Şimdi Ara

Buraksız Trabzonspor - Elmandersiz Galatasaray - Almeidasız Beşiktaş Alexsiz Fenerbahçe ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burak'sız Trabzonspor - Elmander'siz Galatasaray - Almeida'sız Beşiktaş Alex'siz Fenerbahçe ve oluşacak puan durumu.Yorum sizin

Buraksız Trabzonspor - Elmandersiz Galatasaray - Almeidasız Beşiktaş Alexsiz Fenerbahçe  ???

• Yuh Trabzon'a bak
  • Sivas'tan eneramo,gençlerden tun'u da çıkarsaydın 10 kişi oynayacak hali yok ya bu takımların.
  • Eee napalım yani Alexin attığı golleri çıkartıpmı puanımızı hesaplayalım? Play off başladı millet iyice zıvanadan çıktı yahu
  • Çok cahilce bir tablo. O olmasaydı bu olmasaydı nedir ya? Nası bi kafa yapısı bu anlamadım. Her takımın kilit oyuncuları var Bursa'da Batalla Antep'te Sapara Karabük'te Cernat ne olmasın mı?
  • Dostlarım ortalığı kızıştırmanın bi mantığı yok.Bu tabloyu gördüm paylaşmak istedim.Ama siz kalkıpta yok cahilce yok kafa yapısı bu nedir ya...
    Konu art niyet taşımıyor lütfen yorumlarımıza dikkat edelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cris

Çok cahilce bir tablo. O olmasaydı bu olmasaydı nedir ya? Nası bi kafa yapısı bu anlamadım. Her takımın kilit oyuncuları var Bursa'da Batalla Antep'te Sapara Karabük'te Cernat ne olmasın mı?

Sadri şener kafası
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hüsnü Nemlendirici

Yuh Trabzon'a bak

Trabzon kümeye
  • quote:

Orijinalden alıntı: CiNDeRMooN_35

Dostlarım ortalığı kızıştırmanın bi mantığı yok.Bu tabloyu gördüm paylaşmak istedim.Ama siz kalkıpta yok cahilce yok kafa yapısı bu nedir ya...

Bu tabloyu senin hazırladığını düşünen bile var. Düşün artık ne derce zekada olduklarını.
  • komik
  • quote:

Orijinalden alıntı: gök-han

quote:

Orijinalden alıntı: CiNDeRMooN_35

Dostlarım ortalığı kızıştırmanın bi mantığı yok.Bu tabloyu gördüm paylaşmak istedim.Ama siz kalkıpta yok cahilce yok kafa yapısı bu nedir ya...

Bu tabloyu senin hazırladığını düşünen bile var. Düşün artık ne derce zekada olduklarını.

rekabet gözleri kör etmiş artık

• Oyuncuların takıma katkılarını görebilmemiz için hazırlanmış bir tablo işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cris

Çok cahilce bir tablo. O olmasaydı bu olmasaydı nedir ya? Nası bi kafa yapısı bu anlamadım. Her takımın kilit oyuncuları var Bursa'da Batalla Antep'te Sapara Karabük'te Cernat ne olmasın mı?

o değilde bu batalla neden batajaa diye söyleniyor.
  • Yok artık amacın eğlence olduğunu anlayamacak kapasite insanlar varmış bu forumda.
    Yuh be yuh birde ciddi sanıp yorum yapmışlar cahilce tablo vs... demişler hey Allah'ım
  • Eminim fb 1. sırada olsaydı bu yorumları almazdık.Bu sefer Gs ye pompalamaya çalışcaklardı
  • cahilce tablo cümlesi yakışık almıyor pek.arkadaş takımlarımızın bir oyuncuya ne kadar bağlı kaldığını göstermek amaçlı bir istatistik çıkartmış.
  • alex ofansif ortasah dğerleri forvet

ya sowu kıyasla ya da diğer takımların da ortasahalarıyla alexi kıyasla
  • quote:

Orijinalden alıntı: ornitolog

alex ofansif ortasah dğerleri forvet

ya sowu kıyasla ya da diğer takımların da ortasahalarıyla alexi kıyasla

sanırım kıyaslamalarda takımiçi en çok gol atanları bir tutmuşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi de Alexin Burakın takımdaki rolleri çok çok fazla bunu görmek için tablo hazırlamaya gerek yok. Elmander kim de bu kadar kilit oyuncu oluyor o zaman bizden de Bienvenuyu çıkar her takımdan forveti çıkarmışsın bizden takımın beynini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rîtchîe Blackmore

İyi de Alexin Burakın takımdaki rolleri çok çok fazla bunu görmek için tablo hazırlamaya gerek yok. Elmander kim de bu kadar kilit oyuncu oluyor o zaman bizden de Bienvenuyu çıkar her takımdan forveti çıkarmışsın bizden takımın beynini.

dediğim gibi en fazla gol atanlar çıkartılmış.Elmander de Gs için çok önemli oyuncu.Gördük 2 hafta sakattı zor bela topladı takım.Bu arada tabloyuda ben hazırlamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.