Şimdi Ara

Bütçeye Göre Cihaz Tavsiyeleri [MART 2022] (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.608
Cevap
75
Favori
267.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Xiaomi Mi 9T
    LG G7 ThinQ
    Huawei P30

    Bütçe 3000 - 5000 TL arası olsa bu 3 telefondan hangisini tercih ederdiniz?
  • 2500-3500 tl arasi suan piyasada olan telefonlardan hangisini alirdiniz 3 arkadasimda twlefon alcak acikcasj cok kararsiizim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam 4000-4500 arası ne önerirsiniz? kamera ve ses konusu önemli.
  • @yasin_92 Hocam hayırlı olsun güle güle kullanın.
    --
    @Jakkoba Hocam performans ve pil konusunda P30 biraz daha avantajlı G7'ye göre. Mi 9T orta üst segment (mid tier)bir cihaz. Kullanıcının aradıklarına göre bir değerlendirme gerekir diye düşünüyorum. Mi 9T diğer iki cihaza nazaran daha iyi bir performans göstermemekte ama günlük kullanım batarya, uygun ekonomik model alınacaksa düşünülebilir. Diğer türlü P30 alınır diye düşünüyorum. Amazon'da vs daha uygun diğer sitelere göre olan fiyatı. TR garanti olduğuna emin olursanız bu siteyi de inceleyebilirsiniz.
    --
    @Agulec40 Hocam üstte yazdığım üç model arasında değerlendirme yapardım. Fiyatı yüksek diye P30 yerine Realme 3 Pro gibi orta segment bir model yerleştirirdim. V30 Plus aslında daha donanımlı bir model ama ön kamerası ile tatmin etmeyebilir. Buna göre de G7 saf performans aranıyorsa, kamera konusuna özellikle video konusunda önem veriyorsanız ve pil performansı beklentiler arasında son sırada ise alınabilir. Mi 9T performans ve pil konusuna önem veriyorsanız. Tabi burada Mi 9T'deki S730'un G7'deki S845'e göre biraz daha geride bir performans sunduğunu hatırlatmalıyız.
    --
    @fox5578 Hocam bayağı zor yerden sordunuz bunu söylemeliyim. Bu fiyatta bulunan modeller genelde ya S9, ya Mi8 kısaca geçen senenin amiral gemilerinin buluştuğu segment. Tabi daha uyguna bulunan G7 de var. Çünkü 5'ya yakın (4700, 4800) arası P30 ve 5K fiyata Mate 20 Pro bulunabiliyor. Ses konusu önemli ise şu bir gerçek Samsung S9 ile stereo hoparlörlere geçiş yapmış bulundu. Zaten Samsung da S8 ile S9 arasındaki önemli farkın bu ve parmak izinin yeni yerinin olduğunu defalarca göstermiş bulundu. Bunun yanında LG ise G7'de kendi teknolojisi olan Boombox hoparlörleri kullanıyor. Stereo olmamasına karşın kullanıcılar tarafından da beğeniliyor. S9 serisinde kamera diyafram açıklığını kısarak veya arttırarak ışık alma durumuna göre değiştirebiliyor. Bu güzel bir özellik. G7 de çok geride kalmayan bir kamera performansı sunuyor. LG'nin de diyafram açıklığı konusunda V30 ile ilk olarak f/1.6 değerini gören telefon üreticisi olduğunu hatırlatalım. Bu da 2. cihazı oluyor bu diyafram açıklığına sahip.




