Şimdi Ara

Burak Yılmaz'a çok yüklenmiyor muyuz? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Yerli oyuncular bu kadar oluyor.
    Burak Yılmaz'dan daha çok gol atan yerli oyuncu da olmadığına göre yapacak bir şey yok.
    Komünist ülke gibi kurallarımız var. Yok en az şu kadar yerli oyuncu olacakmış, yok bu kadar yerli sahada olacakmış.
    Yabancı sınırlaması artık kalkmalı. Büyük takımlar ancak böyle daha büyük hedeflere ulaşabilirler.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galatasaray gibi bir takima top tutma ozelligi olmayan tek hamleli bir forveti yakistirabiliyorsaniz diyecek birseyim yok sizin bileceginiz bir istir fakat burak burak yokken selcuk melo ikilisi 25 gol atti hatirlatirim, uzun yillar sonra ilk defa komple ve komplike oynayan bir takim kurmustuk onu yitirdik. Ne gruptan cikmalarimiz ne gecenvyilki sampiyonlugumuz sizi aldatmasin 2 sezondur alalade futbol oynuyoruz gun geliyor birkac oyuncu maci kurtariyor gun geliyor sansina kazaniyoruz, iyi oynayip kazandigimiz mac sayisi puan kaybettigimiz maclardan daha az. Gecen sezonu ele alalim tarihteki en basarisiz deplasman sezonlarimizdan birini gecirdik, bu kadar yatirim yapilmisken daha once cl finali gormus 4 tane oyuncu kadrodayken bu sonuclar reva midir bu klube ? Benim derdim sampiyon olmak basarili olmak degil takimin adina yarasir futbol oynamak zaten guzel futbol oynadigimizda basarida geliyor ufak tefek sekteler olsa da.

    Hala israrla buraki savunabilirsiniz anlarim fakat 2011-2012 sezonunda puan kaybettigimiz maclardan bazilarini izleyin gecen yil kaybettigimiz maclarla karsilastirin derim, klasik kontra atak takimi olduk forvetimiz formdaysa kazaniyoruz degilse puan kaybediyoruz ben ona yaniyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: lee byung

    quote:

    Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

    quote:

    Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars

    Hemde sandığınızdan fazla yükleniyorsunuz. Artık bu iş nefret etme boyutunu da aşmış. Adamın resmen kötülüğünü istiyorsunuz. Ayağı kırılsa bu forumda bayram edecek insanlar tanıyorum. Adam terinin son damlasına kadar savaşıyor. Yeri geliyor atıyor yeri geliyor kaçırıyor. Kaçırmayan forvet gösterin bana ? Son olarak bu gifi koyuyorum. Umarım her gün bu adama beddua okuyup kötülüğünü isteyenler biraz oturup düşünür.

    />


    başka yok ki şampiyonlar liginde herkes yapaqr.



    CL konusunda ne biliyorsunuz ? Görende ne zanneder. Hadi bu gece size başarılar. Kaybedince ağlamayı ama.





  • burak en iyi yerli forvet olabilir ama yoklukdan öyle ülke futbolu en dipde eskiden hakan şükür,fatih tekke,ilhan mansız,oktay aynı dönemde oynadı şimdi ise burak tek oda ne pas atabiliyor ne çalım iyi kötü bir son vuruşu var işte
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.