Şimdi Ara

Bütçeye Göre Cihaz Tavsiyeleri [MART 2022] (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.608
Cevap
75
Favori
267.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • High Sierra kullanıcısına yanıt
    kamera olarak kötü diyolar mi9t ye, p30 lite aklıma kamera olarak iyi ama o fiyatları haketmiyor bence, lg g7 2800 tl olsa hemen alırım valla ama 4000 tl olmuş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yasin_92 kullanıcısına yanıt
    Hocam bütçenizi biraz aşarak;
    Trendyol'da Mi8'i , Evkur'da G7 ThinQ'i bulabiliyorsunuz.
    Ortak özellikleri amiral gemisi performansı, S845 işlemcisi ve OIS barındırmaları.
    Mi8 Amoled ekranı ve FHD çözünürlüğü ile pilinin biraz daha iyi gitmesi ile mantıklı.
    G7 ThinQ de hoparlör performansı, IP68 standartı ve MIL standard etiketi almış bir cihaz olması ile öne çıkıyor.
    Mi 9T'nin kamerası tabi ki bir G7 ile Mi8 performansı veremez ama mümkünse youtube'da kamera performansı veya genel olarak incelemesini gösteren videoları izlemenizi öneririm.
    Açıkçası ben de P30 Lite almanızı önermem. Mate 30 Lite ile gelecek olan Kirin 810 çipseti oldukça başarılı olacağı ilk sentetik testlerle ortaya çıktı ama Kirin 710 barındıran bir cihaza o kadar para vermek mantıksız. A70'in donanım bakımından daha iyi olduğu ortada. Zaten Realme piyasada yaygınlaştığı zaman ne Samsung ne Huawei ortada kalacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi High Sierra -- 17 Ağustos 2019; 12:35:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • High Sierra kullanıcısına yanıt
    hocam onlar çok pahalı aslında benim bütçem 2500 ama zorlama yaparak 3000 maksimum bütçem. redmi note 7 nasıl sizce kamera açısından

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yasin_92 kullanıcısına yanıt
    Hocam bekleme imkânınız varsa Realme 3 Pro'yu bekleyin. Yoksa LG V30'u inceleyin. Olmadı Note7'yi inceleyin. Benim tavsiyem bu yönde olurdu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • High Sierra kullanıcısına yanıt
    beklerim hocam 1-2 ay içinde alıcam v30 almayı düşünmüyorum eskidi artık ön kamerası kötü benim için öncelik kamera. oyun vs hiç işim olmaz günlük kullanım ve kamera önemli
  • 2. El olarak oneplus 5 Xiaomi mi 6 HTC U11 Huawei P10 hangisi en iyi seçenek olur? Özellikle batarya açısından.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Quaresma2016 Q kullanıcısına yanıt
    Hocam bütçenizi de belirtirseniz iyi olurdu.
    Bu cihazlar arasında bir Oneplus 5 mantıklı olabilir sadece. O da eğer alacağınız fiyat LG V30 ile G7'nin sıfırı fiyatına yakın ise mantıksız yine.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • a40 alinir mi arkadaslar
  • High Sierra kullanıcısına yanıt
    Reis S10e almış bulunmaktayım.Şuanlık bir sıkıntım yok. mate 20 pro veya p30 için bütçeyi çok zorlamam gerekecekti.bir gelişme olursa buraya editlerim.Tavsiyelerin için çok teşekkür ederim.
  • blueeyes638 B kullanıcısına yanıt
    Hocam A40'ı ne kadar fiyata da alacağınız önemli 1.5K fiyata alacaksanız o fiyatta pil konusunda daha iyi Redmi Note6 Pro ile performans odaklı Meizu X8 bulunuyor. Sizin için önemli olan hususlar neler bunları cevaplarsanız daha iyi yardımcı olabilirim.
  • Merhaba 1000-1500 bandı arası cok büyük olmayan şarjı uzun gidecek telefon arayısındayım. Babama alacağım kullanımı kolay olması önemli. Samsung m20 ve huawei p smart dikkatımı çekenler. Ayrı tavsiyeniz varmı eğer bunlar arasında almam gerekse tavsiyeniz be olurdu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selcuk666 kullanıcısına yanıt
    Honor 10 Lite var tam o fiyatlarda p snart 2019 ile aynılar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadalar 2000 tl butcem var red mi note 7 128gb dusunuyorum alınırmı sızce arkadaslar a30 ve a50 ile arasında kaldım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackMon -- 18 Ağustos 2019; 18:25:17 >
  • selcuk666 kullanıcısına yanıt
    Redmi Note 6 Pro (64GB+4GB RAM) öneririm daha mantıklı bir tercih olur. M20'nin ekran ve kamera konusunda sınıfta kaldığı aşikar. P Smart da gereksiz pahalı bir model.
  • BlackMon B kullanıcısına yanıt
    Oyun oynamak için alacaksanız mantıklı hocam çünkü A serisinde bulunan Exynos çipseti ancak günlük kullanımda memnun eder fakat hemen almayacaksanız, bekleme gibi bir düşünceniz varsa da Realme 3 Pro'yu beklemeniz daha mantıklı olur.
  • Hocam selam, şu an Nokia 8 kullanıyorum. Aslında telefonumdan memnunum. Yine buradaki yorumlara dayanarak f/p bir ürün olarak aldım keza öyle de bir telefon. Fakat piyasadaki telefonlar eskise bile kurdan dolayı fiyatlar artıyor ve elinizdeki telefonu 2. el olarak satamıyorsunuz.
    Ben de yarın Türkiye'de satışa çıkarılacak realme 3 pro'yu alıp elimdeki telefonları (Nokia 8 ve Huawei P9) satıp, en azından güncel ve ihtiyaç anında satabileceğim bir telefonum olsun istiyorum. Biraz araştırma yaptım ve kamera/pil konusunda cidden iyi yorumlar okudum realme 3 pro için. İşlemciler konusunda pek fikrim yok, sizce 835 SD bir işlemcili Nokia 8'i ve bozulma durumuna karşı elimde tuttuğum P9'u satıp 710 SD bir telefon almak mantıklı mı? Bu telefon cidden bu kadar bahsedildiği kadar iyi mı?

