Şimdi Ara

Bugün kavga ettim , ve kendimden nefret ediyorum !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
2
Favori
4.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 7 Aydır boksa gidiyorum , ve bugün benle aynı fizikte bi arkadaşla kavga ettik çocuk beni haşat etti , gözüm gitti , kafamın heryeri şiş , hadi hepsini geçtim !

    Sol kaburgama öyle bi tekme vurduki , şuan nefes alırken bile acı çekiyorum , sağa sola dönerken bi acı , eğilirken bi acı , gülerken bi acı , böyle duruken bile çok ağrıyo . Çocuk hiç bi eğitim almamasına rağmen ... Nefret ediyorum kendimden ! Boks hiç bi işe yaramıyo 7 ayım boşa gitti , belkide bende yetenek yoktu . Her neyse nolcak bu kaburgam ? Evdekilere top oynarken düştüm dedim , yediler . ama kaburgamı söylemedim napmam lazım lütfen yarım :( ?



  • güncel
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AşKAcıSIzorMoruk

    7 Aydır boksa gidiyorum , ve bugün benle aynı fizikte bi arkadaşla kavga ettik çocuk beni haşat etti , gözüm gitti , kafamın heryeri şiş , hadi hepsini geçtim !

    Sol kaburgama öyle bi tekme vurduki , şuan nefes alırken bile acı çekiyorum , sağa sola dönerken bi acı , eğilirken bi acı , gülerken bi acı , böyle duruken bile çok ağrıyo . Çocuk hiç bi eğitim almamasına rağmen ... Nefret ediyorum kendimden ! Boks hiç bi işe yaramıyo 7 ayım boşa gitti , belkide bende yetenek yoktu . Her neyse nolcak bu kaburgam ? Evdekilere top oynarken düştüm dedim , yediler . ama kaburgamı söylemedim napmam lazım lütfen yarım :( ?

    Belki karşındakide 17 ay filan boksa gitmiştir




  • Boksta tekme olduğunu ilk kez senden duyuyorum.

    Beynin hasar almış sanırım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cyborg88

    Boksta tekme olduğunu ilk kez senden duyuyorum.

    Beynin hasar almış sanırım.

    nerenden okuyosun ? ben 7 aydır boksa gidiyorum , o çocuguda tanıyorm hiç bi spora gitmiyo , kaburgama tekme vurdu
  • Boks a birilerini dövmek için mi gittin?
  • Boksa gitmese bile sokakta tecrübe kazanmıştır belki o çocuk.
  • 7 ay gidip birşey beceremediysen diyecek laf bulamıyorum birader
  • 7 ay boksa gidicem ve hiç bir eğitim almamış sadece sokak tekniğiyle bana saldıran çocuk beni dövücek ilginç.
  • Boksa adam dövmek için yazıldıysan iyi bile olmuş, kaburgana gelince ailene söyle derim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bleeeed -- 16 Ekim 2012; 22:30:06 >
  • 7 Ay boksa gittim ben herkesi döverim gibisinden davranıp sağa sola sataşırsan tabi dayak yersin
  • nedense boksa adam dövmek için giden herkes dayak yiyor...
  • Öncelikle yaşınız kaç ? Bu arada 3 yıl boksa gitmiş birisi olarak söyleyeyim boks 3-4 yıldan sonra adam gibi insanda etkisini göstermeye başlar. Yani öyle 1 sene gitmeyle hiç bir cacık olunmaz ki daha sen 7 ay gitmişsin. Ben 3 senelik halime yani sırf temel oturmuştur pratiklik olarak aşırı bir tecrübem yok yani. Ondan asla kimseyi küçümseme. Son olarak ta dayak yiyebilirsin kendinden nefret edecek bişe yok önemli olan karakterini ezdirmemek yoksa herkül değilsin illaki senden güçsüzüde çıkar güçlüsüde. Birde sokak kavgası çok çok ayrı bir şeydir. Amcam 9 yıllık boksör ve bana tek söylediği şey asla karşındakini küçümseme sanki seni dövebilecek birisiymiş gibi hesap yap ve asla sıradan adamı küçümseme derdi. Öyle adamlar olur ki tipine baksan salağın teki dersin 3-4 boksörle sokakta dövüşür ve çıkar derdi. Yani sokak dövüşü apayrı bir şeydir. Yani sokakta iş birazcık farklılaşıyor. Ondan en iyisi beladan uzak durmak ve küçümsememek. Yoksa işte böyle pişmanlık duyarsın. Bu arada geçmiş olsun dostum.




