Bildirim
BURASI NERESİ ? [SSLİ]
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hocam amerika, asya veya afrika kıtasında olması muhtemel diyebilirim. yapraklara ve mimariye bakınca norveç olduğunu.kesinlikle söyleyebilirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
türkiye olmadığı kesin
tr de olsa bilirdik -
hocam bütün dünyayı saydın başka yer kalmadı zaten bunlardan bırıdırquote:
Orijinalden alıntı: Michael Giacchino
Hocam amerika, asya veya afrika kıtasında olması muhtemel diyebilirim. yapraklara ve mimariye bakınca norveç olduğunu.kesinlikle söyleyebilirim. -
trde olsa kesin gitmiştim zaten tr olması mümkün değil aynenquote:
Orijinalden alıntı: SHADOW
türkiye olmadığı kesin
tr de olsa bilirdik -
hocam başka yer kalmadı ki zaten dünyadaquote:
Hocam amerika, asya veya afrika kıtasında olması muhtemel diyebilirim. yapraklara ve mimariye bakınca norveç olduğunu.kesinlikle söyleyebilirim. -
Emin olmamakla birlikte sanırım burası İskoçya'daki Menteith gölü civarı olabilir. Orada bu tarz yapılar mevcut. Ancak dediğim gibi birebir aynısı ile karşılaşmadım yanıltmak istemem. -
Türkiye de ise foto eskidir araplara satılıp yıkılmışdır.
Burası
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
Sanhok hocam burası. -
aaa olurmu hocam grönland, antarktika, avustralya, okyanusya, avrupa, dominik, güney kutbu, kuzey kutbu, panama adaları, britanya adası.quote:
Orijinalden alıntı: SHADOW
hocam başka yer kalmadı ki zaten dünyada
Alıntıları Göster
dünya büyük biryer yahu hocam. benim gibi kaşif insanlar bunu çok iyi biliyor ve bize verilen bu keşif yeteneğininde farkındayız. örneğin bana 1 milyar dolar verseler tüm dünyayı dolaşırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
içindeki kaşif ruhuna hayran kaldım hocamquote:
aaa olurmu hocam grönland, antarktika, avustralya, okyanusya, avrupa, dominik, güney kutbu, kuzey kutbu, panama adaları, britanya adası.
dünya büyük biryer yahu hocam. benim gibi kaşif insanlar bunu çok iyi biliyor ve bize verilen bu keşif yeteneğininde farkındayız. örneğin bana 1 milyar dolar verseler tüm dünyayı dolaşırım.
Alıntıları Göster
yolun açık olsun, eger bi gün dünya turuna cıkarsan bizi unutma, oralardan foruma girip ss atmayı ihmal etme
-
bizim bahçe bura -
Ülkemiz o kadar güzel coğrafyaya sahip ki her yerini tanımadan hemen hangi ülke, böyle bir yer trde yok kelimelerini kurmayın derim.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
siradan bir golu akillica degerlendirip kulube dikmisler, konuya yazanlar da sanki doga harikasi gibi konusuyor -
Ya antartika yada afrika
Adam eve hotel villalari konseptini burdan almis 😂
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Diyarbakır tabi ki bu da soru mu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
orada yaşanır mı be kesin timsah vardır -
aynen yozgat burasıquote:
Orijinalden alıntı: Alegra
Ülkemiz o kadar güzel coğrafyaya sahip ki her yerini tanımadan hemen hangi ülke, böyle bir yer trde yok kelimelerini kurmayın derim.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
hocam bütün dünyayı saydın başka yer kalmadı zaten bunlardan bırıdır
|
siradan bir golu akillica degerlendirip kulube dikmisler, konuya yazanlar da sanki doga harikasi gibi konusuyor
|
Benzer içerikler
- biranın tadı nasıl
- oksamen-l iğne kullananların yorumları
- dolorex kaç saatte bir içilir
- risperdal kullananlar yorumları
- 6.1 inç telefonlar
- exxen filmleri
- para sayma makinesi bim
- 5g nedir zararları
- türk çay emojisi
- elektrikli bebek arabası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X