Şimdi Ara

Bugüne kadar 46 milyon Apple Watch satıldığı tahmin ediliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Apple bugüne kadar kaç Apple Watch sattığını henüz resmi olarak doğrulamadı. Nedendir bilinmez Apple’ın finansal sonuçları açıklanırken Apple Watch genellikle diğer cihazlarla gruplandırılıyor ve mevcut çeyrekte veya genel olarak kaç adet sattığını öğrenemiyoruz.

     

    Ayrıca Bkz.Apple Watch bir kişinin daha hayatını kurtardı
    Ancak Asymco analisti Horace Dediu'nun verilerinin doğruluğuna inanacak olursak, Apple bugüne kadar yaklaşık 46 milyon adet Apple Watch satmış gibi görünüyor. Dediu ayrıca kullanıcı tabanının yaklaşık 40-43 milyon olduğunu tahmin ediyor.

     


    Apple Watch, 2018'e de hızlı girdi 


    Analistin verileri, 2018'in ilk çeyreğinde 4 milyondan fazla Apple Watch sevkiyatı yapıldığını ortaya koymuş durumda. Yani 3 milyonun altında Apple Watch satışı yapıldığı tahmin edilen 2017'nin ilk çeyreğine kıyasla önemli bir artış söz konusu.

     

    Sonuç olarak bu rakamların resmi bir dayanağı olmadığı için kesin bir kanıya varmak zor ancak eğer doğruluk payı varsa Apple'ın giyilebilir teknoloji sektörünün lideri olduğu ortada.







  • Alan alıp kullansın lafım yok ama teknolojik cihaz olarak ben bunun hiç bir faydasının olduğunu düşünmüyorum. Alıp kullanırsam renkli dijital ekranlı saat diye kullanırım, neymiş bildirim geliyormuş, kolundan okuyorsun da yanından kaydırıyorsun da, saat tamircisi gibi uğraşman lazım bununla, belki on yılda bir koşarken kronometresini falan kullanırım, yani ne bileyim bıcır bıcır ekranda bir şeyler yapmaya çalışmak bana göre değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tostumm -- 5 Mayıs 2018; 13:1:30 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tostumm

    Alan alıp kullansın lafım yok ama teknolojik cihaz olarak ben bunun hiç bir faydasının olduğunu düşünmüyorum. Alıp kullanırsam renkli dijital ekranlı saat diye kullanırım, neymiş bildirim geliyormuş, kolundan okuyorsun da yanından kaydırıyorsun da, saat tamircisi gibi uğraşman lazım bununla, belki on yılda bir koşarken kronometresini falan kullanırım, yani ne bileyim bıcır bıcır ekranda bir şeyler yapmaya çalışmak bana göre değil.
    Çok yanlış gelmişsiniz. Nefes alsın yeter diyorsanız, o zaten mevcut
    Bugüne kadar 46 milyon Apple Watch satıldığı tahmin ediliyor




  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    Vay be efsane....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: esmerbuyucu

    Çok yanlış gelmişsiniz. Nefes alsın yeter diyorsanız, o zaten mevcut


    Alıntıları Göster
    Bunların içinde hesap makinesi, oyun bile olanları vardı, oynadım mı hayır. Bana göre Apple watch ekran ve kasa kalitesi dışında bunlardan bir üstünlüğü yok, çünkü pratikte içindeki özellikler kullanılamaz diyorum. O kadar küçük bir şeyle uğraşmak beni rahatsız ediyor, hani kör düğüm olmuş bir düğümü çözmek, iğne deliğinden iplik geçirmek gibi bir hissiyat bununla uğraşmak. Alırsam ilk zamanların hevesiyle kurcalarım peki ya sonra 5 inch telefonlar beğenilmezken bunla mı uğraşacağım. Bildirim olsun diye aldık diyelim, zaten telefonlardan ne kadar süre uzak kalıyoruz ki, şu cihazlardan uzak kaldığımız iki dakikayı bırakalım da çok önemli şeylerden habersiz kalalım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tostumm -- 6 Mayıs 2018; 17:20:50 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.