Yaz bitene kadar boş durmamak için yakınlarda bir mağazada satış danışmanı olarak iş buldum, yol masrafı yok sabah kalkıp 2-3 dk yürüyüp gidicem, maaş asgarinin bir tık üstü ssk var haftada 5 gün full çalışılıyormuş ve çalışma saatleri her gün 9:30-21:30, çalışma saatleri biraz fazla geldi gün içinde kendime ayıracak vaktim pek kalmıyor da daha düzgün bir iş bulabileceğimi de sanmıyorum satış danışmanı olarak |
Burada çalışılır mı?

-
-
Hocam sigorta yok diploma yok elde para da yok mecbur asgariyle çalışıcam para lazım
-
1 ay çalış İşten çık gelen parayla a1 ehliyet al kuryelik yap
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bitki gibi büyüdüğüm için yaşadığım yeri bile doğru düzgün bilmiyorum kuryelik yapıp da adresleri bulmam çok zor
-
Çalış gitsin en azından tecrübe olur beğenmezsen çıkarsın. İş kadar birlikte çalışacağın insanlar da çok önemli tabi . Güzel de geçebilir kötü de geçebilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
başka seceneklerin varsa değerlendir ama yoksa boş durmaktan iyidir. bitki gibi büyüdüm dedin ya , burası bir fırsat. evet mesai saati cok ama uzakta olsa (istanbul gibi sehirlerde) 1 saat işe gidiyor insanlar. yaşın genç ise okuyorsan yazı geçirmek için gir işe. birşeyler öğrenirsin hayata dair, ticarete dair.. :)
-
Diğer seçeneklerde ya yol uzun ya maaş daha az hocam hem yol da olmadığı hemen evimin yakınında olduğu için büyük ihtimal buraya başlayacağım
-
Navigasyon var
Yada 1 ay çalış gelen parayla özel güvenlik kursuna gir 15 gün falan sürüyor özel güvenlik kartı alırsın her yerde ilan açıyorlar bunun için
yasal sınır haftada 45 saatken sen 60 saat çalışcan.
el köleliko demek bu
-
sadece o da değil, yasal olarak günde 11 saatten fazla çalıştıramazlar. fakat 12 saat çalıştırıyorlar. yerinde olsam bırak çalışmayı o iş yerini direkt cimere şikayet ederim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X