Şimdi Ara

Bursa'da Fotoğraf Malzemeleri Satan Yerler...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
8.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun zamandır Bursa'da bu işi yapan yerleri arıyordum googledan ulaştığım bir konuda Bursa'da böyle biryer olmadığı yazıyordu ama bunun doğru olmadığını buldum.Bursa'da ikamet edip aramızda olan çok arkadaşımız var bilgisi olsun diye buraya yazıyorum.

NADİR FOTOĞRAF EVİ ATATÜRK CAD. KORUYUCU İŞ HANI ZEMİN KAT NO:39 / 42 OSMANGAZİ / BURSA -NADİR DOĞRU(satıcının fotokritik hesabı vardır oradan ulaşabilirsiniz.)
    GİZAY FOTOĞRAFÇILIK 0224 222 07 96 GÜMÜŞ ÇEKEN CADDESİ YENER BELGE HANI NO:5/47 HEYKEL BURSA (http://gizayfoto.bursamport.com )
    ABC ELEKTRONİK 0224 223 02 34 ZAFER PLAZA NO:106 HEYKEL BURSA(Bilgi bulamadım)
    ŞAHİNLER TİCARET 0224 223 68 49 DOĞU ATATÜRK CADDESİ ULUCAMİ YANI NO:88/A BURSA(Herhangi bir bilgi bulamadım)
    MAKRO ELEKTRONİK 0224 219 53 16 ATATÜRK CADDESİ KORUYUCU İŞ HANI KAT:4 NO:39/217 BURSA(Herhangi bir bilgi bulamadım)

Bilgi bulamadım yazdıklarımdan tam emin değilim taşınmış veya fotoğrafçılık malzemeleri satmıyor olabilir...İlk 2 dükkan güvenilir.Ayrıca koruyucu işhanında daha da çok dükkan olduğunu tahmin ediyorum.

Edit:Gizay fotoğrafçılık site ekleme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XsI -- 28 Ekim 2011; 20:32:19 >

• ben sensör temizletmek için nadir fotoğraf evini aradım 50 tl istedi çok geldi bana
  • Bence de çok demiş.İstanbul'da bedava yapanlar varken...Diğerlerine de bakabilirsiniz.
  • şu gizayıda bi arıcam yarın bakalım
  • Bursa'da bu konuda talep yok galiba.Ben de görmedim çünkü.İstanbul'daki Hayyam gibi bir yer olsa harika olur ama yok işte.Tabi Hayyam kadar büyük olması imkansız ama öyle bir yer olsa çok iyi olurdu...
  • Bafink hocam baktınız mı gizaya?
  • gizayı aradım gizayda aynı ücreti söyledi komik :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İzmir gelişmiyor demiştim
  • Şundan alıp kendimiz mi temizlesek

• hava pompası var ama o temizlemedi kulak çöpü gibi olan yok fakat sensöre zarar veririm diye oralara dokunmadm :)
  • film taratıyor mu orası acaba
  • Upppaa Evet arkadaşlar var mı Bursada fotoğraf makinesi satan biryer ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.