Şimdi Ara

Bugün son karar verilecek. Yeni astramı peugeot 308 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadasıma bugün araç alacağız. 2 model arasında karar vermek durumundayız.
    1-yeni astar hb 1.3 dizel enjoyactive 53000 tl
    2- peugeot 308 1.6 dizel otomatik active 53000 tl

Bugün öğlene kadar almak zorunda, sizce hangisini secmeli. Yorum yazanlara şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkaf -- 18 Aralık 2013; 10:04:42 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

SURGEON(tibet serveri),SURGEON(pasific),illusionist, Shdwsamurai, C0ND0M(venus), Kensei, OpiaT, AngoriaN, BigStorm, SurreaL, MagicStorM, FlashMan, DarkSmoke, BigSensei, BlackLegenD, ShadowFirE, BlackRangeR, FireSlayeR, DarkSamurai, DarkSensei, DarkStroke, MaDClouD, DarkSoldieR, _DuTy_, KingDragoN, MadWinD, GhostSlayeR, DarkRaideR, Nel, NightLeoN, DarkBravE, NightStrokE, BraveDragoN, GoldenFisT, EyrioN, MadRaideR, MaDeviL, MadKinG(hera)
  • kısa bir süre sonra 308 in kasası değişecek. astra daha doğru tercih olur
  • 308'in yeni platformda üretilmesi yani araç üzerinde yeni teknolojiler kullanılması, PSA grubunun yakıt ekonomisi üzerine bakıldığında ve 2014'ün en iyileri arasında finale aday olması 308'i tercih edilebilir kılıyor. Astrada segmentteki en yakışıklı araba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    SURGEON(tibet serveri),SURGEON(pasific),illusionist, Shdwsamurai, C0ND0M(venus), Kensei, OpiaT, AngoriaN, BigStorm, SurreaL, MagicStorM, FlashMan, DarkSmoke, BigSensei, BlackLegenD, ShadowFirE, BlackRangeR, FireSlayeR, DarkSamurai, DarkSensei, DarkStroke, MaDClouD, DarkSoldieR, _DuTy_, KingDragoN, MadWinD, GhostSlayeR, DarkRaideR, Nel, NightLeoN, DarkBravE, NightStrokE, BraveDragoN, GoldenFisT, EyrioN, MadRaideR, MaDeviL, MadKinG(hera)
  • Hayırlı olsun. Ben arkadaşınız yeni 308 alacak zannettim meğer eskisiymiş. Astra alarak doğru tercih yapmış.

Orijinalden alıntı: serkaf

Arkadasıma bugün araç alacağız. 2 model arasında karar vermek durumundayız.
    1-yeni astar hb 1.3 dizel enjoyactive 53000 tl
    2- peugeot 308 1.6 dizel otomatik active 53000 tl

Bugün öğlene kadar almak zorunda, sizce hangisini secmeli. Yorum yazanlara şimdiden teşekkürler

ASTRA!

• 308 in kısa sürede kasası değişecek bu nedenle iyi indirimler alınabilir. ayrıca astra nın 1.3 dizelinden şikayet edenler vardı performans açısından onun için denemen lazım. birde fransız araçları daha az yakıyor onu da göz önünde bulundur derim.
    Türkiye ile alâkası olmayan John Perkins kitabındaanlatıyor;Kendi otomobilini üretemeyen ülkeye borç verip otobanlaryaptırırız.onlara arabalarımızı satarbankaları satınalırız.O bankalar halkakredi verip araba almalarınısağlarız.Böylece verdiğimizkrediyi arabamızı satarak gerialırız faiziyle.O ülkeye dünyabankası yada kardeşkurumdan kredi verir.krediASLA ülkenin hazinesine gitmz,projeyapan bizimşirketlerin kasasınagirer.Enerjisantrali,sanayi,liman,havayolları yapılır. insanların işeyaramayan betonyığını ülkedekibirileri nemalandırılır.Ülke borcun altına sokulur. Planböyle işler.Sonunda tetikçiler olarakgiderderiz;"Bizeborcunuzvar ödeyemiyorsunuz,petrolünüzü satın,doğalgazınızı bize verin,askeri üslerimize yergösterin,askerlerinizi savaştığımızbölgelere gönderin,BirleşmişMillletler de bize oyverin!Elektriksukanalizasyon sistemlerinizi özelleştirin!Amerikanşirketlerine yada çokuluslu şirketlere satın"Sosyal hizmetleri,teknik sistemleri,eğitim kurumlarını,sağlık kurumlarını,adli sistemleri ele geçiririzBudarbelerserisidir.
  • astraya da 1.6 dizel gelir 1-2 sene icinde. Al birini vur otekine

vitesi çat diye 4"e taktım debriyajı kontrollüce bırakmaya başladım. direksiyonu çok hafif sola kırdım bu araba düşen motor devrini kompanze edebilmek için gaza çok kontrollü ufak dokunuşlarda bulundum.vitesi çat diye 4"e taktım araba birden ok gibi uzadı bi sağ şeride geçtim bir anda 210 gibi bi süratle önüne geçtim 5 e attım. vitesi çat diye 4"e taktım hızım 100"e ya düştü ya düşmedi derken sağ ön tekerlek bir çukura düştü aman yarabbim araba en küçük civatasına kadar sallandı
  • astra daha yakisikli

308 daha guclu ve ekonomik bi motoru var bildigim kadariyla

gercekten zor bi secim
    ben performans aradigim icin kararim 308 olurdu gozum astrada kalsada yolda gidisiyle tatmim ederdim kendimi :))

Bugün son karar verilecek. Yeni astramı peugeot 308 mi?

Mercedes-Benz 1993 200e w124 kasa (kare motor-8tuş klima) Hyundai Accent 1.3lx benzin+lpg(lovato) gümüş gri
    1.33 toyota corolla (2015)& 1.6 toyota verso (2012)
  • 45000TL civarina Leon alin daha mantikli. Hem de benzinli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun aramıza hoşgeldin...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.