Şimdi Ara

Burun ameliyatı..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
1
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler 3-4 senedir kafamı kurcalayan bu konu hakkında size de bir fikir danışayım dedim. Tipim iyidir ama burnum neredeyse tüm tipimi bozuyor. Ayrıca özgüvenimi de çok harcıyor. SS falan istemeyin kötü işte burnum. Açıkçası tüm ömrüm boyunca kendime böyle sorular sorup boşlukta kalacağıma ameliyat olurum daha iyi. Ama bir yandan da erkekliğime yediremiyorum.

Siz olsanız yapar mıydınız?

• bende aynı durumdan muzdariim. ameliyat ile düzeltmeyi düşünüyorum. tamam allah vergisi ama bazende olmuyor işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: _bluescream_

bende aynı durumdan muzdariim. ameliyat ile düzeltmeyi düşünüyorum. tamam allah vergisi ama bazende olmuyor işte

Ya cidden benim yüzüme küçük bir burun dışında başka hiçbir burun gitmiyor. Burnumla çok uğraştığımdan bunu çok iyi anladım. Photoshop falan yapınca da cidden 360 derece değişiyorum sanki.

Kafa yapım falan aynen böyle, bu burun dışında başka hiçbir burun uymuyor maalesef;

Burun ameliyatı..

• quote:

Orijinalden alıntı: Beşiktaş Ulan

Beyler 3-4 senedir kafamı kurcalayan bu konu hakkında size de bir fikir danışayım dedim. Tipim iyidir ama burnum neredeyse tüm tipimi bozuyor. Ayrıca özgüvenimi de çok harcıyor. SS falan istemeyin kötü işte burnum. Açıkçası tüm ömrüm boyunca kendime böyle sorular sorup boşlukta kalacağıma ameliyat olurum daha iyi. Ama bir yandan da erkekliğime yediremiyorum.

Not: doktor şekil düzenlemeside yaptı fakat asıl sebebim kemiğin darbeden dolayı yamuk olmasıydı.

Kafanıza takılanları sorabilirsiniz ameliyat konusunda baya tecrübe edindim

Ben 2 kez burun ameliyatı oldum. Şekilden değil kemik kırıklığından. Ameliyat çok basit hiçbişi hissetmiyosun ağrı sızı yok ama ameliyattan sonraki 1 senelik süreç gerçekten rezalet . Ben 2 kez oldum 1 incisinde hatalı oldu 2 incisinde düzeldi olalı 2 ay oluyo. Şuan hala şişlikler var burnumda 1 senede anca geçermiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Önder -- 31 Mayıs 2013; 12:16:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• erkeklikle ne alakası var?olmak istiyorsan git ol
  • quote:

Orijinalden alıntı: __Rainman

quote:

Beyler 3-4 senedir kafamı kurcalayan bu konu hakkında size de bir fikir danışayım dedim. Tipim iyidir ama burnum neredeyse tüm tipimi bozuyor. Ayrıca özgüvenimi de çok harcıyor. SS falan istemeyin kötü işte burnum. Açıkçası tüm ömrüm boyunca kendime böyle sorular sorup boşlukta kalacağıma ameliyat olurum daha iyi. Ama bir yandan da erkekliğime yediremiyorum.

Not: doktor şekil düzenlemeside yaptı fakat asıl sebebim kemiğin darbeden dolayı yamuk olmasıydı.

Ben 2 kez burun ameliyatı oldum. Şekilden değil kemik kırıklığından. Ameliyat çok basit hiçbişi hissetmiyosun ağrı sızı yok ama ameliyattan sonraki 1 senelik süreç gerçekten rezalet . Ben 2 kez oldum 1 incisinde hatalı oldu 2 incisinde düzeldi olalı 2 ay oluyo. Şuan hala şişlikler var burnumda 1 senede anca geçermiş

Sadece sende mi böyle bi durum var yoksa genel bir durum mu? Burun ameliyatı olan arkadaşım var onun iyileşme süreci kısa olmuştu.

• quote:

quote:

quote:

Sadece sende mi böyle bi durum var yoksa genel bir durum mu? Burun ameliyatı olan arkadaşım var onun iyileşme süreci kısa olmuştu.

Bu kişiden kişiye değişir . Doku yapısıyla alakalı bir durum 6-12 ay içerisinde tam şekil oturur yani kısaca ilk 1-2 ay burnum çok güzel oldu veya çok kötü oldu dememek gerekiyo. Çünkü ilk 2 ay ile sonra geçmiş 6-7 ay sonrası ciddi derecede şekil farkı oluyor.

