Şimdi Ara

Bugün yaptığım kaza -İSTANBUL ANKARA OTOBANI- (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
4.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Gecmis olsun. Bana gore polislerin kabahati var. Buna benzer bizimde basimizdan olay gecti. Maalesef polisler isini geregince iyi yapmiyor bu kaza olaylarinda. Ellerine bir uyari levhasi alarak yavasla veya dur diye isaret etmek yerine elleriyle hiz dusurle dur arasi hareket yapiyorlar. Bizim kazamizda yola dokulen mazottan dolayi kaydik ve emniyet seridindeki araca arkadan carpmistik. Isin uzucu yani polis bizi arabadan cikarmak icin mudahale bile etmedi. Cikin aracin icinden dedi. Sonra basti gitti. Kemer takili olmasa bizde buyuk ihtimal aractan firlardik. Yuz metre ilerimizde iki ayri kaza olmustu bu kayganlik yuzunden. Polisler ihmalkar davranabiliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: caiz2005

    Gecmis olsun. Bana gore polislerin kabahati var. Buna benzer bizimde basimizdan olay gecti. Maalesef polisler isini geregince iyi yapmiyor bu kaza olaylarinda. Ellerine bir uyari levhasi alarak yavasla veya dur diye isaret etmek yerine elleriyle hiz dusurle dur arasi hareket yapiyorlar. Bizim kazamizda yola dokulen mazottan dolayi kaydik ve emniyet seridindeki araca arkadan carpmistik. Isin uzucu yani polis bizi arabadan cikarmak icin mudahale bile etmedi. Cikin aracin icinden dedi. Sonra basti gitti. Kemer takili olmasa bizde buyuk ihtimal aractan firlardik. Yuz metre ilerimizde iki ayri kaza olmustu bu kayganlik yuzunden. Polisler ihmalkar davranabiliyor.

    Hocam bu ülkede hiç bir yer güvenilir değil,gerçekten avrupada felan olsam direk dava açar eminim kazanacağıma .ama burası türkiye saçmalıklar ülkesi,su an haberlerde üç beş saniye çıkabilirdim sayelerinde şükürler olsun birseyimz yok




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.