Şimdi Ara

Bulmaca macera oyunu Neighbours back From Hell, mobil cihazlara geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
98
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bulmaca macera oyunu Neighbours back From Hell, mobil cihazlara geliyor



    Yayıncılığını HandyGames'in yaptığı, geliştiriciliğini ise Farbworks'ün yaptığı bulmaca macera oyunu Neighbours back From Hell, mobil cihazlara geliyor.



    Ayrıca Bkz.Hikaye odaklı macera oyunu Embracelet, bu hafta Android'e geliyor



    Daha öncesinde PlayStation 4, Nintendo Switch ve Xbox One için çıkış yapmış olan Neighbours back From Hell, 3 Ağustos'ta iOS ve Android için çıkış yapacak. Oyun şu anda ön siparişe açılmış durumda. Oyun, iOS'ta 46 TL. Oyunun mağaza sayfalarını, oyunun detaylarını ve fragmanını aşağıda bulabilirsiniz.





    Neighbours back From Hell Detayları



    "Schadenfreude" kelimesinin, bir başkasının talihsizliğinden mutlu olma kavramı olarak tanımlanan Almanca bir kelime olduğunu biliyor muydunuz? Bu kavram, Neighbours back From Hell'in ana fikrini oluşturmaktadır. Seyirciyi eğlendirmek ve izleyici sayılarını yüksek tutmak için huysuz komşunuza giderek sürekli çirkin şakalar yapmanızı konu alan bir dizi. 2000'lerin başında TV'deki eğlence şovlarından ilham alan bu fantezide kötü olmak çok güzel bir duygu!



    Neighbours From Hell'in intikamcı yıldız kahramanı Woody olarak, hayali ama çok uygun bir şekilde adlandırılmış TV şovunun 1. ve 2. Sezonlarında ardı arkası kesilmeyen şakalar yapacaksınız. Yaramazlıklarınızı, kötü komşunuzun evinden, Çin, Hindistan ve Meksika'ya götürün ve tatilinin cehenneme döndüğünden emin olun. Hazır iş başındasınız, annesini ve yanınadaki diğer kişileri dahil edebilecekken, maskaralıklarınızı neden sadece komşunuzla sınırlayasınız ki? Ne yapmaya karar verirseniz verin, güvenilir kamera ekibiniz tam orada olacak ve tüm aksiyonu dikkatle izleyecektir. Çarpık yaratıcılığınızın özgürce akmasına izin verebilir ve komşunuzun öfkesini çaresizlik içinde izleyebilirsiniz. Sadece komşunuza veya arkadaşlarına yakalanmamaya dikkat edin, yoksa hem çok sağlam pataklanırsınız hem de TV şovunuz yayından kaldırılır. Öte yandan iyi performans gösterirseniz, komşunuzun hayatında daha fazla kargaşa ve kaos yaratarak reytingleri artırabilir ve prestijli ödüller kazanabilirsiniz.



    Neighbours From Hell 1 & 2 Tek bir pakette yeniden düzenlendi: Komşunuzun evinde, bir yolcu gemisinde ve dünyanın dört bir yanındaki farklı tatil noktalarında geçen 28 bölüm




    • Tüm grafikler Full HD olarak yendilendi

    • Daha akıcı bir deneyim için tüm animasyonların kare hızı iki katına çıkarıldı

    • Mükemmel pusular kurmak için gizlilik, beceri ve stilinizi birleştirin

    • Kullanımı kolay arayüz ve kontroller

    • Mükemmel çizgi film tarzı grafikler

    • Büyük grup müzikleri





     









  • Aga beeee. Ne oynardım bu oyunu. Son oyunları pek sarmasa da ilk üç oyunu efsaneydi.

  • Efso oyun.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çocukluğumun oyunu.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.