Şimdi Ara

Bursa’da iştirakler AKP il teşkilatına çevrilmiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Karaburun belediyes için durmadan başlık açıp "bakın chpliler sessiz" diyen aktroller buyurun sahaya. Samimi müslümanlığınızı bir de burada gösterin, sorgulayın bakalım.

    Bursa Büyükşehir Belediyesi, adeta paralel bir AKP il teşkilatına dönüştürülmüş durumda. Belediye iştirak şirketlerinin tamamının yönetim kurulu başkanı, Belediye Başkanı Alinur Aktaş. Başkanvekilliği kadroları da AKP Bursa İl Yönetim Kurulu üyelerine verilmiş.

    Bursa’daki kadrolaşma, Büyükşehir Belediyesi’ni adeta AKP’nin paralel bir il teşkilatı haline getirdi. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, belediyenin iştirak şirketlerinin tamamının yönetim kurulu başkanlığına kendisini atadı. Yönetim kurulu başkanvekilliği kadrolarının hepsi de AKP’ye yakın isimlerden oluşturulmuş; bunların üçü aynı zamanda AKP Bursa İl Yönetim Kurulu Üyesi.

    BURSA’DA ‘TEK ADAM’

    Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin bağlı kuruluşları ve iştiraklerinin toplam sayısı 10. Bunlar içerisinde yer alan BURBAK, BURULAŞ ile birleştirildi. Jeotermal A.Ş.’ye dair bir bilgi ise Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin internet sitesinde mevcut değil. BİNTED olarak adlandırılan Bursa İnsan Kaynakları Taahhüt, Eğitim, Danışmanlık İmar İnşaat Ve Tic. Ltd. Şti’nin ‘Ortaklar Kurulu Başkanı’ Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş. Aktaş ayrıca belediye bağlı kuruluş olan BUSKİ’nin kanun gereği yönetim kurulu başkanlığı görevini yürütüyor.

    Belediye Başkanı Alinur Aktaş, geri kalan altı şirketin tamamında yönetim kurulu başkanlığına kendini atadı.

    BAŞKANVEKİLİ VE AKP İL YÖNETİCİSİ


    Ancak iştiraklerdeki durum bununla sınırlı değil. İştiraklerde yönetim kurulu başkanvekilliği görevine atanan kadroların tamamı AKP’ye yakın isimlerden seçilmiş. Hatta bunların üçü doğrudan AKP Bursa İl Yönetim Kurulu’nda yer alan isimler.

    İştiraklerdeki yönetim kurulu başkanvekilliği görevinde olan isimler şöyle:

    • Kısa adı BURKENT olan Bursa Kent Yapı İmar Bilişim Enerji San. ve Tic. A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanvekili Hüseyin Ömer Aybar, aynı zamanda AKP Bursa İl Yönetim Kurulu Üyesi.

    • Kısa adı BURFAŞ olan Bursa Park Bahçe Sosyal ve Kültürel Hizmetler A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanvekili Gülten Doğrul da aynı zamanda AKP Bursa İl Yönetim Kurulu Üyesi.

    • Kısa adı BURULAŞ olan Bursa Ulaşım Toplu Taşım İşletmeciliği Turizm San. Ve Tic. A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanvekili olan Bülent Kandemir de AKP Bursa İl Yönetim Kurulu Üyesi.

    • Kısa adı BESAŞ olan Bursa Ekmek Sanayi ve A.Ş.’nin yönetim kurulu başkanvekili olan Mustafa Bektaş, 2018’deki genel seçimlerde AKP’den milletvekili aday adayı oldu.

    • Tarım A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, önceki dönem Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi’nde AKP Grup Sözcülüğü görevinde bulunan Ercan Barutçuoğlu.

    • Kısa adı Kültür A.Ş. olan Bursa Kültür Sanat Ürünleri ve Turizm Ticaret A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanvekili Fehim Ferik uzun yıllardır Bursa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde çalışan bir isim. Ferik, geçmişte AKP’ye yakınlığıyla bilinen İhlas Haber Ajansı’nın Spor Müdürü olarak görev yapmış.

