Şimdi Ara

Bursa Teknik Üniversitesi??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
2
Favori
8.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene blgisayar mühendisliği açılacak bu üni hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar? Ortalama kaç k ile kapatır sizce? Eğitimi nasıldır? Yazılır mı?

• Hocam iyi araştır yeri ve kampüsü rezalet diye biliyorum çoğu bursalinın buradan dahi haberi yok listemden sildim zaten yine de araştır derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeri ve kampüsü gerçekten kötü.

Önceden bir binası bile yoktu. Fetoden kapatılan Orhangazi üniversitesi nin binası vermişlerdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bursa'da yaşayan biri olarak kötü diyebilirim.
  • Bilgiler için teşekkürler beyler. Yeri ve kampüsünün kötü olduğuna hemfikiriz o zaman. Peki eğitimi nasıldır ki acaba onunla ilgili bilginiz var mı?
  • İmkanın varsa farklı bir yere git
  • Öncelikle birkaç ay öncesine kadar ben de Bursa Teknik İnşaat istiyordum, fakat Bursa'da yaşadığım için ara ara önünden geçiyorum, ve kampüsü çoğu lise, ortaokuldan küçük diyebilirim, iki kampüsü var bildiğim kadarıyla, biri eski kampüs, Bursa Kültürpark karşısında, diğeri de önceden orhangazi üniversitesi olup kayyum atanan mimar sinan kampüsü. Bilgisayar mühendisliği tahmin ettiğim kadarıyla yeni kampüste yani mimar sinan kampüsünde. Kampüse ulaşım şehir merkezinden metro veya minibüs ile, öğrenci yurtlarının fazla olduğu ve öğrencilerin takıldığı, bursanın en güzel semtlerinden görükleden ise metroyla yaklaşık 45dk bir yolculuk ile bursa teknik kampüsüne ulaşabilirsin. üniversite 4 sene önce vakıf üniversitesi olduğu zaman aldığı öğrencileri bu sene mezun etti yani ikiye öğrenci alıyor. ösym nin son yayınladığı tercih kılavuzunda öğretim görevlisi sayısı vardı ve diğer üniversitelere oranla çok az öğretim görevlisi barındırıyor. staj olanakları hakkında bir bilgim yok maalesef ama bursa sanayi şehri olduğu için rahatlkla staj yapacak yer bulabilirsin. üniversite binaları yeni olduğu için bilgisyar laboratuvarı da yenidir tahminen. fakat son olarak özet geçmem gerekirse, eğer bursa tekniğe gidersen üniversite havası sezeceğini pek sanmıyorum kampüs hayatı olrak, eğitim hayatından da fazla ümitli olma yeni üniversite.

• quote:

Orijinalden alıntı: enesbsk

Öncelikle birkaç ay öncesine kadar ben de Bursa Teknik İnşaat istiyordum, fakat Bursa'da yaşadığım için ara ara önünden geçiyorum, ve kampüsü çoğu lise, ortaokuldan küçük diyebilirim, iki kampüsü var bildiğim kadarıyla, biri eski kampüs, Bursa Kültürpark karşısında, diğeri de önceden orhangazi üniversitesi olup kayyum atanan mimar sinan kampüsü. Bilgisayar mühendisliği tahmin ettiğim kadarıyla yeni kampüste yani mimar sinan kampüsünde. Kampüse ulaşım şehir merkezinden metro veya minibüs ile, öğrenci yurtlarının fazla olduğu ve öğrencilerin takıldığı, bursanın en güzel semtlerinden görükleden ise metroyla yaklaşık 45dk bir yolculuk ile bursa teknik kampüsüne ulaşabilirsin. üniversite 4 sene önce vakıf üniversitesi olduğu zaman aldığı öğrencileri bu sene mezun etti yani ikiye öğrenci alıyor. ösym nin son yayınladığı tercih kılavuzunda öğretim görevlisi sayısı vardı ve diğer üniversitelere oranla çok az öğretim görevlisi barındırıyor. staj olanakları hakkında bir bilgim yok maalesef ama bursa sanayi şehri olduğu için rahatlkla staj yapacak yer bulabilirsin. üniversite binaları yeni olduğu için bilgisyar laboratuvarı da yenidir tahminen. fakat son olarak özet geçmem gerekirse, eğer bursa tekniğe gidersen üniversite havası sezeceğini pek sanmıyorum kampüs hayatı olrak, eğitim hayatından da fazla ümitli olma yeni üniversite.
    Anladım hocam açıklayıcı bir yazı olmuş teşekkür ederim. Anlattıklarınıza göre Uludağ Üniversitesiyle kıyaslanamaz sanırım.

• dont TYT only AYT kullanıcısına yanıt
    uludağ üniversitesine yaklaşamaz bile, gerek kampüsü gerekse eğitim kalitesi olarak çok farklılar birbirlerinden, eğer uludağ yazmak istersen bölümüne göre değişir ama mühendislikleri güzel diyebilirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.