Önemli olan darbelerden korumak ve bir müddet güneşten korumak.

Benim görüşümü sorarsan ben olma derim. Sırf şekil için yapılması doğru değil. Üstelik Bu olay tamamen ticarete döndü ben 2 sene önce 1.800 e oldum. İkincisine para vermedim. Şuanda aynı hastane 4000 tl fiyat çekiyo. Karar senin tabiki dostum.

• Burnumda et kemik ne ararsan vardi. Subat ayinda oldum. Sinuzit+estetik+kemik alindi.suan bi sikintim yok. Rahat rahat nefes alabiliyorum.surekli burnum akmiyor.yazin ortasinda hasta olmuyorum. Ve sekil olarak mukemmel. Eski halimi gorenler doktora tesekkur ediyor :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bu kişiden kişiye değişir . Doku yapısıyla alakalı bir durum 6-12 ay içerisinde tam şekil oturur yani kısaca ilk 1-2 ay burnum çok güzel oldu veya çok kötü oldu dememek gerekiyo. Çünkü ilk 2 ay ile sonra geçmiş 6-7 ay sonrası ciddi derecede şekil farkı oluyor.

Önemli olan darbelerden korumak ve bir müddet güneşten korumak.

Benim görüşümü sorarsan ben olma derim. Sırf şekil için yapılması doğru değil. Üstelik Bu olay tamamen ticarete döndü ben 2 sene önce 1.800 e oldum. İkincisine para vermedim. Şuanda aynı hastane 4000 tl fiyat çekiyo. Karar senin tabiki dostum.
    İlk mesajı editleyin isterseniz benim ilk mesajı alıntılarken değiştirmişsiniz mesajımı.

İlk seferler belki çok sıkıntı çekicem ama sonrasında eminim ki iyi ki yapmışım diyicem. Çünkü burnum gerçekten de tipimi baya değiştiriyor. ( kötü yönde )

• Karar senin dostum son tavsiyem ameliyat olacağın doktoru kesinlikle uzun uzadıya araştır çünkü bu işi herkes yapamıyo sonra pişman olma.

• 23-24'e kadar olma, tipin otursun. o yaşlardaysan veya daha büyüksen ol gitsin.
  • Valla abi ve ablamda burunları çok kötüydü gerçekten kötüydü. Hem nefes almalarında zorluk çekiyorlardı hemde bir yamukluk vardı 2 side ameliyat oldu. ben 19 yaşındayım. Param olduğu zaman bende olmayı düşünüyorum. söylemek istediğim şey erkeklikle alakası yok bunun 50 yaşındaki insanlar dudağına silikon basıyor abuk subuk saçma sapan paralar döküyorlar eğer hem görünüş açısından hemde içten bir sorun varsa yaptır. Allaha şükür benim sorun yok sadece estetik ile alakalı ama yaptırıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Droogie

23-24'e kadar olma, tipin otursun. o yaşlardaysan veya daha büyüksen ol gitsin.

bu konuda haklısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Görkem3123

Burnumda et kemik ne ararsan vardi. Subat ayinda oldum. Sinuzit+estetik+kemik alindi.suan bi sikintim yok. Rahat rahat nefes alabiliyorum.surekli burnum akmiyor.yazin ortasinda hasta olmuyorum. Ve sekil olarak mukemmel. Eski halimi gorenler doktora tesekkur ediyor :)

Doktorun ismini söyler misin hocam?
  • quote:

pm kutunu açarsan detaylı yazışabiliriz bu konu hakkında,hatta partner bile arıyorum daha çok erken ama maddi durum herşeyi kısıtlıyor her an her şey olabilir kredi çekip yaptırabilirim öyle bir pozisyondayım,pm den devam edelim sor merak ettiklerini cevaplıyım yaşım 24 de bir yere kadar dayandım bende artık takıntı haline geldi benim de

• quote:

Orijinalden alıntı: AvantiLazio

quote:

pm kutunu açarsan detaylı yazışabiliriz bu konu hakkında,hatta partner bile arıyorum daha çok erken ama maddi durum herşeyi kısıtlıyor her an her şey olabilir kredi çekip yaptırabilirim öyle bir pozisyondayım,pm den devam edelim sor merak ettiklerini cevaplıyım yaşım 24 de bir yere kadar dayandım bende artık takıntı haline geldi benim de

Bir işte çalışıyormusun?

