Şimdi Ara

Bulking 1 bitti - Definisyon mu yapmalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba öncelikle , yardımlarınızı bekliyorum. an itibariyle savaş cebecinin bulking 1 i bitirdim bulking 2 ye başlayacaktım ama başlarsam haziranı buluyor bitmesi ve definisyon için geç kalmış olacağım o yüzden düşüncem bu hafta definisyona başlamayı düşünüyorum sizce doğrumu yapıyorum ? diğer seneye kadar bulka devam edeyim diye düşünüyordum ama çook fazla kilo alırım yağ oranım iyice artar diye tırstım fikir değiştim.

    yaş: 26
    boy:1.80
    kg:92
    yağ oranı: tahmini olarak %20 civarında

    kol:39cm
    gögüs:115cm
    omuz:124cm
    bel:97cm

    fotoğraflarımı ekliyorum 2.fotoğraftaki gibiyken bulking 1 e başladım son resim bulking 1 in bitmiş hali. sizce olmuşmu olmamışmı ? beslenmeyi 4 4 lük yapamasamda çook dikakt ettim , antrenmanıma gene çok dikkat ettim.
    Bulking 1 bitti - Definisyon mu yapmalıyım ?Bulking 1 bitti - Definisyon mu yapmalıyım ?Bulking 1 bitti - Definisyon mu yapmalıyım ?







  • Çok mu zor bişey sordum acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam sana tavsiyem bulk cut doğal adam için zor şeyler. doğal adamın en az uğraşla en fazla verim alacağı şey önce yağları yakmak iyice bi vitaminsiz kalmak sonra ayda max 1.5 kg alarak clean besinlerle büyümek. hem ağırlıkların artacak hem irileşeceksin hemde bu iriliğe rağmen yağlanmayacaksın.
  • Evet hedefim şu lanet olası yağ oranı mı düşürmek bunu da definisyon denen olayla yapmam gerekmiyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boyunuzuda hesaba katarsak yaklaşık 7 kilo yağ yakmanız lazım hocam. Definasyon şart tabiki. 2.5 3 ay güzel bir diyet ve kardio ile yapılamayacak iş değil. Ben de 1.5 aydır definasyondayım. 94 kilodan 90'a düştüm, hedef 86. Boy 188. İyi şanslar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: The BlackMamba 24

    Boyunuzuda hesaba katarsak yaklaşık 7 kilo yağ yakmanız lazım hocam. Definasyon şart tabiki. 2.5 3 ay güzel bir diyet ve kardio ile yapılamayacak iş değil. Ben de 1.5 aydır definasyondayım. 94 kilodan 90'a düştüm, hedef 86. Boy 188. İyi şanslar.

    İnş hocam başladım 9 haftalık savaş cebecinin definisyon program ve beslenme sistemine sonuçları paylaşcam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.