Şimdi Ara

Bulgaristanda İnternet fiyatları TTnet gör!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    25,00лв. ↓60 Mbps/↑10 Mbps
    35,00лв. ↓80 Mbps/↑13.3 Mbps
    50,00лв. ↓96 Mbps/↑16 Mbps

20,00лв. ↓4 Mbps/↑4 Mbps
    25,00лв. ↓12 Mbps/↑12 Mbps
    35,00лв. ↓30 Mbps/↑30 Mbps
    50,00лв. ↓50 Mbps/↑50 Mbps

http://www.ruse-news.com/modules.php?name=prices

kurlar bire birdir. yani 20.00Leva 20.00 TL internette limit falan yok ben kullanıyorum 40Mbps 20 tl. Gece 12 den sonra 100mbit oluyor. + Servis sağlayıcısının kendi sisteminden filmler albümler ücretsiz indirebiliyorsunuz 10mbit hızlarla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semender96 -- 15 Ocak 2011; 23:35:04 >

• her konuya yazmadan rahat etmeyeceksin herhalde?

TTnet ten bin kat daha iyi elbette ama Bulgaristan, Kore - Japonya dışında dünyadaki en uygun f/p oranına internet sunan ülkelerden birisi, Batı Avrupa ülkelerinden çok daha iyi durumda. biraz uç bir örnek yani
  • arkadaşım var orda, köyde yaşıyor.
    aynen 20 levaya uçuyoruz diyor..
    bizde ttnetin kulu olmuşuz işte..
  • başımızdakiler sagolsun..
  • kapıkuleye taşınsak ve bulgaristana kaçak internet kablosu çeksek yakalarlarmı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: amanhem

kapıkuleye taşınsak ve bulgaristana kaçak internet kablosu çeksek yakalarlarmı acaba

n tipi wireless de işe yarar
  • quote:

Orijinalden alıntı: taken21

quote:

kapıkuleye taşınsak ve bulgaristana kaçak internet kablosu çeksek yakalarlarmı acaba

@taken21 çekermi ya okadar kuvatlimi bunu benzeri bi konu bende açmıştım ama sağolsunlar fana paraladılar beni yok reklammı yapıyon sen yok taşın sen buralarda bu fiyatları bizim servis sağlayıcıları görse kalp krizi geçirirler mazalah bg fiyata bak kaliteye bak sen
    http://forum.donanimhaber.com/m_45988017/tm.htm ama benim konu süper onlinede

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ne güzel fiyatlar bi anca bakıp bakıp.
  • 8 lira verdiğim Cepnet' ten soğuttun beni
  • baba buraya ttnet hattından başka birşey gelsın metronet,superonline fark etmez 1 dakika durmuyacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tekno moomce

quote:

quote:

@taken21 çekermi ya okadar kuvatlimi bunu benzeri bi konu bende açmıştım ama sağolsunlar fana paraladılar beni yok reklammı yapıyon sen yok taşın sen buralarda bu fiyatları bizim servis sağlayıcıları görse kalp krizi geçirirler mazalah bg fiyata bak kaliteye bak sen

valla bende tam bilmiyorum ama birkac km menzilleri olması lazım

• Ucuzmuş gerçekten.Bizde ucuzluk bekliyoruz ama zam geliyor:(
  • kızlarıda güzel

internet fiyatlarıda

ama gelirler ve yaşam standartları bizlerin çok çok altında
  • Süper tarifeler...
  • Bulgaristan küçücük ülke yav. Bi istanbul etmez
  • toru topu 8 milyon nüfusu var bizimkinin onda biri kadar..ordaki internet alt yapisiyla bizimkini degistirsek kim bilir google sayfasi bile acilmaz herhalde..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerista

Bulgaristan küçücük ülke yav. Bi istanbul etmez

abi küçük müçük ama

Europen Citizen
  • quote:

quote:

quote:

quote:

super online ın kullandığı bi sistem vardı kablosuz.ondan kurucan sonra satıcan millete.

• quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

quote:

quote:

quote:

quote:

super online ın kullandığı bi sistem vardı kablosuz.ondan kurucan sonra satıcan millete.

vimex midir lte midir bişey ver ama gelene kadar baya yüksek hızlar görebilecekmişi teoride gelirse tabi sanki bizim gelirimiz çok yüksekte mili gelir yüksek ama bişeye yaradığı yok onunu

• bizde uçuyoruz bakın koskoca galatasaray'a stad yaptırdık sonra cem yılmaz ve şener şen'i(usta oyuncumuza hiç yakıştıramadım) kat kat zengin ettik ttnet ile herşey mümkün
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.