    ‘HUZUR HAKKI’ NE KADAR?
    Belediye iştirakleri yönetim kurulu üyelerinin ‘huzur hakkı’ adındaki ödemeyi alıp almadıkları veya alıyorlarsa hangi meblağda olduğu ise bilinmiyor. Söz konusu ‘huzur hakkı’ bilgilerinin yer aldığı genel kurul kararları, hiçbir iştirak şirketi tarafından paylaşılmış değil.

    Kaynak:https://www.birgun.net/haber-detay/bursada-istirakler-akp-il-teskilatina-cevrilmis.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mirror of Deception -- 25 Temmuz 2019; 15:18:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >











  • Biraz yukarı çıksın trollerin gözünden kaçmasın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apk demek pislik demek.net. Verin la cezamı çokta tınn
  • Akpliler chplilerin yaptığı gibi baskı kurmalı. Chpliler kadar namuslu olabilecekler mi göreceğiz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jeopol kullanıcısına yanıt
    O devir hiç bir zaman gelmeyecek. Umurlarında bile değil. Umurlarında olan tek şey Canan ne demiş Ekrem ne yapmış Mansur ne yapmamış. Samimi eleştirebilen akplileri tenzih ederek söylüyorum ki sayıları çok az bu konuyla alakalı iştiraklerden ne kadar para aldılar o bile belli değil diye savunma yapacaklar, twitter'da çok gördüm. Karaburun meselesini ortaya çıkardıkları için binlerce kez teşekkür ediyorum kendi yüzsüzlüklerini kanıtlamak için büyük fırsat olacak. Chpliler o sınavı başarıyla verdi lamı cimi olmadan.
  • Bu alinur aktaş altepenin farklı versiyonu. Koca bursa bunların eline kaldı. Adam İnegölü yönetememiş bursayı nasıl yönetsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi ara tvde saçma sapan oyun havaları söyleyen, sanatcı demiyeceğim, kişilere bir soru soruldu. Yaptıkları şarkıların seviyesiyle ilgili. Şöyle cevap verdiler( halk böyle istiyor )

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marmarada tek büyükşehir sanırım Bursa kaldı yani oltalanacak tek yer e normal.
  • 30.Ağustos Zafer Bayramı milletin tümünü ilgilendiren birşey değil diyen kişi bu. Bu arada Bursa demişken, AKparticilerin de sevdiği eski politikacı T.Özal'ın "Ne de olsa Bursalı..." sözünü hatırlamakta fayda var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jeopol

    Akpliler chplilerin yaptığı gibi baskı kurmalı. Chpliler kadar namuslu olabilecekler mi göreceğiz.
    Guzel saka
  • Hâlâ bir troll damlamadı. Yalanlayın bari çok güveniyorsanız başkanınıza.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "BİRDE UTANMADAN BUNU YAPMIŞLAR, VARSA YOKSA MİLLET BAŞKASI NE HALT YERSE YESİN SEVAP GALİBA!"
    https://forum.donanimhaber.com/bursa-bsb-otobus-reklamlari--139280776#139280776

    Bursa’da iştirakler AKP il teşkilatına çevrilmiş

    Bursa’da iştirakler AKP il teşkilatına çevrilmiş




  • Bursa'da yaşayan bir CHP'li olarak,yönetim kurulu başkanı olmasını destekliyorum ama Başkanvekilliklerini bu şekilde dağıtmasını kınıyorum.
  • İstanbuldan, Ankaradan yiyemiyolar ki bi sömürecek Bursa var ellerinde.. kanını, iliğini emecekler Bursanın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski başkanın, 1000'den fazla dosyası vardı jandarmanın elinde. Definecilikten...

    Valiyle birlikte gidip, ne kadar fabrika, şirket varsa , fetö için haraç kesiyorlardı. Vermeyenin başına taş yağıyordu.

    Vali hapse girdi çıktı. Başkan iki milyar dolarla Kosova'ya gidip banka açtı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müstehak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemsinan -- 28 Temmuz 2019; 9:3:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.