Şimdi Ara

Burun tikanikligi hakkinda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • burnum her zaman 1 delik tikali fakat bu bazen sol bazen sag oluyor sinuzit im de var bundan dolayi oldugunu dusunuyorum doktora gittigimde 18 yasina bastiginda ameliyat olursun demisti fakat su an 19 yasindayim hala ameliyat olmadim cunku cogu yerde bunun sinuzitle alakasi oldugu soyleniyor

imla hatalari icin kusura bakmayin mobilden yaziyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sürekli mi yoksa son günlerde mi?
    benimde öyle mevsim değişikliği
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zemzemli Rakı

sürekli mi yoksa son günlerde mi?
    benimde öyle mevsim değişikliği

hayir hocam surekli kendimi bildim bileli var

• sinüzit için ameliyatmı varmış ? burun spreyi kullan kardeş düzelir.Benimde hep 1i tıkalı ama sorun olmuyor zorlanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhammet5513

sinüzit için ameliyatmı varmış ? burun spreyi kullan kardeş düzelir.Benimde hep 1i tıkalı ama sorun olmuyor zorlanmıyorum.

evet var sinusleri bosaltiyorlar felan baya bir cesidi de var hangi spreyi onerirsiniz

• burun eğriliğin var git ameliyat ol estetikte yaptir burnun kötüse.
  • up

• quote:

Orijinalden alıntı: MoonDeath

burun eğriliğin var git ameliyat ol estetikte yaptir burnun kötüse.

burun seklim guzel hocam parmagi icine soktugumda ama icten egrilik var anlasiliyor ama anlamadigim nokta su burnum egriyse neden belirli bir delik tikali degilde yeri surekli degisiyor

• Sinüzit. Benimde aynı o şekilde oluyodu sonra bi gün ikiside tıkandı. Şuan burnumun %30uyla nefes alıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 28 Mart 2013; 23:06:55 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2-3 saatlik çözüm için burnuna tuzlu su çekebilirsin rahatlatır. (sakın otrivine kullanma daha kötü yapıyor.) bir de fısfıs ayarlarsan kendine çok iyi olur, amelyata kadar idare edebilirsin.)

hazırlanış;

-kaynatılmış soğumuş suya gerekli miktarda tuz eklenir ve fısfısa koyulur.

1 çay bardağı su için yarım tatlı kaşığı tuz yeterli olur.
  • İliadin bagimlisiyim bu sebepten gunde 3kere kullaniyorum.

• hocam dediginiz tuzlu su yontemini uyguluycam fakat ameliyat olmama gerek varmi bilmiyorum dedigim gibi tikali delik surekli degisiyor

evet sanirim sinuzitten

• quote:

Orijinalden alıntı: Vril

quote:

sinüzit için ameliyatmı varmış ? burun spreyi kullan kardeş düzelir.Benimde hep 1i tıkalı ama sorun olmuyor zorlanmıyorum.

evet var sinusleri bosaltiyorlar felan baya bir cesidi de var hangi spreyi onerirsiniz

Sakın spreylere başlama bırakamazsın. Ben bağımlısı oldum sen olma. Dün 19 şişe boş iliadin şişesi attım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Estoque.

quote:

quote:

Sakın spreylere başlama bırakamazsın. Ben bağımlısı oldum sen olma. Dün 19 şişe boş iliadin şişesi attım.

anladim peki nasil cozum bulucaz buna

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Estoque.

quote:

quote:

anladim peki nasil cozum bulucaz buna

Yukarıda belirtilen tuzlu su tarifini uygula. Boş sprey şişesine doldur onu sık burnuna.

• Aynı durum bendede var. Uzun süre yürüdükten , koştuktan vs. sonra burnumun bir deliği tıkanıyor. Bu durum son zamanlarda ortaya çıktı ve aşırı sinir olmaya başladım.
  • benimde burnun kirik ameliyat olanlarin yorumlarina bakmistim tamponu uyanik cikariyorlarmis o aci cok kotuymus. acikcasi korkuyorum.

• ameliyattan bende korkuyorum fakat ameliyat kesin cozum degilmis oyle soyleniyor

• Burun titanikliği diye okudum
  • Aynısı bende de var.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.