Şimdi Ara

Burak Yılmaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yıldırdı 3 maçtır koş be arkadaşım sen forvetsin pres yap baskı kur. 3 maçtır hiç koştuğunu görmedim.Geçen sene ki gibi hep ara pas bekliyor ama birazda sen uğraş be arkadaşım!..

• top geliyormuki koşsun bence burak değil selçuk kötü bugün ayrıca hamit yok
  • Burakın önüne atacaksın topu ya kale boş olacak ya da şut pozisyonu olacak. başka türlü bişey yapamıyor adam. en azından bu sezonluk öyle

yetenek 0 zeka 0 ayrıca. Bunlara rağmen de ihtiyacımız var malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Exe-Lance

top geliyormuki koşsun bence burak değil selçuk kötü bugün ayrıca hamit yok

Ne demek top geliyor mu ki? Kaçacak arkadaşım boşa kaçacak top isteyecek ne yapıyor şuan? Fatih hocanın geçen seneki gibi kesmesi lazım artık şu şımarığın. Aklı başına gelsin.
  • Sneijder'in sayılmayan golünden önce Burak resmen koşmadı ve topu savunma oyuncusuna kaptırdı, resmen nefesini harcamak istemedi yoksa alamayacağı top değil o. Ben mi yanlış gördüm arkadaşlar?
  • Burak hadi genelde koşmazda,Selçuk bank asya topçusu gibi duruyor takımda abi,sahada yok bu yılın başından beri
  • dedim bu artisi satalım diye beni çarmıha gerdiler.bu herife 12 milyon verirlerse direk satılsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allahtan 45 dk. oynadı. bütün maçı adama bağlayacaklar yoksa. Hamit ve Emre'de yırttı
  • Bilmiyorum top oynadınız mı, o küçümsediğiniz ara koşular bile insanı yorar. Bir gün halısaha oynarken ofsayta dikkat ederek ara koşu yapmayı deneyin. Bakın bakalım baskı yapacak haliniz kalıyor mu? Cidden çok yorucudur. Ha tabi bu bahane değil oyuncu dediğin koşmalı ancak dediğim gibi bu aktivite aşırı yorucu oluyor.
    Buna laf edeceğinize yine gerizekalı Drogba'nın son dakika frikiğinin başına geçmesine laf edin. Geçen sene de aynı b.ku yedi. Hatırlayın kaleye çok yakın nokta. Yine Drogba vurdu dışarı gitti. Bırak anasını satayım selçuğa sneijdere. Bari dışarı gider,kaleye gider. Olmuyor yapamıyorsun top kaleye gitmiyor. Biz anladık,tüm dünya anladı, drogba'nın egosu şunu anlamadı.
  • Bu takımda ismi büyük tanınmış çok futbolcu vardır fakat saha içinde takımın en iyi ve en etkili ismi Burak Yılmaz'dır.
  • Burak veya bir başka futbolcu senede 25 gol ve üstünü atacaksa koşma işinide bi zahmet başkaları yapsın diye düşünürüm.Umut Bulut çok koşar ve rakip savunmaya pres yapar ama sezon başı gol ortalaması da 15 golü geçmez.
  • Burağı çıkarıp gol atmayı bekleyen takımın aklına edim.

• quote:

Orijinalden alıntı: DiCaprio

Burakın önüne atacaksın topu ya kale boş olacak ya da şut pozisyonu olacak. başka türlü bişey yapamıyor adam. en azından bu sezonluk öyle

+1
  • Bu maç gerçekten çok kötüydü enginde berbattı ayakta duramıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: DiCaprio

Burakın önüne atacaksın topu ya kale boş olacak ya da şut pozisyonu olacak. başka türlü bişey yapamıyor adam. en azından bu sezonluk öyle

