|
Bildirim
Neresi butce dostu Allah askina ya A23 bile suan da 7800 fiyat bandina satiliyor. Bu da en dusuk ihtimal 9k dan cikisini yapacak . Asgari ucretin 8500 lira oldugu bir ulke de A24 e butce dostu demek ya gundemi bilmemektir ya da cok daha faslasini kazaniyor olman demektir. Allah daha fazlasini versin :)
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Sebepleri çok açık Paramızın 18-19 kat daha değersiz olmasıyla ilgili olduğundan ne yazık ki. Alınan saçma sapan vergiler < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 23 Ocak 2023; 14:38:49 > |
Herkesin dostu, kimsenin dostu değildir. |
|
bence sen piyasayı bilmiyorsun |
bak şimdi. a23'e 7.800'den başlıyor demişsin, en baba modeli 6.800 ve en baba modeli dışarda 200 dolarmış, 200 dolar, 3.761 lira yapıyor. yurtdışı fiyatı 3,7k olan cihaz içerde 6,8k ise 1,8 katı vergili fiyatı demektir A24'ün tahmini fiyatı ise 18.000 hin. rupisi, bu da 4.154 lira yapıyor. 1,8 ile çarparsak A24 ortalama 7.500 liraya gelecektir (500-+)... |
nasıl gerçeği yansıtmıyor, kardeşlertoptanalışveriş. com sitesinden almayacaksın herhalde. ptt, hepsiburada, teknosa falan alırsın, taksit de yaparsın. neden sayılmıyor anlamadım, ben internetten şimdi kullandığım pc'yi aldım telefon ne ki, scooter aldım paşalar gibi garantileri de var sorunsuz da çalışıyor |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |