quote:Orijinalden alıntı: Alp Erén önerileri bekliyorum bütçe 20 lira 20 TL'ye Pizza Hut'tan 2 pizza al. 1 tane klasik alınca 2'ncisi bedava geliyor yanında.
quote:Orijinalden alıntı: 4Bs0LuT quote:Orijinalden alıntı: Alp Erén önerileri bekliyorum bütçe 20 lira 20 TL'ye Pizza Hut'tan 2 pizza al. 1 tane klasik alınca 2'ncisi bedava geliyor yanında. hellim special ile çiftlik evi al doya doya ye
quote:Orijinalden alıntı: Maniac_Turk quote:Orijinalden alıntı: 4Bs0LuT quote:Orijinalden alıntı: Alp Erén önerileri bekliyorum bütçe 20 lira 20 TL'ye Pizza Hut'tan 2 pizza al. 1 tane klasik alınca 2'ncisi bedava geliyor yanında. hellim special ile çiftlik evi al doya doya ye Dört Mevsim'i de öneririm.
En doyurucu; Triple Whopper (4525 Kj) ve Big King XXL (4185 Kj) Ayrıca SteakHouse çok lezzetlidir kare köftesiyle. (3368 Kj) Ama Whopper'ın lezzeti bi başka. Big King XXL ise öküzdoyuran olarak biliniyor. Afiyet olsun
quote:Orijinalden alıntı: yumuklu sucurta En doyurucu; Triple Whopper (4525 Kj) ve Big King XXL (4185 Kj) Ayrıca SteakHouse çok lezzetlidir kare köftesiyle. (3368 Kj) Ama Whopper'ın lezzeti bi başka. Big King XXL ise öküzdoyuran olarak biliniyor. Afiyet olsun Burger'da kampanya olmadığı zamanlar Big King XXL alıyorum.
quote:Orijinalden alıntı: 4Bs0LuT quote:Orijinalden alıntı: yumuklu sucurta En doyurucu; Triple Whopper (4525 Kj) ve Big King XXL (4185 Kj) Ayrıca SteakHouse çok lezzetlidir kare köftesiyle. (3368 Kj) Ama Whopper'ın lezzeti bi başka. Big King XXL ise öküzdoyuran olarak biliniyor. Afiyet olsun Burger'da kampanya olmadığı zamanlar Big King XXL alıyorum. Ama çok tuzlu Pek doymuyorum ben