  • 6 yıldır kullandığım LG G2 işlemcisi yanması üzerine kullanılmaz hale geldi.Listeye baktığımda ise gözüme meizu x8 takıldı ve telefon piyasasından ve donanım özelliklerinden pek anlamadığım için size danışmak istedim.Sizce telefonun en iyi ve en kötü özelliği nedir yani G2 gibi uzun bir süre kullanma şansım varmı şimdiden teşekkürler.
  • hocam merhaba, max 2900-3000 TL ye kadar telefon alınacak, çift sim kart, şarjın uzun gitmesi öncelikli olarak ne tavsiye edersiniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kauseg -- 28 Ağustos 2019; 14:8:31 >
  • @DarKSide58 Hocam tek eksiği güncelleme konusunda Meizu'nun tabiri caiz ise tembelliği. Geri kalanında ana konusunu da inceleyebilirsiniz batarya performansı normal olmakla birlikte kamera, performans konusunda tatmin eder sonuçlar sunan bir cihaz. Eğer güncelleme ve batarya performansı daha iyi bir cihaz arıyorsanız Redmi Note7'ye de bakabilirsiniz (İst. Bilişim) ancak performans olarak X8 daha öndedir bunu hatırlatalım.
    ---
    @Kauseg Hocam direkt Mi 9T'ye bakmanız gerekiyor o fiyatta dual sim destekleyen bir cihaz olarak.
  • hocam peki s10e s9 plus gibi cihazlara ne diyorsunuz?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fox5578 kullanıcısına yanıt
    S9 Plus'un S10e'ye göre tek avantajı ekran çözünürlüğü ve pil konusu. S10e depolama kapasitesi olarak da yeni nesil olmasıyla da üstün S9 plus'a göre.
    S10e'nin pilinden de çok şikayet geliyor yabancı sayfalarda kullanıcılar şikayetçi bu konudan özellikle. Keşke honor 20'nin fiyatı belli olsa da alınacak bir cihaz mi değil mi belli olsa.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocalarım kolay gelsin en fazla 1200-1300 tl'ye f/p olarak telefon tasiyeniz nedir?
  • @High Sierra Peki huawei mate 20 lite alınabilir bir telefonmu yani kıyaslama yaparsak aradaki 500 tl farka değebilecek bir artı özelliği varmı öğrenmek isterim.Bütçemi 2000 tlye kadar zorlayabilirim bana karar vermemde yardımcı olursan çok sevinirim
  • @kurt gibi açım Redmi Note 6 Pro (64GB) öneririm kesinlikle hocam. İstanbul bilişim trendyol gibi mağazalarda uygun fiyata bulunabiliyor.
    ---
    @DarKSide58 Hocam Kirin 710 cihaza o kadar para vermenize değmez. Kirin 810'a sahip Honor 9X ve Honor 20S serisi piyasaya gelince zaten bu modellerin yüzüne iyice bakılmayacak. X8 daha güçlü bir model genel olarak. Zaten G2 gibi bir amiral gemisini bu kadar süre kullanmanız performansı yüksek bir cihaz aradığınızı gösterir. Tabi beklerim derseniz Realme 3 Pro tarihi belirsiz bir zamanda piyasaya sunulacak. X8 ile aynı işlemciye sahip batarya kapasitesi daha yüksek bir cihaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam tekrardan merhaba anneme telefon alınacak max 1000-1100 TL bandında ne alınabilir?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kauseg -- 31 Ağustos 2019; 12:7:4 >
  • Kauseg kullanıcısına yanıt
    Hocam mi store larda 1300 liraya Redmi Note6 64GB bulunuyor. İnternette de yakın fiyatlarda Redmi Note6 bakınız.
    Bu sizin için bir seçenek değilse Nokia 3.1 Plus bakılabilir.
    Bu iki seçenek de sizin için uygun değilse M20 (64GB) a istanbul bilişim gibi sitelerden bakabilirsiniz.
    Şahsi tercihim Redmi yönünde olurdu ancak diğer iki cihaz da kabul edilebilir. Depolama konusunda Nokia 32GB problem oluşturabilir ileride.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • High Sierra kullanıcısına yanıt
    Noldu hocam satışa başladı mı?
  • Noax N kullanıcısına yanıt
    Hocam merhabalar,
    Ne yazık ki Realme oluşturduğu bu yüksek beklentiyi git gide düşürmesi ile sonuçlayan bir sürece girdi. Hiç değilse bir stok bilgisi veya cihazın iptalinin ve 5 serisi ile Türkiye giriş yapılacağı bilgisinin verilmesini bekledik o da olmadı ne yazık ki. Açıkçası Realme'den orta segmente yeni bir soluk kazandırması ihtimali yüzünden umutluydum ama Mediatek Helio G90T (Redmi Note8 Pro) de, Huawei Kirin 810 da orta segmentte çok başarılı sonuçlar sunacak çipsetler. Yani Realme'nin çok şansı kalmadı bu durumda ne yazık ki. Meizu'nun Note9 modelinin de fiyatı düştü X8 modelinin de. Sıcak fırsat kapsamında değerlendirilebilir iki cihaz da.
  • Hocam 2000 TL civarında (+/-500) bir telefon alacağım. Yaklaşık 1 ay civarı bekleme süremde var.
    önerebileceğiniz telefon hangisidir.
  • Hocam Samsung A7 mi yoksa Xiaomi Mi 9T mi daha mantıklı?
  • birseysorabilirmiyim B kullanıcısına yanıt
    A70 performans olarak 9T'nin gerisinde ancak depolama kapasitesine göre fiyat tercihi olarak daha avantajlı sizin için neyin önemli olduğunu belirlediğinizde hangi cihazı tercih edeceğinize karar vermelisiniz.
    Şahsi görüşüm 9t olur sebebi performans odaklı bir cihazdan yana tercihimi kullanmam ancak sizin için A70'in büyük ekranı veya fiyat+ 128gb depolama konusundaki avantajı daha önemli olabilir buna bir yorum yapamayacağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • High Sierra kullanıcısına yanıt
    Biliyorum hocam bunları. İroni yapıyorum. Emin olmadığınız markaya yakında satışa başlayacak demeyin artık.
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.