• quote:

quote:

bende aynı durumdan muzdariim. ameliyat ile düzeltmeyi düşünüyorum. tamam allah vergisi ama bazende olmuyor işte

Ya cidden benim yüzüme küçük bir burun dışında başka hiçbir burun gitmiyor. Burnumla çok uğraştığımdan bunu çok iyi anladım. Photoshop falan yapınca da cidden 360 derece değişiyorum sanki.

Kafa yapım falan aynen böyle, bu burun dışında başka hiçbir burun uymuyor maalesef;

Burun ameliyatı..

tipinde boyleyese kaldırmayacağın kız kalmaz adam Brad Pitt

• Bir de şunu düşün ya istedigin gibi olmazsa ya şimdi ki halinden daha beter olursa ayrıca herkes burda burun ameliyatı çok kolay bi iş gibi anlatıyor .Öyle bitmiyo herşey ameliyatı olunca , agrısı sızısı , şişliği , uzun sure burnun şiş şiş sivilceli sivilceli dolasıyosun(ameliyatı yazın olamazsın sıcak ve gunes yuzunden burnundakı sıslık daha da artar).Ayrıca piyasa da burun amelıyatı olup tek seferde memnun olan adam cok az , burun amelıyatını ılla kı olursun ama ustune yuksek ıhtımal revızyon gerekebilir onun ıcın de ayrı para ayırsan ıyı olur.Ayrıca da biraz şans işi bu burun yani belli bi ucreti aştıktan sonra ne kadar fazla para versen de farketmez en ıyı doktor bıle sana begenmeyecegın bı burun yapabılır tabi bu devlet hastanelerıne oranla cok daha dusuk bı ıhtımal.Dedigim gibi iyice düşün sonra pisman olma ınternette burun amelıyatı olup pisman olan eski burnunu arayan cok ınsan var.Kendini şanslı hıssedıyosan ol bu amelıyatı cunku tamamen sans ısı.

Ayrıca bir de su var , insanlar durmadan bı yerlerıne takıntı yapar burnu bıter bu sefer off vucudum cok kıllı der ,lazer olur.Sonra boyum biraz daha uzun olsa ıyı olurdu der ,der de der bitmez yani.Sen belki takıntı yapmışındır amelıyattan once aılenden ve cevrende guvendıgın alay etmeyecek kısılerden bı fıkır sahıbı al bakalım.Yoo normal bı burun ıste felan derlerse gerek yoktur amelıyata.Sunu da dusun suan tıpım ıyı demıssın o burun senın butun tipini degistirecek haberın olsun suankınden kotu bı burun olup senı tıpsız yaparsa cok pısman olursun sonra solıyım.

Yukarıda bi fotoda vermişin doktora o fotografla gitsen bile o burun gıbı yapamayabılır senın burun derının kalınlıgı vs. hersey onemlı .O fotodaki elemanın burnu ınce derili ve yagsız , dolayısıyla alttaki kıkırdaga nasıl sekil verirlerse aynen burun yansıtır onu guzel sekıl verılırse guzel bı burun ortaya cıkar.Ama senın burnun kalın derılıyse burun altındakı kıkırdaga ıstedıklerı kadar sekıl versınler cok cok az bı farklılık olacaktır.

Son olarak kendini ikna etmek istiyorsan bu ısten vazgecmek ıcın internette burun amelıyatı olanları arastır bak , 100 kişiden en fazla sadece 10 kişi memnun kalmıstır dıgerlerı hep burnum eskısı gıbı bı fark yok gibi , eskisinden kotu , off 6 7 ay oldu hala sıslıkler ınmedı vs. gibi yorumlar yapmıslardır.

Bılıyorum cok uzun oldu ama umarım acıklayıcı olmustur.Cok cok kafana takıyorsan da oyle erkeklıge yedırememe felan bunlar saçma ve eskıde kalan seyler .Eger bu senın ozguvenını cok cıddı oranda etkılıyorsa neden olmayasın kı? dimi.Laf eden olursa da patlat agzının ortasına bi tane sanane sana mı sorcam dıye.

• quote:

Orijinalden alıntı: igetsky

quote:

quote:

Burun ameliyatı..

tipinde boyleyese kaldırmayacağın kız kalmaz adam Brad Pitt

Kafa yapım böyle. Tipim demedim.

quote:

Orijinalden alıntı: ARES.

