Şimdi Ara

Bune ya yeter artık ! fifa,fifa,fifa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya kardeşim siz fifadan başka oyun bilmiyor musunuz şu ps bölümüne ne zaman girsem yok fifada tr ligi olacak mı,yok ligler açıklandı tr ligi yok,yok fifa 13 ün detayları vs pes fanı falan değilim hatta futbol oyunlarını oynamıyorum ama artık cidden sıktı şu fifayla ilgili olan herşey bi başlık altında toplansa ps bölümünde çok güzel olacak.sonrada niye türkiyede oyunlar türkçe değil yada neden bazı oyunlar türkiyeye gelmiyor ,e gelmez tabi futbol oyunlarından başka bi oyun aldığınız yokki ne zaman bi ps cafe görsem içerdekilerin %99u pes yada fifa oynuyor tamam oynayın seviyosunuz ama biraz başka oyunlarada bakın ama kardeşim .geçen hafta bi ps cafeye gittik arkadaşlarla bunlar tabi hemen pese oturdular bende rdr oynadım ama bunlar sanki ben uzaydan gelmişim gibi bana bakıyorlar bön,bön yok bu oyunun amacı ne yok ne mok anlıyon bu oyundan bilmemne asıl siz ne anlyıorsunuz kardeşim oynadığınız oyunda bi amaç yok birşey yok hadi 2-3 kere maç yaptınız tamam skılmıyormusunuz ondan sonra
    oh be içimdekileri döktüm sonunda ve umarım bana katılan arkadaşlar vardır burada

• Yav he he ....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Sony : Playstation Pro 500 Million Limited Edition (27552/50000) | Microsoft : XBOX One X CyberPunk 2077 Limited Edition| | DJI : Mavic Pro | Mavic Mini | Osmo Pocket | Osmo Mobile
    Apple : iPhone 11 Pro Max | iPhone XS Max | AirPods Pro | MacBook Pro 16'' TouchBar | Mac Mini | Time Capsule 2 TB
  • kafede rdr mi oynadın

Sende ana konuya yazsaydın usta bu fikirlerini yeni konu açtın güzel mi oldu
    12 yıl önce açıldı
    PES Mİ FİFA MI?VE NEDEN?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sen Türkçe oyunları bırak,milleti futbolla uyuşturdukları için Türkiye ilerlemiyor

bu arada fifaya ilgi olması iyi,pes ile ilgili 3-4 konu açılsa forumu bırakırdım

Orijinalden alıntı: -TEKSAS-

quote:

Orijinalden alıntı: BrockLyn

kafede rdr mi oynadın

sizin gibi mal mal pes yada fifamı oynayayım

insanların zevklerini yargılayamazsın.bende fifa oynuyorum sen bana mal mı diyorsun şimdi?fifa oynayanlar mal mı?sana ne ki isteyen istediğini oynasın sen kendi işine bak

• quote:

Orijinalden alıntı: myze

quote:

Orijinalden alıntı: OOLDWOLF

Sen Türkçe oyunları bırak,milleti futbolla uyuşturdukları için Türkiye ilerlemiyor

bu arada fifaya ilgi olması iyi,pes ile ilgili 3-4 konu açılsa forumu bırakırdım

Allah muhafaza 100 şehit versek umrunda olmayacak ama Fener-GS maçı için deli olacak insanlar çoğunlukta. Ruhsuzluk, kendinden geçmişlik budur. Gel de futboldan, futbol muhabbetinden daha da tiksinme

tabi önemli bir olay oldu mu ülkeyle ilgili hemen haber yapın aziz yıldırım hapisten çıktı yok şu transfer oldu,milleti geerçekten futbolla uyuşturuyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: myze

quote:

Orijinalden alıntı: OOLDWOLF

Sen Türkçe oyunları bırak,milleti futbolla uyuşturdukları için Türkiye ilerlemiyor

Allah muhafaza 100 şehit versek umrunda olmayacak ama Fener-GS maçı için deli olacak insanlar çoğunlukta. Ruhsuzluk, kendinden geçmişlik budur. Gel de futboldan, futbol muhabbetinden daha da tiksinme

aynen kardeşim hadi milli maç olur neyse iki tane millet kapışıyo bi anlamı var en azından lan bu lig maçlarına ne demeli sanki bi topluluğu bi milleti temsil ediyorlarda.oradan buradan buldukları adamları topluyorlar o adamlar belirli bi süre oynuyor ondan sonra takımdan ayrılıyor bu işte

• Sen burdaki o fifacıların, sadece fifa oynadığını falan mı sanıyorsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Forum Donanım '' Popular Scıence'' Dergisi Kulübü
  • quote:

Orijinalden alıntı: -TEKSAS-

quote:

Orijinalden alıntı: BrockLyn

kafede rdr mi oynadın

sizin gibi mal mal pes yada fifamı oynayayım

düzgün konuş, ayrıca da rdr öyle 1-2 saat oynamalık bir oyun değildir

Orijinalden alıntı: artun56

Sen burdaki o fifacıların, sadece fifa oynadığını falan mı sanıyorsun

+1
    Gerçeği bulacaksınız ve gerçek sizi özgür kılacak.
  • uslubunuzu düzeltiniz lütfen mal ne demek başka oyunlarda oynayanlar var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocket1989 -- 8 Eylül 2012; 16:10:31 >

Orijinalden alıntı: quanch

Hey Allahım adam fifa konularına laf eder kendi açtığı konuya bak

Sende ana konuya yazsaydın usta bu fikirlerini yeni konu açtın güzel mi oldu

+1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Saga -- 8 Eylül 2012; 16:11:45 >
  • fifa konusu fazla diye söylenip fifa ile ilgili konu açmak
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.