+1905
  • Takımda Drogba ve Burak pres yapmıyor.. Birisini asacaksak bu nedensiz Burak veya nedensiz Drogba olmamalı. Takım sahadayken 4-1-2-1-2 formatında oynuyor. Orta sahadaki baklava diliminin gerisindeki Melo zaman zaman stoperlerin arasına giriyor ve göbekten gelen atakları başarıyla kesiyor. Zaman zaman da dikine atağı başlatıp topla ileri çıkması da kendisini değerli bir defansif ortasaha kılıyor. Baklava diliminin önündeki Sneijder ise al-ver, topu kanada açma, oyun yönü değiştirme işleri ve pres yapmayan Burak-Drogba ikilisinin yanından rahatça çıkan rakip stoper ve beklerine ölü pres yaparak enerjisini tüketiyor. Çoğu maçı şut çekmeden tamamlıyor. Ortasahadaki Selçuk ve Hamit ise rakip takımın bekleri ve açık oyuncalarının peşinde koşuyorlar, üstelik göbekten gelen atakları da karşılamakla meşguller; malum Drogba-Sneijder-Burak top rakipteyken ölü.. Bunun üstüne Selçuk ve Hamit'e atağa çık, ara pas at, dripling yap, adam eksilt vb gibi şeyler diyemezsin, dersen de ya-pa-maz-lar.. İstediğin kadar kondisyon yükle, istersen Sovyet döneminin Steaua ve Dinamo takımındaki gibi at dopingi bas, olmaz.. 3 sene önceki futbolumuzu özlüyoruz değil mi? Prese rakip ceza sahasından başlayan, basan, ezen, ikili mücadelelerde yıkılmayan takım istiyoruz değil mi? O zaman forvetlerinden birisi ileri uçta defansif görev üstlenecek örneğin 3 sene önceki Elmander gibi, ortasahada kanatlı sisteme döneceksin ve kanatlarından en az birisi top rakipteyken dönecek, gelecek, pres yapıp orta ikiliyi veya üçlüyü rahatlatacak örneğin 3 sene önceki Engin, Emre gibi..

• quote:

Orijinalden alıntı: Swedish House Mafia

Bilmiyorum top oynadınız mı, o küçümsediğiniz ara koşular bile insanı yorar. Bir gün halısaha oynarken ofsayta dikkat ederek ara koşu yapmayı deneyin. Bakın bakalım baskı yapacak haliniz kalıyor mu? Cidden çok yorucudur. Ha tabi bu bahane değil oyuncu dediğin koşmalı ancak dediğim gibi bu aktivite aşırı yorucu oluyor.
    Buna laf edeceğinize yine gerizekalı Drogba'nın son dakika frikiğinin başına geçmesine laf edin. Geçen sene de aynı b.ku yedi. Hatırlayın kaleye çok yakın nokta. Yine Drogba vurdu dışarı gitti. Bırak anasını satayım selçuğa sneijdere. Bari dışarı gider,kaleye gider. Olmuyor yapamıyorsun top kaleye gitmiyor. Biz anladık,tüm dünya anladı, drogba'nın egosu şunu anlamadı.

arada bir fark var, burak halı saha topçusundan ekstra olarak milyon avrolar alıyor. bana o iş için para verseler yapmak zorunda olurum tabi.
    ayrıca bu dediklerini yapan adamlar var bizim maç havuzumuzda, tam saha da yapıyoruz.

• Futbol zekası sıfır adamda. Ceza sahası içinde topu önüne atacaksın o vuracak gol yapacak. Bundan fazla bir şey beklememekte fayda var.
  • Ardayı da böyle yemiştiniz.Cidden ayıp ediyorsunuz adama.Biraz sert olacak ama inşallah gider de 2 sene sonra Burak Yılmaz totemi diye konu açmak zorunda kalırsınız diyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Insurrection

Futbol zekası sıfır adamda. Ceza sahası içinde topu önüne atacaksın o vuracak gol yapacak. Bundan fazla bir şey beklememekte fayda var.

Aynen
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.