Şimdi Ara

Bunların yanına ne alayım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Elimde karekök matematik 0 ve fem ilk adım soru bankası var.. Bunların yanına ne alayım?
    Biyoloji için fem smetri ygs biyoloji var. elimde bunun yanına ne alayım?
    Fizik elimde fem smetri körfez yayınları esen 9.sınıf ve öss final 2003 ( mustafa tekinayın videolarını anlattığı kitap )
    Geometri için fem smetri 3'lü kitap ve güvender kolay geometri var..
    Kimya için fem smetri kimya var.
    Tarih ve coğrafya için edam yayınları konu özetli var.

Ve soru bankası olarak 2011-2012 fem set var.

Bunlara ek olarak ne alabilirim??

Not: bütün derslerden temelim sıfır. ona göre yorum yaparsanız sevinirim
    Not2: Mezunum. Meslek lisesi.

• karekok matematik 0 dan calis ilk adimi coz geometride kolay geometriden basla simetri agir gelir sonra yaninada basit bir geometri soru bankasi al mesela birey a gibi ama birazcik kasar birey a ama yinede iyidir diger dersleri bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: senselock99

karekok matematik 0 dan calis ilk adimi coz geometride kolay geometriden basla simetri agir gelir sonra yaninada basit bir geometri soru bankasi al mesela birey a gibi ama birazcik kasar birey a ama yinede iyidir diger dersleri bilmiyorum

peki matta o kitaplar bittikten sonra? elimde güvenderde var 3 'lü set. ygs-lys'si.

Geometri olarak birey a var zaten elimde kolay geometri nasıl olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: soru sorma makinesi

quote:

karekok matematik 0 dan calis ilk adimi coz geometride kolay geometriden basla simetri agir gelir sonra yaninada basit bir geometri soru bankasi al mesela birey a gibi ama birazcik kasar birey a ama yinede iyidir diger dersleri bilmiyorum

peki matta o kitaplar bittikten sonra? elimde güvenderde var 3 'lü set. ygs-lys'si.

guvenderden de calisabilirsin hatta guvenderden calis bence 0 lar bittikten sonra ise yavas yavas orta duzey kitaplara gec , geometrude ise dedigin gibi kolaydan calis calistiktan sonra testleri coz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Birey A da kolaydır Matematik

quote:

Orijinalden alıntı: soru sorma makinesi

quote:

guvenderden de calisabilirsin hatta guvenderden calis bence 0 lar bittikten sonra ise yavas yavas orta duzey kitaplara gec , geometrude ise dedigin gibi kolaydan calis calistiktan sonra testleri coz

güvender ve karekök 0 aynı mı gideyim hocam?

• up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • up
  • up
  • up
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.