Bildirim
Bunlar bu yaştan böylelerse Türkiyeden kaçıyorum beyler
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-

_____________________________ "en sonunda!.. kolum yeniden tamamlandı!.." -

_____________________________ peace
-

_____________________________ -

_____________________________ En yüce fedakarlık, Benim yapmadığım fedakarlıktır. -
http://www.facebook.com/profile.php?id=100001641927054
buyrun facebook adresi
edit : ilişkisi de varmış lan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mX-L4S3R -- 10 Eylül 2012; 17:23:05 >_____________________________ What you give is what you get -
Kaçmak yok yigen.
Sen kaçarsan, ben kaçarsam, biz kaçarsak, meydanı bunun gibilere mi bırakacağız?_____________________________ İyi yolu görüyor ve takdir ediyorum, ancak kötü yolu seçiyorum. -
-
OMG WTF LOL _____________________________ Eski Kullanıcı Adı: Fly Emirates
YGS - LYS 2015

-

bunlar şimdiden böyleyse dedinde şuan böyle olmaları ilerde böyle olmalarından çok daha iyi en azından büyüdüklerinde çocukken ne saçma şeylerle uğraştıklarını anlıycaklar. _____________________________ -

quote:
Orijinalden alıntı: AmonDin
/>
Dıçmaktan altıma güldüm.
_____________________________ Steam ID: Th3mpo
PSN ID: Th3mpoo -

_____________________________ Toros Üniversitesi-- Sağlık Kurumları Yöneticiliği. -

_____________________________ Ben kimsenin canını yakmadım.. Onlar benim ateş olduğumu bile bile geldiler.
KİMSE KENDİNİ PAHALIDAN SATMASIN , BEN BİLİRİM HERKESİN İNDİRİMLİ GÜNLERİNİ.. -
O Yaşta Olduğu İçin Öyle Zaten 15-16 Yaşında Anlar Ne Kadar Saçma Şeyler Yaptığını.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDC -- 10 Eylül 2012; 17:55:34 >_____________________________ Let the world go round without you -
Beyler okullar başlamadı mı? _____________________________

Steam: PeerNet
Oo\SKYLINE/oO -
quote:
Orijinalden alıntı: .MiSa.
Kaçmak yok yigen.
Sen kaçarsan, ben kaçarsam, biz kaçarsak, meydanı bunun gibilere mi bırakacağız?
:( haklısın_____________________________
Benzer içerikler
- malibu kokteyl
- sağlamtaş ayşe hoca iletişim
- kpss forum
- eski pul alan yerler
- lazlar rum mu
- modern combat 4
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- sodyum iyon batarya
- elektrikli bebek arabası
- yeşil nasim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler