< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaranCMK -- 1 Eylül 2025; 23:10:44 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bumrush isimli kullanıcı dolandırıcı
-
-
Arkadaş parayı geri atıp özür mesajı göndermezse yarın hakkında işlem başlatılacak gerekli isimler ve ibanlar var başka bir posttan da @bumrush
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaranCMK -- 1 Eylül 2025; 23:20:0 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
gverenler baskalarının iban isim kullanıyolar. bunların boyunlarını kırmak gerek nacizane
_____________________________ -
Kardeş 2025 te turkiyede internetten noname adama önden para verip dolandirilmayacagina inanmandaki etken nedir?
Geçmiş olsun...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
DH yıllardır dolandırıcıları koruyor. Yıllar önce beni yüksek rütbeli, 10 yıllık bir üye dolandırdı. Foruma onlarca konu açtım, hepsini kaldırdılar. Adminlere mesaj attım, derdimi anlatmaya çalıştım. Olmadı. Bu arada şikayetim sonucu dava açıldı, sonuçlandı, paramı geri aldım, kullanıcı hala forumda...
Hiç çekinmeyin, gerekli yasal işlemleri başlatın. İşlemler hem çok kolay, hem de eninde sonunda paranızı geri alırsınız.
1200 tl gibi komik bir miktar için böyle bir şerefsizlik yapmaz diye düşündüm. Sağolun.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Ayda senin gibi 30 kisiyi dolandirsa 2 asgari ucret cikar.
Madem komik rakam soguk su ic gec.Dolandiriciligin komik rakami olmaz, bunun x lira icin mi yaptin be demekten farki yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Hatırlıyorum hocam. Komedi resmen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Dostum bu miktar için yapmayacağını düşündüğümü söyledim sadece, miktar fark etmeksizin zaten böyle bir şeyin peşine düşerim, olay yapılan şey.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: BaranCMK
Dostum bu miktar için yapmayacağını düşündüğümü söyledim sadece, miktar fark etmeksizin zaten böyle bir şeyin peşine düşerim, olay yapılan şey.Biraz önce beni de dolandırdı bu or evladı. Yetkililer nerde arkadaş? Şunu ipisinden komple banlayın gitsin 400 lira da beni dolandırdı.
levent epik adıyla farklı bir iban atmış bana da.
Ben de maviplanet adlı hesap üzerinden aynı kişi tarafından 1400 tl dolandırıldım
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız.
En Beğenilen Yanıtlar
|
DH yıllardır dolandırıcıları koruyor. Yıllar önce beni yüksek rütbeli, 10 yıllık bir üye dolandırdı. Foruma onlarca konu açtım, hepsini kaldırdılar. Adminlere mesaj attım, derdimi anlatmaya çalıştım. Olmadı. Bu arada şikayetim sonucu dava açıldı, sonuçlandı, paramı geri aldım, kullanıcı hala forumda... Hiç çekinmeyin, gerekli yasal işlemleri başlatın. İşlemler hem çok kolay, hem de eninde sonunda paranızı geri alırsınız. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt