Şimdi Ara

Bugun Hukumet Degisse ne olur ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar baslik troll falan degil kavga gurultu icinde burda degilim sadece fikir almak istiyorum yasim 21 bugune kadar hic oy kullanmadim (isteyerek). merak ettigim bir kac soru var oncelikle sadece ekonomi hakkinda fikir almak istiyorum bugun oylesine bir secim oldugunu varsayalim mevcut hukumet gitti ve yerine herhangi bir muhalif parti geldi ekonomik acidan yapacaklari seyler ne olurdu. yurtdisinda oldugum icin haberleri vs pek takip edemiyorum muhalefetin ekonomik acidan herhangi bir reform bildirgesi var mi ? (Gercek anlamda soruyorum) var ise biri tane tane sunu sunu yapacaklar soyle soyle getirisi olacak yazabilirmi. mantik ve tutar cercevesinde cevap verecek arkadaslara simdiden cok tesekkur ediyorum. kavga cikarmak isteyen arkadaslar yada sacma sapan seyler yazacaklari bloklayacagimi soylemek isterim. sadece mantikli ve tutarli seylere cevap verecegim (cevaptan kastim tartisma cikarmak degil).

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Hükümet değişmiş olur, Daha ne değişikliği istiyorsun? Sen de ne çok şey istiyorsun. Hükümetin değişmesinden daha ne istiyorsun, öp de başına koy! Allahtan belanı mı istiyorsun?
    Soyut haz yeterli değil mi yoksa sana?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 6 Aralık 2017; 23:9:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk insanı böyle olduğu sürece kim gelirse gelsin farketmez.Ses çıkarmadığımız müddetçe hangi parti gelirse gelsin farketmez adamlar bugün %100 ek vergi koydum dese kimse ses çıkarmaz.

    Eskiden zam olsa konuşulurdu ak parti döneminde ise iyice koyun edildik bugün vergi haberleri çıktı yarın sokakta sor birine 2 kişiden biri ekonomiğ çoğ eyi diyecektir.



    Ha bu vergilerle devlet gitse fabrika açsa proje geliştirse ülke gelişse gıkım çıkmaz vicdanım rahat olur. Ama vergiler nereye gidiyor??? Erdoğanın yazlığına gidiyor yukardakilerin s600 mercedesine gidiyor bizim semt komple aksarayın elektirik faturasına çalışıyordur mesela vede millet audiye binerken ben passatamı bineyim diyen yolda görsem suratına tüküreceğim puşta gidiyor,Makamını kullanarak rüşvet alan puştlara gidiyor,Yandaşa ihale veren puştlara gidiyor ben helal etmiyorum zıkkım olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.