saolun.
  • High Sierra kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam çok teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar merhaba 500-600 lira arasında 2.el ne alınır ?
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.