Şimdi Ara

BUGUN TV ALICAM LÜTFEN YARDIM (05.07.2011)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese merhaba bugün tv alıcam akşama kadar karar vermem lazım 2 model arasında kaldım

samsung 46d6000

http://www.bimeks.com.tr/urun/117805/samsung-46d6000-117-3d-led-tv.aspx

ve lg 47lw5500

http://www.bimeks.com.tr/urun/118755/lg-47lw5500-120-ekran-3d-led-tv.aspx

hangisini almak daha mantıklı ya da benzer fiyata daha iyi ürün bulunabilirmi aslında kafamda samsung plazma 50c7000 vardı ama hiçbiyerde kalmamış

önerileriniz için şimdiden tşk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ay61n -- 5 Temmuz 2011; 13:56:26 >

• 3D bir TV almayı düşünüyorsanız FPR teknolojisine sahip LG LW modelleri derim kesinlikle, yok eğer plasma alacağım derseniz mutlaka panasonic modellerine bakın. En iyi tasiye ise kesinlikle almadan önce tüm ayarlarını kurcalayarak bir teknomarkette deneyimleyin.
  • yorumun için sağol üstteki 2 tvden birini alıcam panasoniclerin iyi plazmları çok uçuk fiyata satılıyo

LG 100hz samsung 200hz yazıyo ama lgdeki 600hz olayını anlamadım
  • O LG de 600Hz olayı yok. LW serisi ile ilgili aradığınız herşey burada var:

LG Cinema 3D TV / LG FPR Gözlük Teknolojisi - 2011 LW Serisi (LW4500,LW5500,LW570S,LW650S)[ANA KONU]
  • LG'nin, Cinema 3D TV için geliştirdiği Fpr gözlükler sadece LG'nin LW serilerinde kullanılıyor.Fpr gözlükler, SG gözlüklere göre daha parlak ve kalitesi yüksek görüntü sağlar. LW5500 tercih etmenizin iyi bir seçim olacağını düşünüyorum.
  • yorum yapan arkadaslara tesekkur ederim tv aldim konu kapanabilir
  • Ne aldınız acaba? Merak ettim seçiminizi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ay61n

yorum yapan arkadaslara tesekkur ederim tv aldim konu kapanabilir

Öncelikle hayırlı olsun . Güle güle kullanın.

Fakat Ürünü aldıktan sonra en azından yardımda bulunmuş arkadaşlara bilgi açısından ne aldığınızı yazsaydınız daha etik olurdu bence..
  • quote:

Orijinalden alıntı: deyvidey

quote:

Orijinalden alıntı: ay61n

yorum yapan arkadaslara tesekkur ederim tv aldim konu kapanabilir

Öncelikle hayırlı olsun . Güle güle kullanın.

Fakat Ürünü aldıktan sonra en azından yardımda bulunmuş arkadaşlara bilgi açısından ne aldığınızı yazsaydınız daha etik olurdu bence..

+1
  • ++++++++++1
  • tez zamanda sigortaların atsın emi.insan bi tesekkür eder şu yardım edenlere.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.