Şimdi Ara

Bunalımdayım maaşımı iddaa oynayarak tüketiyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
86
Cevap
1
Favori
6.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Eisenmate

    Merkez dediğin yer Buca mı? Bizim Bornova merkez'deki 40 yıllık evimiz 600K.

    Alıntıları Göster
    Yok bayraklı. Buca çok uçta. Bornova merkezde bulamaman normal. Ama konudaki yazmam sadece parası gitmesin bir yere bağlansın. Söylediğim fiyata da evler alınabilir. Bornova merkez o paralara sadece fantazi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ne_demek -- 11 Haziran 2019; 12:30:7 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jazzalyn

    Yaklaşık 60.000 lira batırdım bende. Önü ardı yok bu işin, gittiği kadar gider.

    Nihayetinde farklı birşeye yönelmeliydim, iş kurdum ve şimdi kumar vs diyince inan midem bulanıyor. Ben bu aptallığı nasıl yapmışım diyorum.

    Sana seni oyalayacak, başka şeylerle meşgul edecek birşey lazım. Başka türlü bırakamazsın bence.
    Ne işi kurdunuz
  • Yaz geldi maçlar azaldı. Şimdi bırak. O duyguyu bilirim. Cuma günü bi bakarsın on numara maçlar var. Buna illa ki basmam lazım diye düşünürsün. Tutmadıkça içinde daha bir bosvermişlik oluşur bu yüzden daha çok basarsın. Battı balık yan gider hesabı. Ama doğru bir laf değil. Haftada 10 lira at iddaaya. 2-3 farklı kupon yap. Atıyorum biri cuma biri cumartesi biri pazar için. Zaten hafta içi olunca aklına gelmez. Ne maç olur ne vakit. Ondan sonra yavaş yavaş bırak. Allahtan ben hiçbir zaman 10 liradan fazla atmadım iddaaya. Zaten artık ayda 1-2 kez 3-4 lira atıyorum. Gelirse 100 200 geliyor. Gelmezse zaten ayda 10 lira maks. gitmiş oluyo

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaş aynı maaş aynı diyelim bazen +1000 lira fazlam oluyor.

    Kendime 1500 lira ayırıyorum ev+ mutfak biraderle beraber yaşıyoruz 2000 lira gibi bir masrafimiz oluyor kira +yakıt+ faturalar+ mutfak öğrenciyken düştüğüm İddaa çukurundan işe başlayınca tövbe ettim bıraktım. 30 binlik banka borcunu 6 ayda üzerime kıyafet almadım kapattım. Acımazlar asla paran varken yanında olanlar borçların varken olmaz

    Hedefim yok araba ev vs. Zaten olmaz bu parayla. Tavsiyem kendine baska bir meşguliyet bul bak etrafina millet ne oynuyor en azından ben 12- 13 yaşında ki çocuklarla oyun oynarken düşünmüyordum dışarıyı mesela. Baya PC oyunu fortnite LoL vs. Faydalı bir iş söylemiyorum geçiş aşamasında bunlar lazım. En azından benim için öyleydi. Masraflı hobilerde edinebilirsin bisiklet, çadır doğa işleri masraflı oluyorlar parayı oralara verirsin huzurun kaçmaz keyfin yerine gelir . Bazen paranın olmamasının verdiği rahatlığı yakalamak istersin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • iddaa kumar hepsi kaybetmek üzerine kurulu at bankaya faiz al ev alırsın masraftan çıkıp sonrada parayla tatil telefon falan ne istiyosan ama iddaa nedir
  • İddaa dediğin yasal mı normal mi? Yasal ise bırakmak kolay olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • allah uçak kazası vermesin qrdş
  • Bugün Fenere ve Türkiye'ye 1000 at 4000 al, bunu da kimseye yapmam.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sucuklusalam

