Şimdi Ara

BULAŞIK MAKİNASI TAVSİYESİ??? (623. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15.924
Cevap
180
Favori
2.548.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 621622623624625
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ve 30 yıllık makina olan bizimkilerin zamanında gümrükten aldığı yıkama da eşi benzeri olmayan BOSCH SMS6022 makinamiz bugün cortu çekti.



    Yeni makina alacağız bütçe 1300tl

    Ayni performansı alabileceğimiz makina var mıdır?



    Tasarruf istemiyorum ne kadar su tüketimi o kadar iyi yıkama bence.



    Samsung,Siemens,Bosch markalari düşünüyorum öneriniz var mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Osman_E kullanıcısına yanıt
    samsung düşünmeyin. buzdolabı, telefon, tv gibi başarılı değil bu işte
  • agtr A kullanıcısına yanıt
    Eyvallahta en önereceğiniz marka nedir ? Şuan bosch ve siemens aralığındayım.
  • Osman_E kullanıcısına yanıt
    Bosch - Siemens o fiyat aralığında Çelik taban ürün satmaz.Genelde polinox olur tabanlar.Biraz daha ekleyip Almanya üretim Çelik tabanlı olanlara bakabilirsiniz, Arçelik kullananlara sorup Arçelik 6-8 programlı ürünleri düşünebilirsiniz ve ya yine üstüne ekleyip Electrolux ESF5531Low gibi bir modele de bakabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bulaşık makinesi alacağım. Pek anlamam ama 1000 tlye kadar makine lazım. Proğram sayısı en az 3 olduktan sonra fark etmez. Yeter ki yıkaması kurutması kullanımı ve omrü iyi olsun. Arçelik 6233 vestel bm 401 bur de profilo 4223 modelleri var. Profiloda polinox taban olmasa direk alırdım da yorumlar pek iyi değil. Siz ne dersiniz. Farklı marka ve modellere de açığım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, selam.

    Yayla evine yazın kullanmak için fiyatı uygun ve annemi idare edecek bir bulaşık makinası arıyorum. Ne tavsiye edersiniz? Yönlendirmeniz için teşekkür ederim.
  • Arkadaşlar merhaba,

    Bir kaç gündür bu forumda Beyaz Eşya için araştırma yapıyorum kafamda az çok bir şeyler oturabildim. Yeni evleneceğiz ÖTV indirimi bitmeden beyaz eşyayı kapatalım diyoruz.

    Buzdolabı için LG en çok göze çarpan marka gibi, Kurutmalı Çamaşır makinesi ve Bulaşık makinesi için de Electrolux ve AEG avantajlı duruyor. Bütçem aşağıdaki gibi ;

    BUZDOLABI – 2700-2900
    ÇAMAŞIR Makinesi – 2600-2800
    Bulaşık Makinesi – 1450 -1600

    Bu bütçelerde bana bir fikir sumabilir misiniz bir paket oluşturmanız mümkün mü bilen arkadaşların yardımı ricamdır.

    Teşekkürler,
  • Ben 2 sene önce LG buzdolabı aldım .tek kelimeyle harika tek geçerim diyebilmek için dünyadaki bütün dolapları kullanmak gerek.o sebepden belkide her zaman iyi nin iyi mutlaka vardır. Ama LG bence süper pazardan aldığımız marul maydanoz tam 3 hafta aynı tazelikde duruyor ilk alındığı gibi ben n11 sitesinden aldım Bursa'da oturuyorum dolap Şanlıurfa dan geldi kargoyu getiren eleman abi Bursa'da dolapmı kalmadı yaş dedi benim aldığım bu dolap kalmadı evet çok aradım ve orda buldum %11 indirim kuponu kullanarak süper fiyata aldım. Çamaşır makinesi de LG oda İzmir'den geldi servis kuruluma gelince abi süper fiylalara almışsın dedi iki üründe mükemmel.şimdi bulaşık makinesi bakıyorum LG pahalı geldi ama takipimde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yaklaşık 8 ay önce BOSCH SMS30E02TR model bulaşık makinesi aldım makina ilk günden beridir koku yapıyor sanki beklemiş yumurta gibi yumurtalı bir yemeğin suyla karışımı gibi bir koku yapıyor. Biraz araştırdığımda makinanın iç yüzeyinin alt tabakası plastik olduğundan yapabileceğini söylediler ancak ne derece doğru bilmiyorum. makinayı değiştirmek istiyorum servisi çağırsam birşey yaparlar mı? veya koku devam etmesi durumunda değiştirebilir miyim ve en nihayetinde de temiz yıkayan Hiç koku yapmayan bir bulaşık makinesi tavsiye eder misiniz teşekkür ederim.
  • meyymetbaba kullanıcısına yanıt
    bosch grubu yerli üretimlerindeki bu kokunun geçici olduğu birkaç yıkama sonrası geçtiği söyleniyordu 8 ay sürmesi normal değil ama değişim yapacaklarını sanmam ... ben BEKO BM 6006 I aldım kokudan eser yok performansı da iyi ...