  • gece gece hey allahım ya neler okuyoruz..anlatış tarzını beğend,m ama
  • Bu kadar özgüven fazla, bende 2 sene gittim. Yalnız antrenmanlar haftada 3 gün olunca, birde elit bi ortam degildi imkanlar kısıtlıydı. Ama yumrugumu balyoz gibi sanmadım Yani boksa gittin diye herkesi dövecek halin yok. Elin yumrugunu yemeden kendi yumrugunu balyoz sanmayacaksın Serbes dövüş yapsan tamam diycem kolay kolay dayak yemessin, ama terli eldivenle kurallarla hiç bişey ögrenemezsin, heleki 7 ayda !!!!!!
  • basligi gorunce adami dovdun de sanki dovustugun icin pisman oldun sandim.
    bi doktora gitmekte fayda var gibi sanki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: reyesssss

    basligi gorunce adami dovdun de sanki dovustugun icin pisman oldun sandim.
    bi doktora gitmekte fayda var gibi sanki.

    Aynen Bende Öyle Sandım..
    Konuya Gelincede Gerçekten Sokak Dövüşü Bir Sanat DAlının Kısıtlanmamış Hali Gibidir. Çünkü Ne Sınır var nede Kural.
    Geneldede Hızlı Olanlar Yada DAyanıklılığı Çok Yüksek İnsanlar Bu Tarz Kavgalarda Galip Gelir.
    Boksda ne kafa atmak var nede tekme atmak elinin içiyle vurmak yada yerden taş alıp vurmak vs vs vs türeyebilir bu saydıklarımın hiçbiri yok bu yüzden zaten eksiksin.
    Yanlış bir zihniyetten dolayı sanırım dayak yemişssin. Öz Güvenini Kaybetme Bu Sana Ders Olsun Eksik Yanını Gör ve Tamamla.

    '' Burada Hepimiz Dayak Yiyerek Hatta Uzun Bir Süre Yiyerek En Sonunda Atmayı Öğrendik ''

    Kolay Gelsin




  • Rockiye bak adam sokak dovuscusu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar çocuk benim 1 senelik arkadaşım onu çok iyi tanıyodum , aramızda bi olay geçti beni çağırdı , çardak var hep orda otururduk oraya çağırdı , bende gittim daha çardağa 5 metre varken bu başladı üstüme koşmaya ( ben hiç tahmin etmiyrm 1 senelik arkadaşım , elim cebimde yürüyorum ) bana çerme çaktı yere düşürdü , üstüme çıktı başladı yumruk atmaya ...

    Sonra 1 tanesi gözüme 2 tanede kafama geldi , gözümde bişi yok az bişi şişti geçti , kafamda öyle buz koydum geçti , ama en son kalkarken tam sol kaburgama ( göğsümün 3cm altına ) öyle bi tekme vurduki , şuan yatamıyorum eğilemiyorum gülemiyorum . Aileme söylemekte istemiyorum .


    Not : 7 yaşımdan beri boks hastasıyım , spor olarak okadar çok seviyorum ki , ve bu 2. kavgam bu yaşıma kadar , 1 kere lise 1de etmiştim ilk hafta , bide şimdi . O arkadaşımda piskopatın teki önüne gelen adama sataşır sonra kavga eder yani aşırı bi tecrübesi var .




  • quote:

    Orijinalden alıntı: WhatsUp?

    7 ay gidip birşey beceremediysen diyecek laf bulamıyorum birader

    hocam okadar ani olduki , birden yere düşürdü başladı yumruklamaya , ben zaten kavga için gitmedim yani ellerim cebimdeydi , koştu atladı üstüme , bide 1 senedir yakınız , yere düşünce boksun ne faydası olcak .S
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.