Şimdi Ara

Bunaldım Artık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
9 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mezunum. Bu lanet şeyi sadece mezunlar biliyor. Öyle bunaldim ki. Hayattaki hiçbir olay beni mutlu etmiyor. Surekli evde oldugum zaman dışari çikayim diyorum. Çikincada milletin işte güçte oldugunu görunce kendimi fena işsiz hissediyorum +stres point . Haftada 4 gun dershane var. Dershane erkenden bitiyor. Kendimi o kadar boş hissediyorum ki. Herkes bir yerden kazanç saglarken sen parazit oluyorsun. Yemin ederim zevk yok yani. 18 yaşimin böyle dersler disinda bommboş geçmesi beni psikopat yapti. Her gun bir yere vurma istegim geliyor,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kaybolmuş kardeşim gibisin sen yine iyi durumdasın dersaneye gidiyorsun ben de bi de dersane falan da yok bütün gün evdeyim dışarı çıktığım zaman kendimi bi garip hissediyorum sanki bi yerlere takılıp düşcem gibi arabalar desen zaten kaldırımda yürüyor onlara mı bakim kendi labirentimde mi ilerliyim derken baya efor sarf ediyorum ama belli saat geçtikten sonra alışıyorum ama o ilk çıkıştaki adrenalin bana yetiyor genelde. bi de bi korkum var o da tanıdık birilerini görmek sebebiyse kilo falan aldım tipim kaydı gitti başka yerlere zaten o beni tanımazda olurda bi ihtimal benzetir diye (aklında kalan tipime laf gelmesini istemem) öyle yani yalnız değilsin bu yaştaki zihnimiz neler düşünüyor ne hale geliyor bi şey de diyemiyorum artık umarım seneye istediğimiz başarıyı yakalarızda özgür oluruz
  • Hayallerine ulaştıktan sonra bunların bi önemi kalmayacak minik dostum ders çalışmaya devam et

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: win8

Hayallerine ulaştıktan sonra bunların bi önemi kalmayacak minik dostum ders çalışmaya devam et

Minik dostum nedir hocam ya. Kendimi fare sandim bir an.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi win8 -- 2 Nisan 2016; 23:56:53 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Greg Lauda -- 2 Nisan 2016; 23:57:30 >
    Bunaldım
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eylülden beri tüm gün evdeydim, hiçbir arkadaşım kalmadı burada herkes gitti, dışarı çıkmayı zaten sevmem ama tekken daha da sevmem. Eylülden bu yana gittiğim tek yer bim :D ona da bazen kardeşime para veriyorum git sen al diyorum. Sabah bakıyorum anne baba işe gitmiş, kardeşler okula gitmiş ama tek kalan benim. Bomboş biri oldum arada kitap falan okuyorum o yani başka da hiçbir şey yok. Ha şiddet konusuna gelirsek allah kardeşlerime yardım etsin benden çok çektiler canlarım :D gerçi artık kurşun kalem kırıyorum o da zevkli gelmeye başladı ama bakalım

• Greg Lauda kullanıcısına yanıt
    Hocam birkaç taktik ver yoksa sonum ne olacak bilmiyorum.

• Beyler geçen dışarı çıktım. Pazarda yürürken sanki herkes bana bakıyor gibiydi. Dışarda nasıl yürüneceğini bile unutmuş gibiydim. Ayaklarımı Bi fazla bir az açarak bir şeyler yapmaya çalıştım. Biri nasılsın diyince iyiyim siz nassınız falan diyorum. Ama hızlıca. Konuşasım gelmiyor kimse ile. Beyler sizi bilmem de bütün bu aksiliklere rağmen üniversiteye de öyle aman aman gitmek istemiyorum. Yani sanki her şeyden elimi eteğimi çekmiş gibiyim. O kadar yalnızlaştım ki evde bilgisayara bile oturmuyprum: Aktivite olarak , fox tv evlilik takılıyorum arada. Siyasi programlar izliyorum. Arada film izliyorum. Bir de babamın geldiği her akşam vakti ders başında ayak çekiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Greg Lauda -- 3 Nisan 2016; 0:06:25 >

