Şimdi Ara

BURSSS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar NERELERE BAŞVURA BİLİRİZ BURSA İHTİYACIM VAR :((

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eerraayynnıı -- 19 Temmuz 2016; 23:39:52 >

• up
  • tev, kyk, vgm ... başarı durumun nedir ona da bağlı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BENİM KYK HARİCİNDE BİR BURS DAHA ALMAM LAZİM YOKSA
    AÇLIKTAN KOLON KEMİRECEM:d
    YADA TAŞ KAYNATACAM :d
  • mRtiqi kullanıcısına yanıt
    ygs 2.9 mf3 7 bin kardeşim çok karışık nasıl yapacağımı da bilmiyorum
  • eerraayynnıı E kullanıcısına yanıt
    eylül ayını bekle. o zaman bu kurumların websitesinde yönerge yayınlanır. ordan takip edersin hangi işlemleri yapacağını. genelde başvuru internetten yapılır. sonra kurum senle mülakat yapar (kimi belgelerin dogrulugunu onaylamak maksadıyla) uygun şartlarda burs verilir.

• Beyler burs almanın şartları falan nedir? (geri ödemesiz sanırım)

Başarının illa yüksek olması gerekli mi burs için?

Biraz anlatır mısınız nasıl oluyor burs işi işlemler vs. bi de ailenin geliri falan araştırlıyor mu mesela evimiz arsamız olsa alamıyor muyuz?
  • Mentollü Kurşun kullanıcısına yanıt
    başarı ve maddi duruma bakılır tabi başvurduğunuz bursa göre değişir. bazı kurumlar sadece başarıya bakarak burs verir (en azından ilk 5 bin).

• quote:

Orijinalden alıntı: mRtiqi

başarı ve maddi duruma bakılır tabi başvurduğunuz bursa göre değişir. bazı kurumlar sadece başarıya bakarak burs verir (en azından ilk 5 bin).

yine de şansımı denemek istiyorum ben zaten okula gidince çalışacaktım burs gelirse biraz daha derslere yönelirim

eylül ayında kyk'nın sitesinden mi yapıyoruz başvuru?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesinizmirliksk

Anne baba calisiyormu ona bakılıyor , aldıkları maaş , anne veya babanın ustunde ev arsa araba dükkan ne varsa banka hesapları hepsi inceleniyor. Kardeş durumu . kaç kardeş ne iş yapıyor . açıkçası senin herşeyin bakıyorlar.

peki kyk yurdunda kalmak nasıl oluyor? onda ne gibi şeyler isterler? mesela ben bir sehre gittim üni için oradaki kyk ya mı müracaat edeceğim bi de orada kalacak yer ve yemek dışında para falan verilmiyor değil mi para harçlık aileden gelir orada sadece kalma ve yeme içme
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesinizmirliksk

Kyk içinde yani muhtemelen uzak bir yerden gelmissen o şehire %90 çıkar. Kyk yurdunda sana para vermezler. Sen 200 TL gibi bi yurt ücreti oduyorsun ayrica yemeğide oluyo( ücret az yada çok olabilir bilmiyorum )

tamam kardes sag ol
  • büyük ölçüde maddi duruma bakar haberin olsun yani yüzde 70 maddi durum diyebilirim.ayrıca daha erken başvuru için.
  • Bu kyk bursu geri ödemeli mi anlamadım, sitesine biraz bakındım ama..

• ben sadece devlet bursu değil vakıf burslarını da alabilirim geri ödemeli olması sorun değil bilenler yazsın lütfen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.