    @meyymetbaba
  • Bayberty kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim öneriniz için araştırmalar ve yorumlar içinin polynox olmasından kaynaklandığını söylüyor. ful çelik gövde ve fanlı kurutma sistemi olan modellere yöneleceğim
  • meyymetbaba kullanıcısına yanıt
    beko 6006 aradığınız özelliklere sahip, full çelik ve fanlı kurutma ...https://forum.donanimhaber.com/beko-bm-6006-i-bulasik-makinesi-incelemesi--126014142#126014142

    @meyymetbaba
  • Üstad merhaba,

    grundig GDF 6501 modelinde ciddi bir indirim var Hepsiburada'da. 1200 TL şu anda.

    Bu makineyi önerir misiniz? 2000 TL kadar bütçe ayırabilirim ama eğer bu cihaz iyi ise daha fazla para vermeye gerek var mı başka bir makineye? Evet diyorsanız hangi makineyi önerirsiniz acaba?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ugur31 -- 28 Mayıs 2017; 20:33:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: meyymetbaba

    Arkadaşlar yaklaşık 8 ay önce BOSCH SMS30E02TR model bulaşık makinesi aldım makina ilk günden beridir koku yapıyor sanki beklemiş yumurta gibi yumurtalı bir yemeğin suyla karışımı gibi bir koku yapıyor. Biraz araştırdığımda makinanın iç yüzeyinin alt tabakası plastik olduğundan yapabileceğini söylediler ancak ne derece doğru bilmiyorum. makinayı değiştirmek istiyorum servisi çağırsam birşey yaparlar mı? veya koku devam etmesi durumunda değiştirebilir miyim ve en nihayetinde de temiz yıkayan Hiç koku yapmayan bir bulaşık makinesi tavsiye eder misiniz teşekkür ederim.

    Hocam daha önce de yazmıştım, belirttiğiniz koku bizim çelik tabanlı alman üretimi SN26M883TR modelli makinede de var, tam olarak çürük yumurta kokusu. Polinox olmasıyla alakası yok, araştırmalarım sürüyor fakat bir çözüm bulamadım. Firmanın servisi de ipe un seriyor bu konuda, bizi yalancı çıkarmak için elinden geleni yapıyor, servis faciası da yaşıyoruz iğrenç çürük yumurta kokusuyla beraber. Siemens, Bosch ve Profilo makinelerde bu sorun çok sık karşılaşılıyor diye biliyorum, daha önce yazdığım gibi, işyerimdeki 3 programlı 650TL'lik Beko ise tam canavar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Aşağıdaki ürünü uzun süredir kullanıyorum akmaz kokmaz ayarlanabilir seleleri bulaşıkları iyi istifleme ye yardımcı olması çok harika , Diğer ünlü markalarda olan çizme problemi kesinlikle olmadı. Bulaşıklar tertemiz sorunsuz yıkanıyor. Şiddetle yeni evlilere ve makine. yenileyeceklere tavsiye ederim. diğer beyaz eşyaları ne alırsanız alın ama bulaşık makinesi biraz sıkıntılı ürünlerdir, bu makine sizi üzmez makineyi aldırdığım diğer akrabalarımda var gelen tepkiler ve haberler güzel . .


    www.gittigidiyor.com/beyaz-esya/bulasik-makinesi/hotpoint-ariston-lfb-4m010-tk?Spec=%5BMarka~Hotpoint-Ariston%5D




  • quote:

    Orijinalden alıntı: yavuzazgin

    ARKADAŞLAR profilo bm 3003 modeli siparişi verdım az önce hızlıal dan 645 tl ye inşallah pişman olmam

    vay be 7 sene olmuş makina maaşallah hala taş gibi. bir kere tık demedi. Forumdaki üstatlar sağolsun o zaman bunu tavsiye etmişlerdi.
  • Bulasik makinesi incelemekten yoruldum ve butcemi 1800 - 2000 dusunurken vazgectim beko 6006 i aldim. 1099tl. Her makineye olan yorumu okudukca insan hepsinden soguyor. Bakalim bu beko 6006 sorunsuz cikar ins:)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu modeli kullanıyorum. Şimdilik memnunum. Ne kadar az program o kadar az arıza

    https://www.arcelik.com.tr/bulasik-makinesi/6343-i-bulasik-makinesi.html
  • Sorunsuz bir bulaşık makinası arıyorum. Bütçe sorunu yok. iyi yıkasın, sorun çıkarmasın kafi.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: a.f.y.

    Sorunsuz bir bulaşık makinası arıyorum. Bütçe sorunu yok. iyi yıkasın, sorun çıkarmasın kafi.

    Merhaba,

    Beyaz:

    Miele G 6620 SC
    Bosch SMS88MW00T
    Siemens SN278W00MT
    Electrolux ESF8635ROW

    Gri:

    Miele G 6720 SC
    Bosch SMS88TI06T
    Siemens SN278I06TT
    Electrolux ESF8810ROX

    Şahsi fikrim bulaşık makinesi konusunda tek geçilecek markanın BSH grubu ürünleri olduğudur. Miele dayanıklılığı ile ön plana çıkan fiyatıda oldukça yüksek bir ürün. Electrolux BSH grubuna alternatif olabilecek bir marka.

    Kendi sıralamam isteğinize bağlı olarak gri veya beyaz modellerde;

    BSH>Electrolux>Miele şeklinde olur.
  • 
Sayfa: önceki 621622623624625
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.