Şimdi Ara

BUNU YAPMADAN YATAMIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Eskiden pc'ye atari oyunları indirmiştim bide kol vardı her gece yatağımdan atari oynaya oynaya uyuyakalırdım

sonra sünger bob izlemeye başladım, hergece sünger bob izleye izleye uyuyakalırdım

şimdide artık her gece leyla ile mecnun izliyorum, bunu yapmadığım zaman uyuyamıyorum, bu konuda yalnız mıyım beyler benim gibi yapan var mı hiç ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

"Power belongs to those who can wield it."

• Bişi olmaz

Orijinalden alıntı: NEEMİŞ ?

Eskiden pc'ye atari oyunları indirmiştim bide kol vardı her gece yatağımdan atari oynaya oynaya uyuyakalırdım

sonra sünger bob izlemeye başladım, hergece sünger bob izleye izleye uyuyakalırdım

şimdide artık her gece leyla ile mecnun izliyorum, bunu yapmadığım zaman uyuyamıyorum, bu konuda yalnız mıyım beyler benim gibi yapan var mı hiç ?

telefonumdan ilk Emret Komutanım'ın bütün bölümlerini bitirdim.Sonra Cennet Mahallesi,şimdi ise ara sıra kavak yellerini pis yediliyi felan izliyorum.bi aralarda fimlere takmıştım.Ay lav yu felan izlemiştim hepsini telefonla izledim.çogunun yarısında uyuyup diger yarısınıda ertesi gün izliyordum ama gerçekten çok keyif veren birşey.tavsiye ederim

• Böyle saçma şeylerle uyumaya çalışmayan bir tek ben mi varım memlekette? Uykum varsa vurdum mu kafayı uyurum zaten, yoksa da yatakta döner döner uyurum elbet. Kasmaya gerek yok.
    Gigabyte B450M S2H | AMD Ryzen 5 5600G | XPG 8GB*2 3000MHZ DDR4 GAMMIX D10 | Sapphire Radeon RX5500 XT PULSE OC 4GB | SanDisk 500GB Ultra 3D SSD | Western Digital 1TB Blue 7200RPM | SilverStone Strider Essential 600W | Zalman N3 Mid Tower | Samsung Odssey G3 24" | Microsoft Wired Desktop 600 | Gigabyte Aorus M2
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • harbi ilginç en iyisi her seferinde farklı bişeylere sarmıssın bide hayal kurarak uyumaya alış daha sonra farklı şeyler deneyerek en sonunda direk uyumanın yolunu bulabilirsin

Fenerbahçe S.K
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tek suçu kopya çekmek

harbi ilginç en iyisi her seferinde farklı bişeylere sarmıssın bide hayal kurarak uyumaya alış daha sonra farklı şeyler deneyerek en sonunda direk uyumanın yolunu bulabilirsin

hocam o hayal kurmak kötü oluyor ya.hele kurdugun kişi sevdigin bir kızsa bak gene aklıma geldi ama neyse böylede mutluyum ben en bilindik yöntem keçileri saymak

• bende bazen slow müzik dinlemeden uyuyamıyorum ama bazen... bazen bişeyin karşısında uyumak daha tatlı oluyor...

Orijinalden alıntı: Fasmodey

Uyuyamama korkusundan uyuyamıyorum.

Orijinalden alıntı: Fasmodey

Uyuyamama korkusundan uyuyamıyorum.

Uyumaya çalışırken sıkılıyorum diye uyuyamıyorum.

• uyamadığım zamanlar zihnimi tamamen boşaltmaya çalışıyorum.. hiçbirşeyi düşünmemeye konsantre oluyorum.. inanılmaz zor birşey ama başarıya ulaşınca zaten uyuyakalmış oluyorsunuz.. başlarda zor gelebilir.. boş beyaz bir oda düşünün ona odaklanın, aklınıza başka hiçbirşey sokmayın..

ekleme: gereğinden çok konsantre olunca hareket eden cisimler v.s. gelmeye başlıyo, acid rüya başlangıcı olabilir diye korkup bırakıyorum :)

DH Body Builders + DH Fight Club [Boxing]
  • bende brazzers vidoalrını izlemeden uyuyamıyorum

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.