Şimdi Ara

Bugün son gün MONSTER® Q61MS-16F34 15.6'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu iki ürün arasında kaldım.Fiyatları birbirine çok yakın monster in kampanyası bugün sona eriyor.Laptop u ekimde veriyorlar.Sizce monsterin müşteri hizmeti ve teknik servisinde sorun olur mu?Monster daha üstün özelliklere sahip.Sizin de fikirlerinizi alabilir miyim?
    Teşekürler...
    MONSTER® Q61MS-16F34 15.6"
    Asus N56VZ-S4016V Notebook

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blckbrd -- 31 Ağustos 2012; 0:52:19 >

• Arasında kaldıgın pc ile uçurum var nerdeyse. Fiyat da aynı. Servisi ve hizmeti iyidir genel olarak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Parasi neyse verelim de istedigimiz fizigi satin alalim be. -Tyrion Lannister

• monsterin özellikleri iyi fakat tam olarak bilgi sahibi olmadığım bir marka.Aranızda kullanan arkadaşlar varsa fikirlerini paylaşırlarsa çok iyi olur.

Monster alirsan beklersin. Tek dezavantaj bu. Laptopun kalitesi ve musteri destegi iyidir. Bir sorun olursa sorununu cozecek yetkili servisi vardir merak etme.

• MSI GT60 ın unbranded versiyonuymuş bu monsterdaki, soğutması ve ses sistemi aynı msi ile sadece dış görünüşünde farklılık var diye okudum yabancı forumlarda kesinlikle monster yani aralarında uçurum var asusla
    Laptop eline geçene kadar gecikme falan olabilir biraz sinir krizine falan girebilirsin ama eline geçince hepsi geçer sorun yaşayacağını sanmıyorum servisle bi telefon uzağındalar yardımcı oluyorlar her konuda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 31 Ağustos 2012; 3:07:32 >
    MONSTER® ABRA A7 V5.2.1 17.3"
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • saka gibi soru olmus , bir an kendime kamera sakası yapılıyor sandım tabi ki ; monster acık ara ...

Orijinalden alıntı: djsuha

saka gibi soru olmus , bir an kendime kamera sakası yapılıyor sandım tabi ki ; monster acık ara ...

evt bu ikisi arasında nasıl kaldı merak ettim:)
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.