Şimdi Ara

buralar ölmüş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar lol bitiyor dedim inanmadınız bakın forum bitmiş lolün bitmesine de 1 yıl kaldı yavaş yavaş ölüyor

• Katılıyorum, ben bile 4-5 yıldır sadece arkadaşlar ile çok nadir gireriz şuan sadece hediyeler için giriyorum o da 15 dk aram. Artık PC başında g*t büyüten kaldı mı bilemem ama gereksiz vakit kaybı.Neden bu forum bölümündryim bende bilmiyorum selametle , kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lol değil bu konu kısmı ölmüş :D
  • LoL bitmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: Nordem

Katılıyorum, ben bile 4-5 yıldır sadece arkadaşlar ile çok nadir gireriz şuan sadece hediyeler için giriyorum o da 15 dk aram. Artık PC başında g*t büyüten kaldı mı bilemem ama gereksiz vakit kaybı.Neden bu forum bölümündryim bende bilmiyorum selametle , kolay gelsin
    Hocam nasıl yapıyorsunuz ya? Ben oyunu bıraktım uzun zaman önce ama başlayınca kendimi alamıyorum.Bir oturuyorum saatler geçiyor farketmiyorum bile.Mesela benle bi arkadaş birlikte oynuyoduk.O günde 2-3 el atıp çıkıyodu.Ama ben kendimi kontrol edemiyorum.Pc yi kapatsam bile aklım sürekli oyunda oluyor.Ama oyunu silince de sıkıldım zaman geçiremiyorum.Dizi falan izliyorum ama sarmıyor.Ne yapsam bilemedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2472D2B0E

Hocam nasıl yapıyorsunuz ya? Ben oyunu bıraktım uzun zaman önce ama başlayınca kendimi alamıyorum.Bir oturuyorum saatler geçiyor farketmiyorum bile.Mesela benle bi arkadaş birlikte oynuyoduk.O günde 2-3 el atıp çıkıyodu.Ama ben kendimi kontrol edemiyorum.Pc yi kapatsam bile aklım sürekli oyunda oluyor.Ama oyunu silince de sıkıldım zaman geçiremiyorum.Dizi falan izliyorum ama sarmıyor.Ne yapsam bilemedim.

Alıntıları Göster
    Sadece bu oyun geçerli değil nereden baksan cs go da 800 saat var artık inan son 2-3 yıldır bırak oyunları film bile doğru düzgün izlemedim PC de o kadar az kalıyorum ki , iş var çoğu zaman iş ve dışarda gezme ile geçince vakit , PC yi açmıyorum bu yüzden yeni aldığım PC yi kardeşime verdim ne bilim PC vaktinde geçecek vaktim oluyor ama onun yerine dışarda arkadaşlarım ile harcıyorum vaktimi

• Bence daha büyük neden forum kültürünün ve spesifik olarak dhnin ölmesi.İçine ettiler dhnin

• oyundan ziyade forum bitmiş kardeşim lol her gün yeni oyuncular bünyesine katıyor lol oyun tarihini değiştiren bir oyundur ben knight online ye başladım online oyunlara o bile hala devam ediyorsa lol hiç bitmez
  • LoL bitmez forum bitmiş
  • lol şu aralar hiç bitecek gibi değil, kendini kurtarabilen varsa ne ala.

east-nordic main sup (gold 3), varsa ADC oynayan duo arayan bir mesaj atın vesikalık, kimlik bilgileriyle konuşalım.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lol konusunda burası bitti evet katılıyorum. Panolar daha aktif ve daha canlı
    https://boards.tr.leagueoflegends.com/tr/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MusashimaruKoyo -- 26 Kasım 2019; 15:58:5 >
  • +1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloodimir

aram oynadın mı yakın tarihte
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.