Şimdi Ara

Bulut Altyapısında Yeni Gelişme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
71
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Oracle, Bulut konusunda öncü gelen şirketler arasında yer alıyor. Firmanın üst düzey yöneticileri arasında yer alan John Fowler bu konuda bir açıklamaya gitti. Türkiye’ye yapmış olduğu ziyaret sırasında vermiş olduğu bilgiler ile Oracle Sistem Çözümleri’ne değinen Fowler, bulut çözümünde istenilen noktaya ulaşmak için yapılması gerekenin doğru yatırım olduğunun da altını çizdi.

    Dijital Dönüşüm Konusu Oldukça Önemli

    Dijital dönüşüm, özellikle son birkaç aydır tüm bilişim şirketlerinin üzerinde durduğu konular arasında yer alıyor. Oracle’nin dijital çözümler konusunda müşterinin beklentilerini karşılayabilmek için çalışmalarına son derece büyük hız verdiği bilgisi paylaşıldı. Bunun yanı sıra, tüketicilerin sistemden çok daha büyük bir verim beklediklerinin altı çizildi. Bununla beraber, tüketicilerin firmadan beklentilerinin her geçen gün yükseldiğinin altı çizildi. Özellikle güvenlik konusunda insanların her zamankinden çok daha fazla beklentileri yüksek olduğunun altını çizen Fowler, bu konu hakkında çok yoğun çalışmaların olduğunu ve Oracle sisteminin her geçen gün geliştirilebilmek için çalışmaların varlığından söz etti.

    Güvenlik Ön Planda

    Fowler’in açıklamalarında göre önümüzdeki 10 yıl süresince firmanın en önemli detayları arasında güvenlik bulunuyor. Güvenlik konusu son derece büyük bir öneme sahip. Tam da bu sebepten ötürü küresel ortamdaki tehditlerin tamamı engellenmeye çalışılıyor. Bilgi güvenliğinin üzerinde duran firma, bu konuda yatırım yapmayı ve bu sayede de daha güvenli olmayı amaçlıyor.

    kaynak: https://www.teknolojibakkali.com/bulut-altyapisinda-yeni-gelisme/







  • Vay anasını ya.
    güvenlik önemliymiş. hiç aklıma gelmemişti güvenliğin önemli olduğu. müthiş gelişme, yüzyılın icadı resmen.
    saçma salak habercilik sundu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.