Şimdi Ara

BURGANBANK | ONMOBİL MÜŞTERİ DAVETİ 250TL MİGROS ÇEKİ VE 300TL TOTAL AKARYAKIT PUANI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
159
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Merhaba, seni ON’un avantajlarla dolu dünyasından faydalanmaya davet ediyorum! Sana özel davet kodun: 0788BA58 Hemen ON Mobil’i indir, Müşteri Olmak İstiyorum adımında yer alan formu davet kodu bilgini de girerek doldur, görüntülü görüşme sonrasında kolayca ON'lu ol. ON’un avantajlarla dolu dünyasında sen de davet ederek kazanmaya başla!

Müsteri olduktan ve hesabınız açıldıktan sonra ikimizde 250TL değerinde migros çeki kazanmış olacağız ve 24 saat içinde her iki tarafa sms ile iletilecektir.

TOTAL 300TL Akaryakıt Puan Hediyesi de 24 saat içinde sana sms ile iletilecektir.

On Dijital Müsteri olma formu için tıklayınız. NOT: Forma davet kodumu girmeyi unutmayınız, aksi taktirde ödül kazanımı gerçekleşmez.
    BURGANBANK | ONMOBİL MÜŞTERİ DAVETİ 250TL MİGROS ÇEKİ VE 300TL TOTAL AKARYAKIT PUANI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İsmail D. -- 13 Haziran 2025; 8:58:44 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• İsmail D. kullanıcısına yanıt

Hocam müşt oldumda ne zaman alırım 250 tl yi birde nasıl veriliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ishakkahra İ kullanıcısına yanıt
    Genelde 2 işgünü içinde telefonunuza SMS olarak gönderiliyor

Hocam size iletildimi migros çeki

Son zamanlarda bir sıkıntı var Burganda, ben de 3 adet davetim için migros kod bekliyorum henüz gelmedi, desteği aramaya firsatım olmadı, arayınca telefonda kodu söylüyorlar, yardımcı oluyorlar. 0850 222 29 10 arayabilirsin

Bende arıyorum kaç gündür biri diyor 3 gğnde gelcek biri diyor 24 saatte habire talep oluşturuyorlar

Bana da gelmedi bekleyim biraz daha bakalım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.