Bir de şunu düşün ya istedigin gibi olmazsa ya şimdi ki halinden daha beter olursa ayrıca herkes burda burun ameliyatı çok kolay bi iş gibi anlatıyor .Öyle bitmiyo herşey ameliyatı olunca , agrısı sızısı , şişliği , uzun sure burnun şiş şiş sivilceli sivilceli dolasıyosun(ameliyatı yazın olamazsın sıcak ve gunes yuzunden burnundakı sıslık daha da artar).Ayrıca piyasa da burun amelıyatı olup tek seferde memnun olan adam cok az , burun amelıyatını ılla kı olursun ama ustune yuksek ıhtımal revızyon gerekebilir onun ıcın de ayrı para ayırsan ıyı olur.Ayrıca da biraz şans işi bu burun yani belli bi ucreti aştıktan sonra ne kadar fazla para versen de farketmez en ıyı doktor bıle sana begenmeyecegın bı burun yapabılır tabi bu devlet hastanelerıne oranla cok daha dusuk bı ıhtımal.Dedigim gibi iyice düşün sonra pisman olma ınternette burun amelıyatı olup pisman olan eski burnunu arayan cok ınsan var.Kendini şanslı hıssedıyosan ol bu amelıyatı cunku tamamen sans ısı.

Ayrıca bir de su var , insanlar durmadan bı yerlerıne takıntı yapar burnu bıter bu sefer off vucudum cok kıllı der ,lazer olur.Sonra boyum biraz daha uzun olsa ıyı olurdu der ,der de der bitmez yani.Sen belki takıntı yapmışındır amelıyattan once aılenden ve cevrende guvendıgın alay etmeyecek kısılerden bı fıkır sahıbı al bakalım.Yoo normal bı burun ıste felan derlerse gerek yoktur amelıyata.Sunu da dusun suan tıpım ıyı demıssın o burun senın butun tipini degistirecek haberın olsun suankınden kotu bı burun olup senı tıpsız yaparsa cok pısman olursun sonra solıyım.

Yukarıda bi fotoda vermişin doktora o fotografla gitsen bile o burun gıbı yapamayabılır senın burun derının kalınlıgı vs. hersey onemlı .O fotodaki elemanın burnu ınce derili ve yagsız , dolayısıyla alttaki kıkırdaga nasıl sekil verirlerse aynen burun yansıtır onu guzel sekıl verılırse guzel bı burun ortaya cıkar.Ama senın burnun kalın derılıyse burun altındakı kıkırdaga ıstedıklerı kadar sekıl versınler cok cok az bı farklılık olacaktır.

Son olarak kendini ikna etmek istiyorsan bu ısten vazgecmek ıcın internette burun amelıyatı olanları arastır bak , 100 kişiden en fazla sadece 10 kişi memnun kalmıstır dıgerlerı hep burnum eskısı gıbı bı fark yok gibi , eskisinden kotu , off 6 7 ay oldu hala sıslıkler ınmedı vs. gibi yorumlar yapmıslardır.

Bılıyorum cok uzun oldu ama umarım acıklayıcı olmustur.Cok cok kafana takıyorsan da oyle erkeklıge yedırememe felan bunlar saçma ve eskıde kalan seyler .Eger bu senın ozguvenını cok cıddı oranda etkılıyorsa neden olmayasın kı? dimi.Laf eden olursa da patlat agzının ortasına bi tane sanane sana mı sorcam dıye.

Güzel yorumun için teşekkür ederim, baya açıklayıcı yazmışsın. Ayrıca farklı fikirler de edinmemi sağladın. Ancak şans işi kısmına pek katılmıyorum. Tamam şans da önemlidir tabii ama ''tamamen şans işi'' demen baya abartılı kaçmış. Maalesef özgüvenimi çok kötü etkiliyor, o yüzden yaptırmayı düşünüyorum.

• Gunumuzde bircok erkek benim orev yaptigim yerde yani samsunda ve Turkiye nin bircok noktasinda burun estetik ameliyati olmaktadir. Samsun burun estetigi konusunda ve hatta daha once calistigim Ankara ve Diyarbakirda erkekler kadinlar kadar sik cerrahi operasyon gecirmektedirler. Dolayisi ile dogru hekim tercihi ile cerrahi dusunebilirsiniz.
    Ayrintili bilgi:
    http://www.drozgurkemal.com/hastalik-detay.asp?Id=8&hastalikdetay=rinoplasti--burun-estetigi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drozgur -- 26 Haziran 2018; 23:13:33 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.