Şimdi Ara

BURSLU TIP MI DEVLET DİŞ Mİ (20K)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ailem tıp istediğim için burslu yazabiliriz diyor ama ben burslu okumak istemiyorum. en başından beri tıp istiyordum şimdi napacağım bilmiyorum. Burslu tıplar hakkında bilgisi olan yazabilir mi (lokman hekim, medipol, haliç vs.)

• hocam cok masrafli oluyor bence dis oku guzel bir yerde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burslu derken o sıralamaya yüzde kaç burslu geliyor hocam?
  • Maddi durumunuza göre değişir

• Ailenizin gelir duzeyi Türkiye standartlarinin cok uzerinde degilse tercih etmeyin 6 sene, hazirlik olmasi dahilinde 7 sene okuyacaksiniz ay acaba sinifta kalir miyim bursum kesilir mi stresi ve sorumlulugu cok buyuk. Aileniz rahatlikla oderiz diyorsa sizin siralamaniz icin medipolu oneririm. Bence imkan bakimindan cok iyi bir universite.

• Biruni Tıp %50 burslu senelik 46.500
    Haliç Tıp %50 burslu senelik 36.000

Bu arasında değişiyor fiyatlar her sene %10 mütevelli heyeti tüfe oranına göre zam yapıyor.

Yarı burslu tıp için total 300 bini gözden çıkarmalısın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İmam Bayıldı kullanıcısına yanıt
    %50
  • Kedisiylemutlu kullanıcısına yanıt
    ben de medipol veya lokman hekim düşünüyordum teşekkür ederim.
  • Ribas0 kullanıcısına yanıt
    evet öyle
  • Hocam ailen böyle bir şeyi teklif ettiğine göre masraf diyenlere kulaklarınızı tıkayın bence

• Nyks91 kullanıcısına yanıt
    haklısınız. ben de masraf gözüyle baktığım için aslında rahat değilim
  • Diş okumakta masraflı bir şey sonuçta o kadar olmazsa bile kendi şehiriniz dışında okursanız çokta az bir maliyeti olmaz eğer tıp istiyorsanız ve ailenizin durumu da müsaitse bence tıp yazmalısınız

• Nyks91 kullanıcısına yanıt
    evet haklısınız
  • hocam en azından 1 yıl ortalama kasıp devlete yatay geçiş denersiniz
    yata geçişlerde de bazı üniler puana bakıyormuş ortalamadan daha çok. sadece ortalama bakan var mı bilmiyorum
  • Hocam yatay geçiş değerlendirme puanı diye bir şey var. Bu da her üniversitede farklı hesaplanıyor. ÖSYM puanı ve not ortalaması ikisi de değerlendiriliyor. %50 , %50 gibi düşünebilirsin hocam. ÖSYM puanın kötü değil. Cerrahpaşaya geçmek zor olur ama düzce üniversitesine geçebilirsin mesela.
    evet bunu duymuştum ama bazı yerlerde %80-%20 değil mi o her yerde %50 -%50 mi? e tabi orta halli bi tıp işimi görür benim keşke öyle olsa
  • ben örnek verdim ama mesela şimdi baktım medipolden düzce tıpa birisi geçmiş bu yıl aydın üni tıptan da geçen olmuş. Sizin için en önemlisi ortalama kasmak hocam.
    nerden baktınız acaba
  • Hocam para sıkıntınız yoksa illa tıp diyorsan bence tıp.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.