Orijinalden alıntı: Greg Lauda

Bende dersane de yok. Cidden nasıl yaşadığımı düşünüp gqurur duyuyorum kendimle. Tek başıma eğleniyorum ya

Aynen hocam bir odada 7/24 yalniz kendime kucuk surpizler yapiyorum

Ben en son ne zaman dışarı çıktım onu da bilmiyorum o derece kötüyüm zaten gidip gezecek olsam bir kişi bile yok benimle gelecek o yüzden artık onu sorun etmiyorum. Ama ne bileyim kötü ya şu an mesela en sevdiğim arkadaşım marmara hukukta ilk başlar iyi hoştuk ama bayadır onunla da konuşmadık, herkesin ayrı derdi var normal tabi ama üzülüyorum yine de. Kavgalı olmadığım kimse kalmadı herkes bıktı benden, bir an önce gitsem de kurtulsam diyorum. Ne kadar çok istesem de bugun anneme amaan hukuk olmasa da olur yeter ki gideyim burdan dedim. Ben dedim bunu. Ben. Kavgalardan zevk alıyorum resmen hatta bunun için kısmetse olur açıyorum, program bitince kendime söylenmeye başlıyorum falan. Ne diyim gönlümüzdeki hayırlı olsun bu saatten sonra

• kaybolmuş kardeşim gibisin sen yine iyi durumdasın dersaneye gidiyorsun ben de bi de dersane falan da yok bütün gün evdeyim dışarı çıktığım zaman kendimi bi garip hissediyorum sanki bi yerlere takılıp düşcem gibi arabalar desen zaten kaldırımda yürüyor onlara mı bakim kendi labirentimde mi ilerliyim derken baya efor sarf ediyorum ama belli saat geçtikten sonra alışıyorum ama o ilk çıkıştaki adrenalin bana yetiyor genelde. bi de bi korkum var o da tanıdık birilerini görmek sebebiyse kilo falan aldım tipim kaydı gitti başka yerlere zaten o beni tanımazda olurda bi ihtimal benzetir diye (aklında kalan tipime laf gelmesini istemem) öyle yani yalnız değilsin bu yaştaki zihnimiz neler düşünüyor ne hale geliyor bi şey de diyemiyorum artık umarım seneye istediğimiz başarıyı yakalarızda özgür oluruz

• Bu durumdan memnun olan bir ben miyim? Kimseyle görüşmediğim için çok mutluyum,saçma sapan muhabbetleri çekecek halim yok.İyi tarafından bakın bir daha hayatınız boyunca kendi kendinize bu kadar cok kalamayacaksınız.Bu sene iyiki kalmısım diyorum,simdi dershaneyi de bıraktım.Sene sonu sınav olmasa tüm hayatımı bu sekilde geçiririm.Ayrıca aşırı hızlı bir seneydi,gecen seneye göre cok güzeldi.Okuldan nefret etmistim mutlaka onun da etkisi vardır

• Beyler yazilanlarin troll oldugunu umuyorum ama yinede bir tavsiyem olacak bende mezunum ama dershane var onun disinda baska islerim vs oluyor arkadaslarda var ama gecen yil yani 12de hemen hemen yukardaki gibi bir durumdaydim acik lisedeydim cunku ama yinede iyidi cunku insanlardan bikmistim o donem

neyse tavsiyem şu olacak fitnessa yada sinirli arkadaslar icin soyluyorum boksa kick boxa falan yazilin hem haftada 3 4gun disari cikmis olursunuz hem vucudunuz gelisir hareket olur hem stres atarsiniz iyi olur yani tabi siz bilirsiniz yine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahbeazizim -- 3 Nisan 2016; 5:08:05 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Sezai Karakoç
  • İnsanlar da kendi soylediklerinin dışında her seyin troll oldugunu dusunuyolar , nasil boyle dusunebiliyosunuz anlamıyorum gercekten. Adam icini dokmus trollukle ne alakasi var?

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.