    Türkiyede böyle bir riske neden girip mutsuz olayım? 45 yaşına kadar ev borcu ödeyeceğim diye neden sıkıntı çekeyim 45 yaşına kadar.
    bu nasıl zihniyettir hocam ya? her ay 3-4 binlira kumara veriyorsun da geleceğin için ev al denilince de neden ev borcu ödeyim diyorsun? Acil yardım almanız gerekiyor, iddia ortaokul yıllarında oynanıp sıkınılması gereken saçma birşey.
  • Hocam selamlar.
    Tamamen sizinle aynı durumdayım. Hatta buraya gelmeden az önce 100₺ iddia oynadım ama o da Turkiyenin izlandaya kurulmasından:) çok fazla oynamam 10-20₺ belki ayda.
    Antalya da yaşıyorum. Kira aidat faturalar net 2000₺ gidiyor. Kredi kartından harcıyorum maaş yatınca olabildigini yatiriyorum yine karttan devam. Yani 1 maaş içeride oluyorum hep. Ev alma konusunda ise sana katılıyorum. 1 yıl sonrasını göremezken 300k fiyatlara ev alıp 10 sene krediye bağlanmak, bu yaşlardaki çoğu hayalimizi malesef yerle bir ediyor. Ama bir şekilde parayı bir yere bağlamak da şart yoksa gidiyor, harcanıyor. Az da olsa çok da olsa o ölçüde bitiyor. Mesela spora yazıl, ama peşin ödeme yoksa 1 ay gider sonra gitmezsin. Taksitli öde ki her ay o paranın senden çıkacağını bil ve düzenli git kendine de faydan olur. Veya ufak ufak 500m2 olur 1 dönüm olur arsa al. Akmaz kokmaz iki avuç yerin olur. Mutlaka borca gir ama büyük oynama. Çünkü bu yasam tarzını anlıyorum , çok uzun plan yapılmaz bu yaşam tarzıyla. 😅

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Tek yolu var hocam. Maaş yattığı an tüm parayı karttan çekip nakit olarak evde bir köşeye koyacaksınız. Aksi halde saniyelik para yatırıldığı için bastığınız 1000 lira sanal ortamda size 10 lira gibi gelir. Dakikalar içinde binlerce lira uçar gider.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vahsincir kullanıcısına yanıt
    Aynen , Nakiti verirken eli titrer en azindan :D

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Neredesin sen adres yaz bana

    Sana eli sopalı ebeveyn lazım. Kulağından tuttum mu tövbe edersin iki dakikada

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya kardeşim boş ver piskolog falan gel son bi kupon yapalım ne var ne yok basalım nasıl olsa bu işlerin sonu yok en fazla sokaklarda yatar kalkarız nedir ki

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • o parayı altına dövize bassan 1-2yılda kral olursun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 11 Haziran 2019; 13:49:24 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 125 oran tek maçtan yatmıştı hocam

    Zararın neresinden dönerseniz kardır.
  • Beles peynir sadece fare kapaninda olur sizi saglam ütuyorlar iddada wwe konuma gelip höeee bunlar gercek degil ki diyenler sinirsiz şike skandalina ragmen futbolu gercek sanıyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaşim 33. Basimdan 10 sene once talihsiz bir trafik kazasi gecti. Kazanin bana mailiyeti 400 bin kusur para arti basarisiz bir evlilik oldu.. manevi hezimet de cabasi. 6 7 sebe de borcu bitirdim. Ustune evimi aldim. Eylul itibari ile de bir kez daha evleniyorum. Maasim da 6000 lira. Cok da karamsar olmamak lazim. Aldigin maas su dönem icin oldukca iyi.
    En parasiz kaldigim zamanlarda iddia belasina ben de bulaştım. 1 sene kadar oynadim. Hayatimin en mutsuz gunleri diyebilirim. Oynamak insani daha mutsuz bir hale sokuyor. Bir sekilde o beladan uzaklas.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheYips kullanıcısına yanıt
    Giyim üzerine.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kumarda tek Kural vardır.sadece oynatan kazanır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.