Şimdi Ara

Bugün matematik yazılısını 5 dkda bitirdim (Diğer notlar eklendi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
1.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • Yanlış anlaşılmasın kesinlikle hava atmak vs. için söylemiyorum. Hatta kendimden ve okuldam utanıyorum. Geçen geometri yazılısında dörtgenin iç açılar toplamı soruldu. Arkadaş neden bu kadar basitleşti yazılılar? Geçen yıl zorlanıyordum. Şimdi 3 yazılıya girdik üçünün de notları şu şekilde;

Mat-100
    Geo-100
    Edebiyat-99

Matematik yazılısı 5 dk. Geometri 10dk. Edebiyat 10 dk civarı sürdü. Sizin okulda da tabiri caizse ''basitleşme'' var mı? Merak ettim. Geçen yıl böyle değildi.

Bu arada bu notlar performans ödevleriyle düşecek zaten ama yine de merak ettim

EDİT: Bugün dil anlatım ve biyoloji de yaptık onlar da şu şekilde;

Biyoloji-95 100 arası
    Dil Anlatım-90 üzeri

Dil anlatımda bir süpriz olmazsa notlar bu şekilde gelecek. Allah belasını versin hocaların. Şimdi okuldaki herkes başarılıyım havasında geziyor, hepsinin burnu havada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sutlugahve -- 8 Kasım 2013; 23:15:48 >

• Endüstri meslek lisesi detected nerede bize iç açı bütün konuları analikle birlestirip soracaklar 70 al bizim yazilidan helal olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nayır

Endüstri meslek lisesi detected nerede bize iç açı bütün konuları analikle birlestirip soracaklar 70 al bizim yazilidan helal olsun

Endüstri meslek değil Düz liseydi, biz anadolu olduk. Yeni gelenler ticaret meslek. Kendimden utanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sutlugahve

quote:

Endüstri meslek lisesi detected nerede bize iç açı bütün konuları analikle birlestirip soracaklar 70 al bizim yazilidan helal olsun

Endüstri meslek değil Düz liseydi, biz anadolu olduk. Yeni gelenler ticaret meslek. Kendimden utanıyorum

Yakın tahminde bulundum aslinda daha sanslisin okul puanin yuksek gelir

• quote:

quote:

quote:

Okul birincisiyim, oradan da yararlanacağım gibi. Aslında sizlere haksızlık yapıldığını düşünüyorum kardeşim. Bize küfür etmekte sonuna kadar haklısınız

• quote:

quote:

quote:

quote:

Okul birincisiyim, oradan da yararlanacağım gibi. Aslında sizlere haksızlık yapıldığını düşünüyorum kardeşim. Bize küfür etmekte sonuna kadar haklısınız

Senin yerinde olmak isterdim dogrusu bakalim matematik icin 100 sayfa soru cozdum bakalim sonuc ne gelecek biliyorum yine.50-60 arasi bisey alirim

• sutlugahve kullanıcısına yanıt
    Ortaokulda çalıştık çabaladık iyi bir anadolu lisesini tutturduk, çalışmayanlar düz liseye gitti. Biz anadolu lisesi sınavlarından 45 almak için bile deli gibi çalışırken, düz lisede hiç takmayanlar 70leri 80leri aldı. Okul katsayısı zaten kalktı. Adaletsizlik ne diyeyim.
    Ama düz lisedeki okul 1.lerinin çoğu anadoludaki en kötüleri bile geçemiyor denemede (bizzat şahit oluyorum) Tabi istisnalar var.

Neyse yolun açık olsun ne diyeyim, bize yazık oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sananebe123 -- 7 Kasım 2013; 17:16:05 >
  • bizim burdaki gürpınar düz lisesi 1.si biri var, geçen fen bilimleri geometri sınavından 4 net yapmış.
  • Bizim burda da duz liseye giden bir cocuk var (ben) fen bilimleri geometri denemesinden 17 net yapmis

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgikutusu

Ortaokulda çalıştık çabaladık iyi bir anadolu lisesini tutturduk, çalışmayanlar düz liseye gitti. Biz anadolu lisesi sınavlarından 45 almak için bile deli gibi çalışırken, düz lisede hiç takmayanlar 70leri 80leri aldı. Okul katsayısı zaten kalktı. Adaletsizlik ne diyeyim.
    Ama düz lisedeki okul 1.lerinin çoğu anadoludaki en kötüleri bile geçemiyor denemede (bizzat şahit oluyorum) Tabi istisnalar var.

Haklısın kardeşim ama galiba o istisnalardanım bende. Günlük 5-6 saatlik çalışma sürem var. Yanlış anlama sonradan akıllananların olduğunu söylemek için yazıyorum bunları ama istersem okul birincisi istersem sonuncusu olayım ne olursa olsun a.liselerine karşı mahcupluğum var. Allah yardımcımız olsun hepimizin.

