Şimdi Ara

Bunlarla basit bir anfi yapmak istiyorum. Yapılırmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    VCD nin mic girişleri
    WH-2025A
    DV-K116

Arkadaşlarım ,abilerim ; Bende parçalarına ayrılmış bir vcd var. Bunları elektronikten anlayan biri anfi yapabilirsin dedi. Bende anfi meselesinden çok anlamam. Bunları nasıl anfi yapabilirim bilgi verebilirmisiniz? Birde bunlardan hangisi anfi görevini görüyor? :)

EDİT: Yanlış resim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xcutioner -- 3 Eylül 2012; 20:52:47 >

Ya da en kolayi komponentleri sokup bir anfi devresi yapman. Bunun icin transistor, direnc ve kondansatorlere ihtiyacin var. Internette cok sayida A tipi, B tipi ve AB tipi devre semalari bulabilirsin.

Orijinalden alıntı: xargs

Hiçbirşey imkansiz degildir pekala mumkundur. Yapmaya calistigin sey bir anfiye sahip olmanin en zor yontemlerinden biri olacaktir sanirim.
    Devrelerin uzerinde bir anfi kati varsa bunu tespit etmen gerekir, ses cikisina yakin masi gerekir.
    Ya da en kolayi komponentleri sokup bir anfi devresi yapman. Bunun icin transistor, direnc ve kondansatorlere ihtiyacin var. Internette cok sayida A tipi, B tipi ve AB tipi devre semalari bulabilirsin.

ya senin dediklerinin bi kısmını elektronik bilgim fazla olmadığı için anlamadım. ben bu parçaları bir elektronikçiye götürsem o yapabilirmi. Maliyeti nasıl olur. Birde bun parçalardan hangisi anfi görevini görür? Birde cevabın için teşekkür ederim :)ya senin dediklerinin bi kısmını elektronik bilgim fazla olmadığı için anlamadım. ben bu parçaları bir elektronikçiye götürsem o yapabilirmi. Maliyeti nasıl olur. Birde bun parçalardan hangisi anfi görevini görür? Birde cevabın için teşekkür ederim :)

• 3ncü resimdeki kartta amp. devresi mevcut ama çok yüksek güç bekleme,,entegre saglamsa bir elektronikçiye götür giriş-çıkış uçlarına kablo lehimlesin,küçük bir hoparlör bagla kullan

Orijinalden alıntı: berke2011

3ncü resimdeki kartta amp. devresi mevcut ama çok yüksek güç bekleme,,entegre saglamsa bir elektronikçiye götür giriş-çıkış uçlarına kablo lehimlesin,küçük bir hoparlör bagla kullan

sağol dostum :)

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.