Şimdi Ara

Bunları kim fonluyor? Sokak hayvanları yasasını protesto için otobüsler kaldırdılar!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
69
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • https://x.com/i/status/1919885648854487095


    Sokak hayvanları yasasını protesto için otobüsler kaldırdılar!


    Günlerden salı yani iş günü. bunlar otobüsler kaldırmışlar. Şimdi aklımda iki soru var. Bu sarı kafalı örgüt lideri gibi hareket eden kişi kim? yarın bir işte çalışması gerekmiyor mu? hani ekonomi kötüydü dedirtir bu durum adama.


    diğeri ise: hani emekliler çok zor durumdaydı. Bunlar cebinden mi ödeyip gittiler. o zaman maaşları bunlara fazla geliyor. devlet bunlardan kesinti yapıp fakir çocuklara dağıtsın.


    YADA bu olayı birileri fonladı mı? O zaman kim bu fonlayanlar? Devlet, İmamoğlu diye yırtınacağına neden bunlara el atmıyor? Ülkeye döviz girşi olduğu için mi akp bunlara izin veriyor?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >









  • https://x.com/i/status/1920116790278955253


    "Sokak hayvanları destekçileri AYM'ye girmeye çalıştı;"


    1 mayısta kuş uçurtmayan, imamoğlu için toplanmaları engellemek için metro hatlarını iptal eden akp neden bunların devletin mahkemesini işgaline ses etmemiş?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.