Şimdi Ara

Burada çalışılır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaz bitene kadar boş durmamak için yakınlarda bir mağazada satış danışmanı olarak iş buldum, yol masrafı yok sabah kalkıp 2-3 dk yürüyüp gidicem, maaş asgarinin bir tık üstü ssk var haftada 5 gün full çalışılıyormuş ve çalışma saatleri her gün 9:30-21:30, çalışma saatleri biraz fazla geldi gün içinde kendime ayıracak vaktim pek kalmıyor da daha düzgün bir iş bulabileceğimi de sanmıyorum satış danışmanı olarak

• Hocam sigorta yok diploma yok elde para da yok mecbur asgariyle çalışıcam para lazım

• 1 ay çalış İşten çık gelen parayla a1 ehliyet al kuryelik yap

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bitki gibi büyüdüğüm için yaşadığım yeri bile doğru düzgün bilmiyorum kuryelik yapıp da adresleri bulmam çok zor

• Çalış gitsin en azından tecrübe olur beğenmezsen çıkarsın. İş kadar birlikte çalışacağın insanlar da çok önemli tabi . Güzel de geçebilir kötü de geçebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • başka seceneklerin varsa değerlendir ama yoksa boş durmaktan iyidir. bitki gibi büyüdüm dedin ya , burası bir fırsat. evet mesai saati cok ama uzakta olsa (istanbul gibi sehirlerde) 1 saat işe gidiyor insanlar. yaşın genç ise okuyorsan yazı geçirmek için gir işe. birşeyler öğrenirsin hayata dair, ticarete dair.. :)

• druen kullanıcısına yanıt

Diğer seçeneklerde ya yol uzun ya maaş daha az hocam hem yol da olmadığı hemen evimin yakınında olduğu için büyük ihtimal buraya başlayacağım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ZillaKami kullanıcısına yanıt
    Navigasyon var

• ZillaKami kullanıcısına yanıt
    Yada 1 ay çalış gelen parayla özel güvenlik kursuna gir 15 gün falan sürüyor özel güvenlik kartı alırsın her yerde ilan açıyorlar bunun için

• yasal sınır haftada 45 saatken sen 60 saat çalışcan.

el köleliko demek bu

• Neduun N kullanıcısına yanıt

sadece o da değil, yasal olarak günde 11 saatten fazla çalıştıramazlar. fakat 12 saat çalıştırıyorlar. yerinde olsam bırak çalışmayı o iş yerini direkt cimere şikayet ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.