Şimdi Ara

Bursa süt helvası(kıvamını tutturması zor bir tatlı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İnternette tarifleri,videolari var ama maalesef, o lokantalarda yediğimiz tadı vermiyor. Süt,un,tereyağı,şeker karışımından oluşan bu tatlının kıvamını tutturması zor. Defalarca denedim çünkü,olmuyor.

    Bi sorayım dedim. Belki yardimci olabilecek biri vardır.



  • Baktım tarife pastacı kremasının bir benzeri gibi sadece t.yağı var fazladan ve un kavruluyor,o kıvamı verirken en önemli nokta yüksek ateşte pişirmemek ve devamlı karıştırmak sütü unlu karışıma eklerken karıştırmaya devam edin topaklanma yaşanmasın ayrıca yumurtaları sıcak süte eklemeyin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bosnia -- 5 Şubat 2017; 2:46:51 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.