Şimdi Ara

Bullterrier cinsi köpek ile ilgili sorularınızı alabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

kuzenimin bullterrier cinsi köpeği var. 5,5 yaşında.2 Haftadır bizde yaşıyor bir çok hareketini tarzını öğrendim.O böyle forum tarzı yerlerle uğraşmaz malum bulterrier cinsi de türkiyede çok nadir olan bi cins o yüzden ilgisi olan varsa cevaplayabilirim

Orijinalden alıntı: Vadocz

Selamlar

kuzenimin bullterrier cinsi köpeği var. 5,5 yaşında.2 Haftadır bizde yaşıyor bir çok hareketini tarzını öğrendim.O böyle forum tarzı yerlerle uğraşmaz malum bulterrier cinsi de türkiyede çok nadir olan bi cins o yüzden ilgisi olan varsa cevaplayabilirim

Selamlar..Biraz geç gördüm bu konuyu ama soru sorulmamış.Benim bir kaç sorum olacaktı.
    Öncelikle bull terier pitbull gibi laboratuar köpeği mi?
    diğer bir sorum ise.Durduk durmadık yere saldırıyoru mu?kısacası dengesiz mi?
    bir sorum daha;dogo argentino mu bull terrier mi?
    Şimdiden teşekkürler.
    Neden bu köpekler derseniz çok seviyorum bu ırkları.Ama her ikisi de çevre için tehlike yaratan köpekler.Büyük sorumluluk isteyecek gibime gelıyor.

• Merhabalar , gerçekten beni şaşırtacak derecede geç gelen bir yazı oldu , köpeği görmeyeli baya oldu ama hala aklımda kalan birsürü şey var bildiklerimi anlatabilirim

Hocam öncelikle bu köpeklerin minyatürleri ve normalleri var. Minyatürler anlayacağınız gibi bi zamandan sonra boyu falan uzamıyor ufak süs köpeği boyutunda kalıyor. Bu cins köpeklerin yavruları da(minyatür-normal) 1000 lira civarında.

Bullterrier internetten araştırdığım kadarıyla bulldog ve terrier cinslerininin ingilizler tarafından köpek dövüşlerini kazanması için melezleştirilmesiyle ortaya çıkmış. Köpeğin gerçekten bilmem kaç ton gücünde çenesi var.

Kesinlikle dengesiz bir köpek değil , sahibinin verdiği eğitime göre gerçekten çok düzgün bir köpek haline getirilebiliyor. Evde bildiğiniz melek gibi oluyor. 6 yıl birlikte yaşamış olsanız bile yapabilceği 1 hareket sizi hala güldürebilir. Köpekle diyaloğumun çok güzel olmasına rağmen kuzenimin 1 komutuyla köpek bana çok sert havlamıştı

Çok korumacı bir köpek , kuzenimin anlattığına göre kuzenimle gezerken sarhoş bir adam görürse hırlıyor , teyzemle gezerken sarhoş bir adam görürse yolunu değiştiriyormuş

Çok çok ağır ve güçlü bir köpek , gerçekten birşeye sinirlendiyse sizi bile arkasında sürükleyebilir. Evde ise tam bir melek. Misafir geldiğinde heyecanlanıyor çok tatlı birşey oluyor. Recep ivediğin dediği gibi perdelerini kaldırınca kedi gibi aslında

Eğer bir bullterrierle 1 saat geçirme fırsatınız olsaydı , ben nasıl dogo ile terrieri karşılaştırabildim diye kendinize kızardınız. o derece ciddi söylüyorum bunu

Sorumluluk gerektirecek bir köpek olduğunu düşünmüyorum , emirlerinize itaat ediyor kesinlikle.

Dipnot : almanya gibi çoğu avrupa ülkesinde çiftleştirilmesi yasak olan bu cins köpekleri , polis gördüğünde silah çekme yetkisine sahip

• Acayip kafaya koydum hocam.2-3 senedir hep istediğim köpek bull terrier.Umarım alırım ve eğitimin de ve sosyalleşmesin de herhangi bir problem yaşamam.Ama minyatür istemıyorum.Bu fotoğrafta ki gibi büyük olacak.
    şu asalete bakın;
     Bullterrier cinsi köpek ile ilgili sorularınızı alabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fosther -- 1 Eylül 2012; 0:21:13 >
  • kuzenimdeki bu resimdekindende büyük. ama o yaşlandı artık iyice ondandır dışarıda bu asaleti taşıyor kesinlikle , evde oynadığınız ufak eğlenceli oyunları dışarıda kabul etmiyor , karizmasının bozulacağını düşünüyor heralde ama evde tam bir melek , gerçek bir dost gibi

keşke ailem beni destekleseydi köpek almak konusunda ya da okulum şehir dışında olmasaydı da bende bullterrier alabilseydim diyorum. Alırsanız fotoğraflarını ve davranışlarını paylaşırsanız sevinirim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.