Almanya Ligi Bundesliga'da Bitime Bir Hafta Kala Liderlik El Değiştirdi Ve Stuttgart Lider Oldu Alınan Sonuçlar Şöyle
B.Dortmund:2-0:Schalke
Bochum:2-3:Stuttgart
W.Bremen:1-2:E.Frankfurt
1.Stuttgart 67 P
2.Schalke 65 P
3.W.Bremen 63 P
Son Hafta
Stuttgart-Cottbus
Schalke-A.Bielefeld
Stuttgart şampiyon olur kesinn.. haftaya schalke ile Stuttgart a iddaa da iyi oran verirse kaçırmam ikiside kazancaktır
İkisinede 1.20 den aşağıya vermezse Neyim
valla stuttgart şampiyon gibi
quote:
Orjinalden alıntı: KadirNar
İkisinede 1.20 den aşağıya vermezse Neyim
ewt ya çok uyanık adamlar..
konu dışına çıktık ama.. yarın italya ligi maçlarından siena-empoli macı war.. sienanın bir iddası yok.sanırım empoli avrupaya gitmek için maça asılacak...
empoliye ..5 veya 6 weriyor tam hatırlamıyorum.. bi incele istersenn..
haftaya en azından 10 tane banko maç olacak .. haftaya oynamayan harbiden kaybeder ..
quote:
Orjinalden alıntı: BaRoS_35
haftaya en azından 10 tane banko maç olacak .. haftaya oynamayan harbiden kaybeder ..
haftaya birlikte kupon yapalımmı?? ne dersinizz??
quote:
Orjinalden alıntı: ahmet1990
quote:
yapalım tabi ya forumda herkes zengin olsun ..
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: ahmet1990
quote:
yapalım tabi ya forumda herkes zengin olsun ..
tamam cuma günü yapıyoruzz ozmn.. gelsin paralar.
yuh ya, stuttgart 2-1 yenilmiyormuyud en son ?
öff... bu senede gitti şampiyonluk...
alkmaardan sonra schalkedemi fenere özendi naptı
werder in şansı yok mu nedir durum yenilmişler yine of be.
Ya Bu Hafta Çok Ters Oldu Alması Gerekenler Hep Kaybetti Veya Berabere Kaldı Benim Açtığım Komik Adlı Topiktede Bunu Dile Getirdim karşılarındaki Rakiplerin Hafife Alınmamalarını Ve Nitekimde Öyle Oldu Haftaya Yaparız Beraber Kupon Zaten İddaadan Alacağımız Son Paralar Kaldı Ligler Bitiyor Gerçi Brezilya Ligi Başladı Ama Şikeci Ligdir O Ahmet Kardeşim Sienanın İddaası Var Şuan 18.Sırada Ve Düşmemeye Oynuyor Mutlaka Alması Lazım Empoli Banada Alır Gibi Geliyor Ama Beraberlik Çıkabilir Uzak Durun O Maçtan Onun yerine Size Süper Bir Maç Söyleyeyim Reggina-Chiveo Bankoların Bankosu 1
O Topicte Popüler Değil Kimse Bakmıyorki Oraya 1 Haftada 1 Mesaj Yazılıyor Neredeyse
quote:
Orjinalden alıntı: KadirNar
Ya Bu Hafta Çok Ters Oldu Alması Gerekenler Hep Kaybetti Veya Berabere Kaldı Benim Açtığım Komik Adlı Topiktede Bunu Dile Getirdim karşılarındaki Rakiplerin Hafife Alınmamalarını Ve Nitekimde Öyle Oldu Haftaya Yaparız Beraber Kupon Zaten İddaadan Alacağımız Son Paralar Kaldı Ligler Bitiyor Gerçi Brezilya Ligi Başladı Ama Şikeci Ligdir O Ahmet Kardeşim Sienanın İddaası Var Şuan 18.Sırada Ve Düşmemeye Oynuyor Mutlaka Alması Lazım Empoli Banada Alır Gibi Geliyor Ama Beraberlik Çıkabilir Uzak Durun O Maçtan Onun yerine Size Süper Bir Maç Söyleyeyim Reggina-Chiveo Bankoların Bankosu 1
EWET REGGİNA ALIR. GEÇEN HAFTA BENIM KUPONUMU YATIRMIŞTI SAMPDORİA-REGGİNA: 1 VERMISTIM.. TEK MAÇA YATTIM. 1 YTL YE 50 YTL ALIYORDUM
HAFTAYA SÜPER BİR KUPON YAPARIZZ...
durun ben de ortak olayım
stutgart kazanırsa; schalke yense de, yenilse de, berabere kalsa da şampiyon stutgart. stutgart berabere kalırsa; schalke yense de, yenilse de, berabere kalsa da şampiyon stutgart. stutgart yenilirse; schalke yenilse de, berabere kalsa da şampiyon stutgart, schalke kazanırsa şampiyon schalke.
bu durumda 9 ihtimalden sadece 1'inde schalke'nin şampiyonluk şansı var ve bu %88,89 şampiyon stutgart demek. schalke'ye geçmiş olsun, şampiyon olamamalarının 50. yılı oldu
bundesliga'da (son 21 yıldır yani) hiç şampiyonlukları yok, eski almanya liginde 7 şampiyonlukları var
Schalke iddaa'da çok yakmıştı beni. Çok beddua ettim. İnşallah Stuttgart şampiyon olur.
Şuan Banko Real Madrid İlk Yarıyı 3-1 Yenik Kapattı