Şimdi Ara

Bunun sebebi nedir ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Whatsapa girip milletin son görülmelerine bakıyorum. Bunu sürekli yapıyorum. Sonra profil fotoğrafımı detaylı inceliyorum başkası ne düşünür diye değiştersem mi falan. Facebookumu çok sık kontrol ediyorum bi fotoğraf attıysam kaç beğenme falan. Facebookta bişey paylaştıysam kim ne der diye çok düşünüyorum arkadaş listeme bakıp kimin ne düşünceğini bile düşünüyorum. Bu takıntılılık mı acaba mesela beğendiğim bi kızın profilini günde 50 kere ziyaret ediyorum bunun sebebi nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ricky_Martin -- 23 Mart 2016; 16:07:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bunun sebebi, henüz olgunlaşmamış olmanla beraber , dünya düzeni ve amacının insanların dış görüntüsü üzerine kurulduğuna bilinçaltının inanmasıdır. Yani güzellik,çekicilik dış görünüş vs vs. Aslında bunlar koca bir hiçtir.

Peki bir insan bu konulara neden kafayı takar çünkü hayatında başka uğraşı ve önceliği yoktur, yani insan, bilgisiyle, birikimiyle, yeteneğiyle, ahlakıyla vs herhangi bir iddia sahibi değildir oda kala kala dış görünüşten birşeyler devşirmeye başlar. Acı bir durum aslında.

Kurtulmanın yolları , yeteneklerini keşfet, daha çok dışarı çık, insanların az olduğu yerlere git, sıradışı olmayı dene. Mesela istanbulda herkes haftasonu, üsküdara gideyim katıköye, taksime ,eminönü diye düşünür ve buralar kalabalakıtır ama bunun yerine rivaya gideyim, silivriye gidip gezeyim denmeli. Bu emin ol çok daha büyük zevk . Ondan sonra bir bakmışsın ki kimin nasıl göründüğü veya kimin seni nasıl gördüğü pekte umrunda değil.

• Sence ?

Stalklarsin da. Gunde 1-2 kere. 50 kere profile girip cikmak ne.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    17 yıl önce açıldı
    bu nedir çözümü yok mu ?
    9 yıl önce açıldı
    Bu nedir?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.