    Teşekkürler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alif.yazgan A kullanıcısına yanıt
    Hocam fiyatına göre iyi mi diye sormamız daha doğru olur sanırım. Nokia 8 dediğimiz bir amiral gemisi (2017'nin) ve P9 dediğimiz biraz daha eski (2016) bir amiral gemisi. Bu cihazlar donanımsal özelliklerine göre bir dönemin en iyi cihazlarıydı.
    Tabi sizin endişeniz sayacağım sebeplerden ise hak veririm.
    1. Plânlı eskitme ile cihazın yavaşlayacağı endişesi.
    2. Arayüz eskisi kadar hızlı etkileşime giremiyor (P9 için olabilir.)
    3. Ekran kasa oranı 2019'a yaraşır bir cihaz kullanmak istemeniz (bunu kendim söylediğime inanamıyorum.)
    4. Telefonu alalı 2 seneden fazla oldu ve pili eskisi gibi gitmiyor, garanti dahilinde değiştirmekten korkuyorum arka kapağa zarar vermeleri olası.
    Bunlara bakarak bir de donanım kısmına geçiş yapalım. Nokia 8 artık güvenlik güncellemesinden başka bir şey almayacak ancak Realme 3 Pro'nun önü bu konuda açık.
    Nokia 8 S835 kullanıyor, Realme 3 Pro ancak onunla yarışan S710 kullanıyor. Kaldı ki GPU kısmında S835'in yadsınamaz farkı ortaya çıkıyor.
    Tabi şu da söz konusu fiyatına bakarak bu fiyatta hala G71 MP2 GPU lu cihazlar satıldığı söz konusu iken kimsenin de S710'u eleştiri yağmuruna tutmasının anlamı yok. Fiyatına göre oldukça rekabetçi bir model. Donanımı oldukça yeterli. Tasarımı günümüz modasına uygun. Alınabilir bir model olmuş. Rakipleri Xiaomi ile Oppo gidip 4K-5K arasından bu S710,712 çipsetli modellerini piyasaya sunmuştu. Buna göre bile büyük bir başarı Realme'nin yaptığı. Özellikle X8'i güncelleme konusunda beğenmeyen tüketicinin tam X8 ayarında aradığı cihaz olmuş Realme 3 Pro. Tavsiye ederim genel olarak iyi bir cihazdır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi High Sierra -- 19 Ağustos 2019; 8:49:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • High Sierra kullanıcısına yanıt
    hocam bu Realme 3 pro ne zaman satışa çıkar Türkiye de
  • yasin_92 kullanıcısına yanıt
    Ön siparişler açıldı ve ön sipariş kaydı doldu. Çok uzakta olmayan bir zamanda gelmesini bekleyebiliriz.https://realme.com.tr/satinal/realme-3-pro sayfalarında belirtiliyor hocam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi High Sierra -- 19 Ağustos 2019; 11:24:27 >
  • High Sierra kullanıcısına yanıt
    sayfasını gördüm hocam net bir tarih belirtilmemiş onu sormuştum valla lg g7 düşünüyordum fakat fiyatından dolayı vazgeçtim 2-3 hafta önce 2700-2800 arasıymış şuan en düşük 3500 tl evkurda, daha yeni donanım olması nedeniyle Realme 3 pro daha mantıklı geldi üstelik kamera testlerini de inceledim oldukça başarılı p30 lite den bile iyi geldi bana
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.