buranin tiklim tiklim olmasi lazimdi

-
-
burdan 20 kat kotu merdivenalti yerlerde 350tl pizza anlamadim dogrusu
-
-
-
arkadaslar pizza menu soyledim yaninda ekstra seylerde veriolar menu halinde soyleyince
nakit gecmio yalniz sade kartla odeme yapabiliosunuz birazdan pizzayi alinca ss atarim
self servis bide eskiden garsonlar getiriodu self servise gecmisler hey gidi gunler eskiden 3 koskte aktifti suan sadece pembe kosk aktif
-
-
güzel hocam 145 TL için cidden çok iyi. Beltur'lar berbat mesela. kalite yerlerde ve fiyatları pahalı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam ben geleydim izmarlar miydiniz bana
-
uzgunum sadece meolaya ismarlardim uzerimde emegi buyuk
hamzoş yalvarsa hamzosada ismarlardim belki ama kesin konismiyim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 20 Mayıs 2025; 19:1:48 > -
bedava yaw o fiyatlar nerde yaşıyonuz hocam benim bulunduğum yerde aynı pizzayı 350 den aşağı bulamazsın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
90 tl ye hamburgerin sadece ekmeğinin yarısını yemek istersen verirsin burda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darius Widdershins -- 20 Mayıs 2025; 18:59:13 >
Bizim özentiler janjanlı yerlere gider. Böyle klasik yerleri sevmezler.
-
meolaya hocam size ne yonden emek verdi hocam ayiptir sormasi
-
bana dans etmeyi öretti meoladan olmasa hiç kız arkadaşım olmıyıcaktı
-
starbusktaki gibi bi menü alıp istedigin kadar oturabiliosun çay 10tl
bizim burda kıçı kırık kahvede bile çay 20tl üstelik adam 5dk da bir gelip soruyo çay getirimmi die
-
iyiymiş valla hocam
Herkeşler senin gibi PC- Bit pazarı ve gezip tozma üçgeni içersinde yaşamıyor.. Millet işte çalışıyor. H. içi tabii ki boş olacak, sinek avlayacak.. Sonuçta orası park, yol geçen hanı deel.. Sen orayı bi de c.tesi pazar fotoğrafla boş mu dolu mu görürsün..
-
haha kopuyom senin şu yorumlara
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
tehditmi ediosunuz hojam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X