@muhalefet adam: Şu an denemelerde 100 net yapıyorum (ygs-11-12 dahil) fakat günde 1 saat çalışsam bile yine de düz lisede birinci olabilirim çünkü o kadar dandik bir lise. Kimse takmıyor kardeşim. Kesinlikle size haksızlık yapılıyor az önce a.l den biri ile konuştum düz liseye geçmek istiyor, tavsiye ederim.

Bu arada saat 11:30da okul bitiyor. Siz de düşünün bence düz liseyi. Nasılsa okulların pek katkısı yok.

EDİT: çalışmamaktan daha çok, bir yakınımı kaybettiğim için son yıl sbsden düşük aldım ve bu yüzden düz liseye gittim. Lütfen tüm düz liseleri kötü yargılamayın. (Hayır biliyorum hepsi kötü ama ağrıma gidiyor lan )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sutlugahve -- 7 Kasım 2013; 17:57:47 >

• quote:

quote:

Haklısın kardeşim ama galiba o istisnalardanım bende. Günlük 5-6 saatlik çalışma sürem var. Yanlış anlama sonradan akıllananların olduğunu söylemek için yazıyorum bunları ama istersem okul birincisi istersem sonuncusu olayım ne olursa olsun a.liselerine karşı mahcupluğum var. Allah yardımcımız olsun hepimizin.

@muhalefet adam: Şu an denemelerde 100 net yapıyorum (ygs-11-12 dahil) fakat günde 1 saat çalışsam bile yine de düz lisede birinci olabilirim çünkü o kadar dandik bir lise. Kimse takmıyor kardeşim. Kesinlikle size haksızlık yapılıyor az önce a.l den biri ile konuştum düz liseye geçmek istiyor, tavsiye ederim.

Bu arada saat 11:30da okul bitiyor. Siz de düşünün bence düz liseyi. Nasılsa okulların pek katkısı yok.

EDİT: çalışmamaktan daha çok, bir yakınımı kaybettiğim için son yıl sbsden düşük aldım ve bu yüzden düz liseye gittim. Lütfen tüm düz liseleri kötü yargılamayın. (Hayır biliyorum hepsi kötü ama ağrıma gidiyor lan )

ben haksızlık ediliyor demek veya kötülemek için söylemedim, söylediğim kişi aynı zamanda yakın arkadaşım onu biraz tiye alarak söyledim yukarıdaki arkadaş da yanlış anlamış

• Fen lisesindeyim. Her gün zorlaşıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhalefet adam

quote:

quote:

ben haksızlık ediliyor demek veya kötülemek için söylemedim, söylediğim kişi aynı zamanda yakın arkadaşım onu biraz tiye alarak söyledim yukarıdaki arkadaş da yanlış anlamış

Bu sistem böyle gitmez bütün liseleri meslek yapsınlar

• quote:

Orijinalden alıntı: JussTech

Bizim burda da duz liseye giden bir cocuk var (ben) fen bilimleri geometri denemesinden 17 net yapmis

Boşver hocam ; yıl sonuna kadar yükseltirsin merak etme

• atat54 kullanıcısına yanıt
    Insallah :)

• sutlugahve kullanıcısına yanıt
    11.30 da mı çıkıyorsunn?? Ben ancak 16.00da evde oluyorum.
    Çok büyük avantajların var, 11.sınıfta arkadaşlarımla düze geçmeyi bile düşünmüştük okul puanımızı yükseltmek için. Hoca ve ders farkı olmasa ve biraz daha zorlasalar bir dakika bile düşünmeden geçerdim heralde. Mesela biz haftada 6 ders matematik görüyoruz.
  • quote:

4koldum okul puanı 1300 kişi geri attı. sınavlardan 45-50 aldım, şu yazıların aynısını ben de yazdım ama aldığım eğitimi başka yerde alamazdım. düz liseye gitseydim 20 k olur okul puanıyla 3k öne geçerdim en iyi ihtimalle.
  • o işler değişti, artık herkes lise okuyacak, mecbur. Haliyle kimseyi sınıfta bırakamazlar. Adam kalsın sınıfta 2 yıl, hani lise zorunluydu? Okuyanda geçecek okumayanda. Sorun nereden kaynaklanıyor peki? Ampul der ve noktayı koyarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frederchopen -- 7 Kasım 2013; 20:19:10 >
  • ahmet// kullanıcısına yanıt
    sadece 1300 kişi mi attı 45-50 ile??
  • bende mezunum geçen sene lise 4 olmamıza rağmen proje ödevi de verdiler bir sürü ıvır zıvır ödev de hazırlattılar hatta edebiyat hocası o kadar zorlayıcı ezbere dayalı sorular sormuştu aynı şekilde diğer hocalarda böyleydi üstüne üstlük bazıları çalışalım diye dersleri boş bıraktıklarında sınıf da kendini bilmezler çalışmamızı etkileyecek derecede ses gürültü müzik ne varsa açan oldu adam akıllı bir hoca gelip de aşağılamadı ne de disipline gönderdi okul zamanım geçen sene hep israf oldu hayırlısı
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.